Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
Smrad četnički!
Trebali su mu zabraniti da igra, pa ne bi mogao pobijediti!
Izmisliš nešto, nije se cijepio, nije osudio Rusiju, ne podržava pedere, tako nešto!
A ne ovo! Užas!
Trebali su mu zabraniti da igra, pa ne bi mogao pobijediti!
Izmisliš nešto, nije se cijepio, nije osudio Rusiju, ne podržava pedere, tako nešto!
A ne ovo! Užas!
crvenkasti- Posts : 29564
2014-04-17
Djokovic pobijedio na RG i osvojio 23. GS
Sad je GOAT po svim parametrima
Cestitke....zasluzeno
Sad je GOAT po svim parametrima
Cestitke....zasluzeno
Ringo10- Posts : 21657
2015-09-24
cestitke , velik no ne i najveci
debotoijusto- Posts : 31346
2014-04-12
debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
tko je veći?
crvenkasti-
2014-04-17
federer nadal sampras borg... ovako na prvu ... i fred perry mi jaci od djoke , meni osobno mislju likom djelom upamcenosti... djoko ima brojke i to je svecrvenkasti wrote:debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
tko je veći?
2014-04-12
Samo brojke. A sport se igra radi "umetničkog dojma", kako bi rekla Milka Babović. Ne radi pobeda i titula.debotoijusto wrote:federer nadal sampras borg... ovako na prvu ... i fred perry mi jaci od djoke , meni osobno mislju likom djelom upamcenosti... djoko ima brojke i to je svecrvenkasti wrote:debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
tko je veći?
a slusaj i al bundy je jednom postigao 4 pogotka na jednoj utakmici pa ga povijest pamti po namjestanju cipela gojaznim zenama dlakavih nogudzango wrote:Samo brojke. A sport se igra radi "umetničkog dojma", kako bi rekla Milka Babović. Ne radi pobeda i titula.debotoijusto wrote:federer nadal sampras borg... ovako na prvu ... i fred perry mi jaci od djoke , meni osobno mislju likom djelom upamcenosti... djoko ima brojke i to je svecrvenkasti wrote:debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
tko je veći?
svejedno to je moje osobno misljenje kao sto vec rekoh... nego reci ti meni @floyd branis li nejac na kosovu cipelaris li za beograd + sendvu ili si na pravoj strani povijesti ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
Evo po chemu se prepoznaju ustashoidi.Upravo po tome shto idioti jebo im ja mater glupu izmisle neki samo njima poznati razlog da ipak nije najbolji.Ustvari samo time pokazuju svoju ljubomoru i mrznju koju ne mogu sakriti i makar na trenutak je prevazici i ako vec komentiraju to nekako sakriti a ne ispadati chisti idiot.Pa jebo vam bog mater mentalno zaostalu i bolesnu,da je recimo bio Hrvat mjesto djokovica i da je osvojio ovaj turnir kojim je zachepio smrdljive zvalje svim koji mrze ja bi mu chestitao ali ako bi drugachije mislio barem se ne bi blamirao.Ali shta zna idiot shta je to blamiranje njima je vaznije pokazati koliko su "veliki" hrvati.Dakle :
Most GS Titles
Most Big Titles
Most No.1 Weeks
Most Year-End No.1s
4 Grand Slams in a row
Double Career Grand Slam
Double Career Golden Masters
Positive H2H vs Nadal & Federer
Most Top 3 Wins
Most Top 5 Wins
Most Top 10 Wins
Most ATP Finals Titles
Pure facts say Djokovic is the GOAT
Mrzitelji pod kamen, zavidnici u rupu, glupani sikter!
Nole je GOAT! Idemooo! Najveci svih vremena i to Srbin .Kako li je lijepo biti danas Srbin znaju najvishe oni na Kosovu a mene je Djole jedino razocharao shto nije na objektiv kamere napisao."Ovo je za kosovske junake koji zive u srcu Srbije"A jebi ga ne moze se na sve misliti,mada ivi sa Kosova znaju da se u ime njih borio onako lavovski.Za mene je finale bilo Alkaraz -Djokovic i taman da nije osvojio ovaj turnir bio bi i jeste najveci svih vremena.Moj naklon do poda i poshtovanje chovjeku koji sa 36 god.izgleda kao mladic od 26.Shta ti je snaga uma!?To mali 'rvatici ne eazumiju jer ionako nemaju mozak ,mozda neshto u tragovima kao gmizavci:::))))Uzivam u njihovoj patnji ne u Djokovicevoj pobjedi.
puno stvari se mora poslozit da budes najveci , za 20g. john ce biti upamcen po sjajnoj reklami odlike njegove velicine
djoka po brojkama i vrlo lako redikulizmu s sarlatanom osmanagicem te obilasku pinka s pricom kosovo je srbija ... lik je dobar tenisac no biti najbolji ima jednu drugu dimenziju kad zavrsi karijeru dodju novi a on potone u zaborav osim ako ne utone u spiralu ludosti sto isto nije iskljuceno i postane predmet sprdnje
djoka po brojkama i vrlo lako redikulizmu s sarlatanom osmanagicem te obilasku pinka s pricom kosovo je srbija ... lik je dobar tenisac no biti najbolji ima jednu drugu dimenziju kad zavrsi karijeru dodju novi a on potone u zaborav osim ako ne utone u spiralu ludosti sto isto nije iskljuceno i postane predmet sprdnje
2014-04-12
debotoijusto wrote:puno stvari se mora poslozit da budes najveci , za 20g. john ce biti upamcen po sjajnoj reklami odlike njegove velicine
Krepi od tuge idiote i mrznje. A u tenis se kuzish ko krme u cvijece..Nastavi samo u tom tonu,to mi je je znak samo koliko ti je krivo i koliko patish ,i ne samo ti.Dodushe normalnim hrvatima je drago jer taj u sebi nosi i njihove krvi,dok vi srpski mutanti ne znate sakriti bol i tugu nego kao i svaka budala koja nema mozga josh jache se posipa govnima.
Hvali se Perica Ivici:mentalitet wrote:debotoijusto wrote:puno stvari se mora poslozit da budes najveci , za 20g. john ce biti upamcen po sjajnoj reklami odlike njegove velicine
Krepi od tuge idiote i mrznje. A u tenis se kuzish ko krme u cvijece..Nastavi samo u tom tonu,to mi je je znak samo koliko ti je krivo i koliko patish ,i ne samo ti.Dodushe normalnim hrvatima je drago jer taj u sebi nosi i njihove krvi,dok vi srpski mutanti ne znate sakriti bol i tugu nego kao i svaka budala koja nema mozga josh jache se posipa govnima.
- "Ja sa bio jako pametno dijete! Prohodao sam s 9 mjeseci."
Kaže njemu Ivica:
- "Ja sam bio još pametniji! Pustio sam ih da me nose do svoje 4 godine."
2014-04-12
Nemam pojma ko ti je taj. Uvek protiv režima.debotoijusto wrote:a slusaj i al bundy je jednom postigao 4 pogotka na jednoj utakmici pa ga povijest pamti po namjestanju cipela gojaznim zenama dlakavih nogudzango wrote:Samo brojke. A sport se igra radi "umetničkog dojma", kako bi rekla Milka Babović. Ne radi pobeda i titula.debotoijusto wrote:federer nadal sampras borg... ovako na prvu ... i fred perry mi jaci od djoke , meni osobno mislju likom djelom upamcenosti... djoko ima brojke i to je svecrvenkasti wrote:debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
tko je veći?
svejedno to je moje osobno misljenje kao sto vec rekoh... nego reci ti meni @floyd branis li nejac na kosovu cipelaris li za beograd + sendvu ili si na pravoj strani povijesti ?
Jebiga, Novak je GOAT, Jokić je MVP (ne računam američke komplekse sa Crncima i raspalog Embida) a Tijana Bošković je najbolja odbojkašica sveta.mentalitet wrote:debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
Evo po chemu se prepoznaju ustashoidi.Upravo po tome shto idioti jebo im ja mater glupu izmisle neki samo njima poznati razlog da ipak nije najbolji.Ustvari samo time pokazuju svoju ljubomoru i mrznju koju ne mogu sakriti i makar na trenutak je prevazici i ako vec komentiraju to nekako sakriti a ne ispadati chisti idiot.Pa jebo vam bog mater mentalno zaostalu i bolesnu,da je recimo bio Hrvat mjesto djokovica i da je osvojio ovaj turnir kojim je zachepio smrdljive zvalje svim koji mrze ja bi mu chestitao ali ako bi drugachije mislio barem se ne bi blamirao.Ali shta zna idiot shta je to blamiranje njima je vaznije pokazati koliko su "veliki" hrvati.Dakle :
Most GS Titles
Most Big Titles
Most No.1 Weeks
Most Year-End No.1s
4 Grand Slams in a row
Double Career Grand Slam
Double Career Golden Masters
Positive H2H vs Nadal & Federer
Most Top 3 Wins
Most Top 5 Wins
Most Top 10 Wins
Most ATP Finals Titles
Pure facts say Djokovic is the GOAT
Mrzitelji pod kamen, zavidnici u rupu, glupani sikter!
Nole je GOAT! Idemooo! Najveci svih vremena i to Srbin .Kako li je lijepo biti danas Srbin znaju najvishe oni na Kosovu a mene je Djole jedino razocharao shto nije na objektiv kamere napisao."Ovo je za kosovske junake koji zive u srcu Srbije"A jebi ga ne moze se na sve misliti,mada ivi sa Kosova znaju da se u ime njih borio onako lavovski.Za mene je finale bilo Alkaraz -Djokovic i taman da nije osvojio ovaj turnir bio bi i jeste najveci svih vremena.Moj naklon do poda i poshtovanje chovjeku koji sa 36 god.izgleda kao mladic od 26.Shta ti je snaga uma!?To mali 'rvatici ne eazumiju jer ionako nemaju mozak ,mozda neshto u tragovima kao gmizavci:::))))Uzivam u njihovoj patnji ne u Djokovicevoj pobjedi.
Hvali se Perica Ivici:debotoijusto wrote:Hvali se Perica Ivici:mentalitet wrote:debotoijusto wrote:puno stvari se mora poslozit da budes najveci , za 20g. john ce biti upamcen po sjajnoj reklami odlike njegove velicine
Kaže njemu Ivica:
Kaže njemu Ivica:
Sluša ih Mujo pa im reče:
- "Znači, ipak ste postali glupi."
Guest- Guest
Sereš i sad ispadaš najobičniji šupak.debotoijusto wrote:cestitke , velik no ne i najveci
Što i jesi
2015-09-24
Kosovo je povijesno Srbija a šta budućnost donosi vidjet ćemodebotoijusto wrote:djoka po brojkama i vrlo lako redikulizmu s sarlatanom osmanagicem te obilasku pinka s pricom kosovo je srbija ...
Ja znam da bi na mjestu Srba Hrvati odavno priznali Kosovo i Šiptarima lizali jaja kad bi im Zapad naredio
A ti krepaj od jada i gadosti ali Novak je GOAT
Umri pizdo
Na Australskoj TV kad je Novak osvojio pobjednički poen, voditelj je uzviknuo - Ladies and Gentleman, Novak Đoković, the Greatest Of All Time
Ali šta on zna, tu je ovaj papak na forumu da osporava Novakov rekord
A ja mu skidam kapu i kažem - svaka ti čast, najveći svih vremena
Zaslužio je sve počasti i priznanja
Ali njegova priča još nije gotova, još 2 godine on može dobro igrati
Pratimo ga dalje i lijepo je živjeti u eri Novaka Đokovića, generacije će pričati o njemu
Nasljednik.. pa ne znam ... ovaj mali Španjolac Alcaraz je jedini koji ima potencijal da naslijedi Novaka, a kao Španjolac Nadala
2015-09-24
A Beograd je d*pe Srbije. Odprilike.
Đoković je istaknuo da Srbija osim njega ima puno svijetlih primjera te poručio da joj je potrebno zajedništvo: "Ljudi moraju shvatiti da smo mi stvarno bogomdan narod. Ne kažemo bezveze da smo nebeski narod, stvarno jesmo. Imamo genijalne ljude, pogotovo mlade ljude. I moramo se svi usredotočiti na mir, zajedništvo, podršku.
https://www.index.hr/sport/clanak/djokovic-o-tragedijama-u-srbiji-mi-srbi-smo-nebeski-narod-pun-genijalaca/2470693.aspx
"najveci" bi pronasao neke druge rijeci a ne hranio mitomaniju na najjace
jos samo da ga prvorodjeni iskoristi za svoje obracanje u 4 ., 6 i 8 30
onako narodno , nebeski
https://www.index.hr/sport/clanak/djokovic-o-tragedijama-u-srbiji-mi-srbi-smo-nebeski-narod-pun-genijalaca/2470693.aspx
"najveci" bi pronasao neke druge rijeci a ne hranio mitomaniju na najjace
jos samo da ga prvorodjeni iskoristi za svoje obracanje u 4 ., 6 i 8 30
onako narodno , nebeski
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Adem Vuchiqi na rođendanu Šešeljevog sina uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi bio je na rođendanu sina osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
Društvenim mrežama širi se snimka koja prikazuje njih dvojicu u društvu uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu Pavla Đurišića.
"To što se napija s njim dok slušaju pjesmu koja slavi Pavla Đurišića, četnika čije su jedinice činile zločine tokom II. svjetskog rata, a poslije on lično se udružio s jedinicama NDH i konačno u operaciji Vajs 1943. se udružio s nacističkim snagama radi napada na naše stanovništvo je druga stvar, koju je mogao znati svako tko je htio. To što ta pjesma ima primitivni melos vojnih jedinica koje su činile genocid u Srebrenici je treća stvar", tvitao je Stojković.
Međutim, uz sve navedeno, Stojković je jednu stvar izdvojio kao posebno sramotnu.
"Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija je posebna sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspio za 11 godina vlasti da stekne ni jednu maniru, makar slučajno da je pokupi od stranaca s kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno", napisao je Stojković na Twitteru.
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi bio je na rođendanu sina osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
Društvenim mrežama širi se snimka koja prikazuje njih dvojicu u društvu uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu Pavla Đurišića.
"Adem Vuchiqi i Šešelj su potpuno jednaki"
Beogradski odvjetnik Čedomir Stojković objavio je snimku na Twitteru i napisao da je "sramota čovječanstva što se predsjednik Srbije napija zajedno sa zločincem Vojislavom Šešeljem". Njih dvojica su potpuno jednaki, dodao je Stojković."To što se napija s njim dok slušaju pjesmu koja slavi Pavla Đurišića, četnika čije su jedinice činile zločine tokom II. svjetskog rata, a poslije on lično se udružio s jedinicama NDH i konačno u operaciji Vajs 1943. se udružio s nacističkim snagama radi napada na naše stanovništvo je druga stvar, koju je mogao znati svako tko je htio. To što ta pjesma ima primitivni melos vojnih jedinica koje su činile genocid u Srebrenici je treća stvar", tvitao je Stojković.
Međutim, uz sve navedeno, Stojković je jednu stvar izdvojio kao posebno sramotnu.
"Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija je posebna sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspio za 11 godina vlasti da stekne ni jednu maniru, makar slučajno da je pokupi od stranaca s kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno", napisao je Stojković na Twitteru.
vili40-
2015-08-02
Da je ovo neki Hrvat postigao sad bi ovdje vidjeli kolektivne orgazme
Nole je najveci svih vremena
Mozda ga nekad neko prestigne...Ali nacekat cemo se
Ja to vjerojatno necu dozivjeti
Mada...ovaj mali Alcaraz je strasan potencijal a tek mu 20
A on jos nije rekao zadnju rijec. Pred njim su Jos dvije godine...mozda I tri
Nole je najveci svih vremena
Mozda ga nekad neko prestigne...Ali nacekat cemo se
Ja to vjerojatno necu dozivjeti
Mada...ovaj mali Alcaraz je strasan potencijal a tek mu 20
A on jos nije rekao zadnju rijec. Pred njim su Jos dvije godine...mozda I tri
Last edited by Ringo10 on 12/6/2023, 09:33; edited 1 time in total
2015-09-24
Suljo I Seselj isti!!!
Bas cudno, ko bi to rekao
Bas cudno, ko bi to rekao
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Dijana Đoković: ALBANCI SU NAM PRETILI KADA JE NOVAK REKAO DA JE KOSOVO SRBIJA
» Kosovo - srce Srbije između mita i infarkta
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Dijana Đoković: ALBANCI SU NAM PRETILI KADA JE NOVAK REKAO DA JE KOSOVO SRBIJA
» Kosovo - srce Srbije između mita i infarkta
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
Page 3 of 4