paganizam i njegove (dis)krepancije
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: paganizam i njegove (dis)krepancije
to je trazenje pomoci od demona koji ce cesto zaista i pomoci i to vrlo brzo ali ce to kasnije doci na naplatu,dok bog pomaze sporo ali rijesava problem temeljito.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Znaci, astrologija je domisljen sustav za opcenje s demonima? I tarot karte su sredstvo za njezna saputanja? :/
Vi, krscani, fakat ste neke praznovjerne glavice. :D
Guest- Guest
violator wrote:Znaci, astrologija je domisljen sustav za opcenje s demonima? I tarot karte su sredstvo za njezna saputanja? :/
Nego sta si ti mislila?!
Demoni, demoni, posvuda demoni!!!!!!
Srbe, albance i ostale koji nisu velike hrvatine treba poskropit svetom vodicom, napravit egzorcizam
Guest- Guest
Npr ja i ti violator necemo nikada ni mrvu raja vidjeti :D
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:violator wrote:Znaci, astrologija je domisljen sustav za opcenje s demonima? I tarot karte su sredstvo za njezna saputanja? :/
Nego sta si ti mislila?!
Demoni, demoni, posvuda demoni!!!!!!
Srbe, albance i ostale koji nisu velike hrvatine treba poskropit svetom vodicom, napravit egzorcizam
: )))
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Npr ja i ti violator necemo nikada ni mrvu raja vidjeti :D
Ma, ako cemo biti podalje od ovakve ekipe, ja sretna! :-D
Guest- Guest
da li se bavis izradom nakita koji pokazujes ??violator wrote:Oh, ne sumnjam da ce topic bridjeti mnostvom dezinformacija i otrovnih strelica njegove autorice, no jucer bijase Dan majcice Zemlje pa pozeljeh i ovdje odaslati malo njene preogromne ljepote i pozitivnih vibracija..
According to an Eskimo legend, the Northern Lights were once imprisoned in the rocks along the Labrador coast, until one day an Eskimo warrior found them and freed most of the lights with a blow from his spear. Not all the lights could be freed from the stone however and for that reason we have today what is known as labradorite.
Divni su ti njeni pokloncici..
(pali strucak kadulje i usmjerava njen ljupki dim uokolo)
Last edited by mortal on 12/6/2018, 14:53; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
vjerujem u Boga, vile postoje kao sto postoji sotona, zli duhovi....ostala bicametilda wrote:metilda wrote: pagansko vjerovanje u vile smiješno mi je za deset dana...
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:da li se bavis izradom nakita koji pokazujes ??violator wrote:Oh, ne sumnjam da ce topic bridjeti mnostvom dezinformacija i otrovnih strelica njegove autorice, no jucer bijase Dan majcice Zemlje pa pozeljeh i ovdje odaslati malo njene preogromne ljepote i pozitivnih vibracija..
According to an Eskimo legend, the Northern Lights were once imprisoned in the rocks along the Labrador coast, until one day an Eskimo warrior found them and freed most of the lights with a blow from his spear. Not all the lights could be freed from the stone however and for that reason we have today what is known as labradorite.
Divni su ti njeni pokloncici..
(pali strucak kadulje i usmjerava njen ljupki dim uokolo)
Ne usuđujem se jos, iako si nabavih potreban alat. :)
Zasad samo iskusavam jednostavniji "wrapping". :)
Primjerice,
Guest- Guest
i ja ... imam i zanimljivih primjeraka kvarca i slicnih minerala
izgleda mi prilicno zanimljivo
izgleda mi prilicno zanimljivo
2014-04-16
imam i poznanika koji u Africi nabavlja tanzanit, garnet i mnoge druge minerale brusene i nebrusene do kojih je kod nas malo teze doci
2014-04-16
mortal wrote:vjerujem u Boga, vile postoje kao sto postoji sotona, zli duhovi....ostala bicametilda wrote:metilda wrote: pagansko vjerovanje u vile smiješno mi je za deset dana...
i ja vjerujem u Boga, al vjerujemo li u istog..
dolje pričaš o kristalima..
kršćanstvo ne zabranjuje ukrašavanje draguljima i kristalima, ali ne priznaje iscjeliteljsku moć kristala pa i njihovo pretvaranje u idole na način na koji prakticiraju njuejdžeri poput viole
pročitaj tekst:
https://www.bitno.net/vjera/pitajte-svecenika/krscani-i-lijecenje-kristalima/
Guest- Guest
Metilda, prestani s kakanjem i laganjem! Sve sto si ti navela jesu linkovi komentara nepoznatih osoba s kojekakvih foruma koje meni pripisujes. I, usput, dosta osoba s kojima dijelim ljubav prema mineralnom carstvu jesu krscani i ismijali bi tvoje pizdarije u trenu.
I fino odjebi s podmetanjima u sirokom luku! Sotono! :-D
I fino odjebi s podmetanjima u sirokom luku! Sotono! :-D
Guest- Guest
https://www.facebook.com/46985551931/posts/10155439404561932/
Molim pogledati ovo
Takav bijes me ulovio
Molim pogledati ovo
Takav bijes me ulovio
Guest- Guest
Dusevan neki covjek.. Taj bi kod nas sigurno sepuckao u prvim redovima Hoda za zivot.
Nisu mi jasne reakcije roditelja. Pop bi od mene pobrao samarcinu jos onda kad mu je zapusio usta i nos rukom, dok ga je drugom drzao za vrat. Brizno dijete. :-(
Nisu mi jasne reakcije roditelja. Pop bi od mene pobrao samarcinu jos onda kad mu je zapusio usta i nos rukom, dok ga je drugom drzao za vrat. Brizno dijete. :-(
Guest- Guest
Pobrala bih mu i ja jaja koja bih krstila u onoj presvetoj blagoslovljenoj vodi...
Neki si ljudi previse dozvoljavaju.
A ovaj ocito nije svoj u glavi... tu mu presveti bog nije pomogao
Neki si ljudi previse dozvoljavaju.
A ovaj ocito nije svoj u glavi... tu mu presveti bog nije pomogao
Guest- Guest
Nema to veze s vjerom. Zbog tog govanca, oni dobri ljudi (kojih ima i medju svecenstvom) ispastaju.
Inace, sjetih se ove scene iz Whiplasha:
Inace, sjetih se ove scene iz Whiplasha:
Guest- Guest
Violator vjera ogranicuje. Cesto se susrecem sa time da su vjernici puni nekog gnjeva... pogotovo prema osobama suprotnog misljenja/nacionalnosti itd.
Hoces reci da to nema u potpunosti veze sa vjerom vec u nacinu na koji ljudi "zlostavljaju" vjeru i prenose krive ideale?
Hoces reci da to nema u potpunosti veze sa vjerom vec u nacinu na koji ljudi "zlostavljaju" vjeru i prenose krive ideale?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:vjera ogranicuje
Muko Isusova...
To je kao da kažeš kako mišljenje ograničava. Stavovi, um, emocije, svijest, obrasci ponašanja, civilizacijsko okruženje, ukupna kultura... nastavi niz.
U konačnici sve čovjeka ograničava, samo je pitanje na kojoj razini. Nekome su njegove granice sasvim dovoljne za velika dostignuća, a nekome niti iluzija beskonačne slobode ne može pomoći pa ostaje teško prizemljen.
PhoebeBuffay wrote:Hoces reci da to nema u potpunosti veze sa vjerom vec u nacinu na koji ljudi "zlostavljaju" vjeru i prenose krive ideale?
Nema to veze sa vjerom samom. Nego sa onim kakav čovjek jest bez obzira na svoju vjeru.
Guest- Guest
Sve ogranicava na neki nacin, da...
Zaboravio si samo koju moc vjera ima, da ponekad U NEKIM SITUACIJAMA odmakne covjeka od samog sebe. Ne bih rekla vjera kao vjera, u biti, vec pojedinci koji su stavljeni na polozaj da prenose isto...
Zaboravio si samo koju moc vjera ima, da ponekad U NEKIM SITUACIJAMA odmakne covjeka od samog sebe. Ne bih rekla vjera kao vjera, u biti, vec pojedinci koji su stavljeni na polozaj da prenose isto...
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sex i njegove blagodati
» Bandić i njegove institucije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Beranci potopili Mila i njegove Sanđaklije
» Bandić i njegove institucije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Beranci potopili Mila i njegove Sanđaklije