ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Generale GF, dišeš li?

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Generale GF, dišeš li?

Post by Hoholo Mudovski Tue 4 Jun - 12:41

Generale GF, dišeš li? Img_2267
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 4822
2023-08-31


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by Hoholo Mudovski Tue 4 Jun - 14:35

Da nije kakav državni praznik u Galaktičkoj federaciji?


Generale GF, dišeš li? Img_2268
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 4822
2023-08-31


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 14:53

Spava san. Tek san se diga.

Tko vodi danas ? :coffee :^0 lol!
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by Hoholo Mudovski Tue 4 Jun - 15:00

RayMabus wrote:Spava san. Tek san se diga.

Tko vodi danas ? :coffee :^0 lol!

Čekam službenu objavu GF
Jabate, svit na rubu ww3 i armagedona, a ti spavaš...
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 4822
2023-08-31


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 15:03

Pa puca mi kurac.

:coffee

Na rubu je armagedona zato jer ih je inkarnirani anđeo Prijestolnik odnosno on cijelim svojim bićem ( duša se inkarnira a samo 10% potencijala u neku biološku jedinku ) gurnuo preko ruba.

Čitaj ponovo:

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.

RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 15:06

Fino se pobijte između sebe. Tko van jebe svima mater.

:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 15:12

Danas je dan za meditaciju. Nema ništa pametno na Tv i programu.

Krmeljit i spavat. I drkat kurac.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 15:17

Sjednica od 21.4.2024. Sargón, kapetan Alexis

Sjednica 21.04.2024

Iako je odlučujući susret dviju velikih flota bio blizu i sve je imao pod kontrolom, njegova je briga bila odlučiti tko će preživjeti, a tko ne. Nekoliko preostalih sati slušao sam opuštajuću glazbu.

Bio sam u svojoj posudi, očito sam isključio holoviziju, samo sam pustio tihi zvuk koji nije bio glazba, jednostavno smirivanje zvučnih valova u umu.

Nisam bio zadužen samo za posadu drugog broda u floti, nego sam se osjećao, koliko sam znao, odgovornim za cijelu Sargonsku federaciju. Gotovo uvijek pokušavam predvidjeti događaje. Možete čak i izostaviti gotovo.

I poveo sam sa sobom najbolje holokompjuterske tehničare, specijaliste za ultra-plave vibracijske zrake, za specijalnu genetiku, i dao sam im upute o tome u što moraju zadubiti.

Objasnio sam im da će o svemu što otkriju izvještavati isključivo mene, a ja ću to putem privatnog ultrasvjetlećeg kanala prijaviti premijeru Nubiji.

Prijetnja koja se nadvila nad nama bila je puno veća od Fungo Carstva, mogao bih reći dvadeset puta veća. Sigurno prijetnja moćna poput Prima sustava ili Sargonove federacije.

Bez puno objašnjenja i uz odobrenje premijera Nubije, kontaktirao sam fungo zapovjedništvo objašnjavajući im da fungo svijet koji je uništen nema nikakve veze s nama. Natjerao sam ih na razum objašnjavajući im da je svijet iz gljivične periferije koja je bila na suprotnoj strani i od Sargonove federacije i od sustava Prima, i da je prijetnja koja je prijetila krenula - ako dopuštate izraz - pomesti najprije udaljiti fungo carstvo jer je on bio na putu i bio im je na putu. Razmatranje gljiva kao prepreke carstvu govori o impresivnom naoružanju koje bi ta prijetnja imala.

Razmišljao sam o mnogo stvari, prvo da izbjegnemo što više žrtava s naše strane, ipak mi nismo bili agresori. Nadalje, ovoj novoj prijetnji nije objavljen rat. Ali nije bilo potrebno, konačno sam ultrateleskopom uspio otkriti dva najvažnija od prva dva Sargonova broda, dajući onima koji su upravljali navedenim uređajem koordinate galaktičkog kvadranta. Imali smo optički teleskop, infracrveni teleskop, ultraljubičasti teleskop i teleskop ultraplave frekvencije, najvažniji.

I da, otkriveno je najmanje pet stotina ratnih brodova, još nisu bili blizu, jedva da su prošli periferiju Fungo carstva. Ali znali smo da smo mi meta.

Bili smo u prednosti, oni nisu znali za sustav Áunes Prima. U svakom slučaju, moja je ideja bila izbjeći bitku, i na taj način, ako gljive razumiju moje riječi upozorenja, unatoč tome što su neprijatelji u ovom trenutku, mogao bih ih spasiti od izumiranja. Zato je naglasak stavio na holokompjuterske tehničare, najveće stručnjake za sve teme, za sve predmete. A budući da je za svako računalo imao najmanje pet stručnjaka, tjerao ih je da se odmaraju, a oni su se izmjenjivali, jer je mentalni rad koji su obavljali bio puno naporniji od borbene akcije. Da su moja ideja, da su moja strategija i taktika bile ispravne, mogli bismo spasiti mnoge živote.

Ali istovremeno sam se zapitao zašto ja imam tu ulogu da odlučujem tko živi, ​​a tko ne.

Istina je da je imao ispriku da nije agresor, i kao što postoji zakon samoobrane između pojedinaca, tako i kod Sargona postoji zakon samoobrane različitih sustava od čudnih ili navodno čudnih napada. Bio je to teret na mojim ramenima koji sam morao nositi i velika odgovornost da podijelim otkriće, na neki način to mi je omogućilo da podijelim teret. Očito je imao obvezu podijeliti ga s premijerom Nubijom, a također i zato što je zapovijedao prvim brodom flote, s kapetanom Kiranom.

Ono o čemu sam do sada samo dijelio s premijerom bilo je ono o čemu sam razmišljao i provodio u praksi s računalnim tehničarima na mom brodu, a zauzvrat sam pripremao odgovarajuće oružje pripremljeno s ultra-plavom vibracijom.

Premijer Nubia mi je rekao:

-Kada će biti dostupni završni testovi?

- Računam, premijeru, to za četrdeset osam sati, po Sargonovom vremenu.

Nubia mi odgovori:

-Alexis, ako je ono što provjeravaš stvarno i ono što razvijaš kao obranu funkcionira, također moraš prenijeti ne svoju hipotezu nego svoju teoriju kapetanici Kirani, približiti brodove i kroz mikro rupu prenijeti joj sve informacije i prenijeti naoružanje. Samo vama su dva glavna krstarenja.

Pitao sam premijera:

- Moja jedina sumnja, Nubia, je da nisam siguran da će plavo ultrafrekventno oružje, na glavnom brodu i na ovom, drugom brodu, biti dovoljno.

Odgovorio mi je:

-Vjerujem ti, Alexis. Ocijenite to tijekom događaja. I da, držite otvorenu komunikaciju u svakom trenutku s kapetanom Kiranom.

-Napravit ću tako.

- Kako se osjećaš, Alexis?

-Ako me pitate Nubia o mojoj pripremi, ja sam sto posto spreman, lucidan, pažljiv. Ako me pitate imam li teret na ramenima, osjećam olakšanje što svoje otkriće i ono što razvijam mogu podijeliti s tehničarima. Ali teško mi je donositi odluke o tome tko živi, ​​a tko ne.

"Alexis", rekla mi je Nubia, "činjenica da si to podijelio sa mnom ostavila je teret na mojim ramenima." Ali moje povjerenje u vaše odluke je toliko veliko da vam dajem carte blanche. Ne trebaš me konzultirati oko svake odluke koju doneseš, razgovaraj s Kiranom, ne sumnjam da će se složiti s tobom. Što se tiče trupa, ne još, pričekajte da im sve kažete. Za četrdeset osam Sargonovih sati ili ranije, sve mora biti definirano. I nadam se da gljivice nisu smetnja.

-Ne, ne, Nubia, razumijem da razmišljaju. Ne, oni neće biti saveznici zbog tog glupog ponosa koji imaju i koji im ne dopušta razum, ali se neće suprotstaviti našem prolasku kroz teritorij njihovih zvjezdanih sustava kako bismo presreli tu prijetnju. S jedne strane, Nubia, smeta mi jer sam im rekao da ćemo im spasiti kožu, ako razumijete taj koncept. Ipak, ne namjeravaju surađivati, neće kočiti. Ali to što su na neutralnoj razini je nešto što me smeta, da ne kažem da mi jako smeta. I na neki način kao da reaktivira moje endorfine na gore i tjera me da oslobađam kortizol. Neću piti nikakvu tekućinu da se smirim jer želim biti sto posto lucidan. Da, trenutno sam, dragi premijeru, s opuštajućim zvukom, ali to ne utječe na moj kognitivni dio niti na moju rezoluciju ni posto. Kratko i van.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 15:33

-Idući ultralakom brzinom ne vidite ništa, mislite da brod ide svemirom i vidite zvijezde kako se kreću. To je laž, to je laž. Ako brod ide ultralakom brzinom, vi odmah prestajete vidjeti prostornu panoramu, jednostavno ste u blagovaonici, u kabini ili radite na holokompjuteru. Nemojte misliti da je putovanje na krstarenju odiseja. Nemojte to shvatiti kao avanturu. Prije je, za one koji nisu prilagođeni, nešto dosadno.

Ali u određenom trenutku, ne mogu reći ujutro, popodne, noću, jer na brodu za krstarenje imate samo holokompjuter koji vam govori vrijeme, ali na brodu nije ni dan ni noć, vi direktno ručak, međuobroke, večere, doručak prema rasporedu broda, koji je prilagođen Sargonu, četvrtom planetu zvijezde.

-Govorimo li o gljivama?

-Ne, mislim da dolazi nešto puno gore.

-Gore? U kom smislu, moj kapetane?

-Postoji rasa, za koju sumnjam da bi mogla biti, potpuno je uništila svijet gljiva. Neki su sigurno zbunjeni kada kažu "Kako Prima sustav ili Sargonova federacija uništavaju svijet na našoj periferiji umjesto da napadaju svjetove blizu njihovog sustava?" Neki će shvatiti da to nismo mi, jer ako je tako, ako uspijem provjeriti svoju hipotezu, ne kažem teoriju jer još nije dokazana, razgovarat ćemo s Fungo komandom objašnjavajući im da ili postanu naši saveznici umjesto da se bore protiv nas ili će ih ta rasa uništiti.

-Moj kapetane, hoćete li reći da je ova rasa puno moćnija od gljiva?

-Da, da, ne sumnjam.

-A imate li već kakvu naoružanu strategiju?

-Shvatio sam. Imam mnogo holokompjuterskih tehničara koji potajno rade i potpisali su na mom holotabletu da ovo ostaje tajna između njih, mene, kapetana Kirane i središnjeg zapovjedništva zaduženog za premijera Nubiju. Za sada ideja nije upozoriti nikoga drugog dok ne potvrdim svoju hipotezu.

"Ono što mi moj kapetan govori", uzviknuo sam, "tjera me da prestanem razmišljati o sebi, u smislu stvari koje mi se događaju jer sada vidim da postoji stvarna opasnost."

Odgovorio sam:

-I nastavljam to afirmirati i nastavljam to afirmirati. Ali molim te, kad ti, moj kapetane, budeš siguran tko je ta rasa, javi mi.

-Naravno. Izjava će biti općenita. Ne samo za petsto pedeset i pet zvjezdanih sustava Sargona, već i za sve sustave Prima. Ostavljam tebe da brineš, idem se odmoriti makar to bilo samo sat vremena, iscrpljen sam.

-O čemu pričamo?

-Ne ne ne ne ne ne, proveo sam praktički ono što bi bila noć, znamo da nema noći ovdje u svemiru, ali kakva bi bila noć ja sam bio neispavan smišljajući planove, ideje, strategije, taktike. Sat vremena neće biti dovoljno da se oporavim, ali ne mogu si više priuštiti spavanje. Vi ste glavni.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 16:00

Koliko na ovoj planeti ima kretena uopće ?

Osam miljardi. Tako nešto.

Sad kreće klanje idiota.

Pametni homo sapiens sapiens se naumio bačkati s generalom galaskije.

Kako bi to uopće moglo završiti ?
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 16:07

Zijev.

Idemo skuvat još jednu kaficu.

Vi s ove planete ionako nećete nigdje pa nam se nigdje ni ne žuri.

Dok vas lupamo kurcem u čelo.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 16:20

Sex i ratovi.

Na to se priča svodi.

Onda odjebeš žene, drkaš i sam svoj majistor i piješ kaficu na miru i spavaš do kada ti hoćeš i bez ikakvih obaveza i problema i puca ti kurac za sve živo šta se dešava okolo.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 18:14

Opusti se i uživaj ....

Đeneral vasione najvišeg ranga nije bilo tko.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 18:42

-Idući ultralakom brzinom ne vidite ništa, mislite da brod ide svemirom i vidite zvijezde kako se kreću. To je laž, to je laž. Ako brod ide ultralakom brzinom, vi odmah prestajete vidjeti prostornu panoramu, jednostavno ste u blagovaonici, u kabini ili radite na holokompjuteru. Nemojte misliti da je putovanje na krstarenju odiseja. Nemojte to shvatiti kao avanturu. Prije je, za one koji nisu prilagođeni, nešto dosadno.

Ali u određenom trenutku, ne mogu reći ujutro, popodne, noću, jer na brodu za krstarenje imate samo holokompjuter koji vam govori vrijeme, ali na brodu nije ni dan ni noć, vi direktno ručak, međuobroke, večere, doručak prema rasporedu broda, koji je prilagođen Sargonu, četvrtom planetu zvijezde.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 18:47

Ovako vam je i kad umrete tj niste inkarirani ili kad izađete iz tijela.

Nećete vidjeti zvijezde na nebu.

Nećete vidjeti ništa od fizičkog svemira jer nemate fizičke oči jer to imate samo kad ste inkarnirani i u tijelu i naravno pod uvjetom da imate fizičke organe za vid tj fizičke oči kao takve.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by Hoholo Mudovski Tue 4 Jun - 19:01

RayMabus wrote:Ovako vam je i kad umrete tj niste inkarirani ili kad izađete iz tijela.

Nećete vidjeti zvijezde na nebu.

Nećete vidjeti ništa od fizičkog svemira .

Snimit će nam NASA u Photoshopu kao i do sada.
Ne vidim neku prepreku.
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 4822
2023-08-31


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 19:05

Znači duša od žohara ne vidi ništa osim ako s e ne inkarnira u neko tijelo žohara i tek onda ima osjetila kojima opaža fizički svijet oko sebe.

Tako se i vi inkarnirate u biološke jedinice al može i nešto jače se u iste inkarnirat pa jer je to ista rasa ne vidite razliku jer fizički je to od iste biloške skupine pa nema neke razlike tu tj izgleda kao čovjek.

Samo šta nije.

Onako čisto opisno za dat šta je: nekakvih deset puta je jače mentalno i po energetskom kapacitetu od obične duše.

Anđeli i demoni.

Odo skuhat još jednu kaficu.

Baš ćete se fino sad poklat na ovoj planeti.

Plivat ćete u moru krvi radi Komšića ( nepravde ) sada.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 19:22

RayMabus wrote:
Znači duša od žohara ne vidi ništa osim ako s e ne inkarnira u neko tijelo žohara i tek onda ima osjetila kojima opaža fizički svijet oko sebe.

Tako se i vi inkarnirate u biološke jedinice al može i nešto jače se u iste inkarnirat pa jer je to ista rasa ne vidite razliku jer fizički je to od iste biloške skupine pa nema neke razlike tu tj izgleda kao čovjek.

Samo šta nije.

Onako čisto opisno za dat šta je: nekakvih deset puta je jače mentalno i po energetskom kapacitetu od obične duše.

Anđeli i demoni.


Odo skuhat još jednu kaficu.

Baš ćete se fino sad poklat na ovoj planeti.

Plivat ćete u moru krvi radi Komšića ( nepravde ) sada.
GF5:

Generale GF, dišeš li? Standard_incredible
RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by RayMabus Tue 4 Jun - 19:34

Koji jadoje ovi Putin: napadne Ukrajinu i onda zaglavi, nekakva pat pozicija i sad mora dat guzice Kinezima i hindusima za siću a ovi traže šta jeftinije a onda njihove ekonomije na jeftinim energentima iz Rusije imaju gospodarski rast dok mali Švaba koji podržava Komšića jede govna.

Tko je to smislio tako ?

RayMabus
RayMabus

Posts : 178031
2014-04-11


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by Hoholo Mudovski Tue 4 Jun - 19:54

RayMabus wrote:Koji jadoje ovi Putin: napadne Ukrajinu i onda zaglavi, nekakva pat pozicija i sad mora dat guzice Kinezima i hindusima za siću a ovi traže šta jeftinije a onda njihove ekonomije na jeftinim energentima iz Rusije imaju gospodarski rast dok mali Švaba koji podržava Komšića jede govna.

Tko je to smislio tako ?


A.da im se napadnu rafinerije?
Jel mi dobra ideja?
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 4822
2023-08-31


Back to top Go down

Generale GF, dišeš li? Empty Re: Generale GF, dišeš li?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum