Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
OGLASILI SE ČELNICI ROLAN GAROSA NAKON NOVAKOVE PORUKE

A sada su se oglasili i čelnici Rolan Garosa:
- Nema zvaničnog pravila šta igrač može, a šta ne može da kaže. Francuska teniska federacija se više neće oglšavati ovim povodom, niti će pokretati dalje postupke - poručili su iz Pariza.
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1243519/novak-djokovic-rolan-garos-rezultati-statistika-kazna-kosovo-srbija-najnovije-vesti
....................................
Francuski četnici i smradovi.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
Sigurno je spreman uzeti pušku u ruke i braniti srce smrdije.
https://www.021.rs/Info/komentari/155977

Šandor Winnetou-
2017-12-31
srce srbije, a noge u Monte Carlu
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Šandor Winnetou wrote:Sigurno je spreman uzeti pušku u ruke i braniti srce smrdije.
zato svaki Srbin kojeg upoznas iz Francuske ti se predstavi: bio sam u legiji stranaca

Pa da, oni i Gotovina zajedno jeli pustinjske skakavce i guštere za doručakkic wrote:Šandor Winnetou wrote:Sigurno je spreman uzeti pušku u ruke i braniti srce smrdije.
zato svaki Srbin kojeg upoznas iz Francuske ti se predstavi: bio sam u legiji stranaca
![]()

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Gdje je tu uzas budaletino?
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
To će na kraju završit ratom i Šiptari će završiti ko hrvatski Srbi
Amerika i Englezi i njih guraju u veliko sranje kao i Ukre
Ringo10- Posts : 21224
2015-09-24
Istina samo neće albanci s KiMa nego srbi kao i iz RH.Ringo10 wrote:To će na kraju završit ratom i Šiptari će završiti ko hrvatski Srbi

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ja sam potpuno neutralan u tom sukobu
Šiptare ne volim jer su oruđe Anglosaksonaca i samo rade kako oni kažu a oni izgleda žele na Balkanu novo krvoproliće
Srbi sa Kosova su bili udarna pesnica Miloševića toga se sjećam i nisu mi nimalo dragi radi toga
Sve u svemu boli me kitomir
A i Hrvatima bi savjetovao neutralnost i da se u to ne petljaju
Šiptare ne volim jer su oruđe Anglosaksonaca i samo rade kako oni kažu a oni izgleda žele na Balkanu novo krvoproliće
Srbi sa Kosova su bili udarna pesnica Miloševića toga se sjećam i nisu mi nimalo dragi radi toga
Sve u svemu boli me kitomir
A i Hrvatima bi savjetovao neutralnost i da se u to ne petljaju
2015-09-24
Možda, ali neće to ići mirnoŠandor Winnetou wrote:Istina samo neće albanci s KiMa nego srbi kao i iz RH.Ringo10 wrote:To će na kraju završit ratom i Šiptari će završiti ko hrvatski Srbi
2015-09-24
Ni kod nas nije išlo mirno ali su xvejedno zaprašili put majčice srbije, jebo ih čarnonević i konj na kojem je dojahao di je stigao van srbije.Ringo10 wrote:Možda, ali neće to ići mirnoŠandor Winnetou wrote:Istina samo neće albanci s KiMa nego srbi kao i iz RH.Ringo10 wrote:To će na kraju završit ratom i Šiptari će završiti ko hrvatski Srbi

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Da je to napisao u Australiji, strpali bi ga u zatvor.
crvenkasti-
2014-04-17
za drugo i nije,ne pali tamo krivotvorenje potvrda i politička laprdanja.90% sportaša glupo je ko kurac a đoko spada u tu skupinu i onda se čude što navlače bijes publike.Šuti i lupaj po loptici,za drugo ni nisi.crvenkasti wrote:Da je to napisao u Australiji, strpali bi ga u zatvor.
vili40-
2015-08-02
Nole je u pravu. Podrska.
2014-04-14
ni mi tebe ne volimo jer si pročetnički i prorašistički nastrojen i savjetujemo ti da ne dolaziš u hrvatsku jer u njoj nisi dobrodošao a ako te skužimo jebat ćeš sirovu rižu... prepoznat si kao osoba zločinačke naravi i kao takav bolje da te nije među nama da nam ne gadiš prostor
2015-08-08
crvenkasti wrote:Da je to napisao u Australiji, strpali bi ga u zatvor.
Roland Garros je prepoznao kao Marketinski potez za sebe i nisu sankcionisali oko politike, jer je vest obisla Svet i sada znaju da ide Roland Garros. Australija da, uhapsili bi ga, medijski napravili kriminalcem a onda proterali.
Serbinho-3- Posts : 25240
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Da je to napisao u Australiji, strpali bi ga u zatvor.
Roland Garros je prepoznao kao Marketinski potez za sebe i nisu sankcionisali oko politike, jer je vest obisla Svet i sada znaju da ide Roland Garros. Australija da, uhapsili bi ga, medijski napravili kriminalcem a onda proterali.
Francuzi jedva dochekali da netko kaze ono shto oni misle i naravno da netko amerima umjesto njih kaze dosta nasilja u Europi,samo shto su glupi ako misle da se ameri na to osvrcu.
Neki dan chitam da 2/3 slovenaca misli kako je Rusija u pravu u svezi problema sa NATO_m.Pazi,nema u Europi ni jednog vishe naroda toliko glupog da bi se borio za tudje interese,eno slovaci odjebali zapad,sad ce i drugi.Kad bacish grudvu snijega niz brdo kupi sve ispred sebe i kotrlja se dok se ne razbije i na svome putu unishti sve.
Ali meni je ovo u svezi Djokovica interesantno zbog toga shto svi mogu izjaviti ono shto misle i zele ali njemu zabranjuju posebno na ovom ustashkom forumu.A ja osobno mislim da mu je ovo dalo vjetar u ledja i da ce se tuci sa drugima za svaki poen i da ce ako osvoji R.G. napisati na kameru "Ovo poklanjam Kosovu"
mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Da je to napisao u Australiji, strpali bi ga u zatvor.
Francuzi jedva dochekali da netko kaze ono shto oni misle i naravno da netko amerima umjesto njih kaze dosta nasilja u Europi,samo shto su glupi ako misle da se ameri na to osvrcu.
Neki dan chitam da 2/3 slovenaca misli kako je Rusija u pravu u svezi problema sa NATO_m.Pazi,nema u Europi ni jednog vishe naroda toliko glupog da bi se borio za tudje interese,eno slovaci odjebali zapad,sad ce i drugi.Kad bacish grudvu snijega niz brdo kupi sve ispred sebe i kotrlja se dok se ne razbije i na svome putu unishti sve.
Ali meni je ovo u svezi Djokovica interesantno zbog toga shto svi mogu izjaviti ono shto misle i zele ali njemu zabranjuju posebno na ovom ustashkom forumu.A ja osobno mislim da mu je ovo dalo vjetar u ledja i da ce se tuci sa drugima za svaki poen i da ce ako osvoji R.G. napisati na kameru "Ovo poklanjam Kosovu"
Hrvat nema glavu, trci za Nemcom da ga potapse, on mase repom. NATO, zastareli model. Imali su Ruse i sa novcem, gurali zastareli model ka Aziji i Kini, skinuli im gace, smeju im se. Ekonomija trzisna bez barijera. Krenuli da teraju Kineze iz Evrope i time pokazuju inferiornost, 2 grama mozga. Kinezi kupuju Evropske proizvode, tako da je sve to promasaj. Radi ko konj da bi kupio crni BMW. Uglavnom Kinezi kupuju BMW crne boje, SUV pozeljno. Onda odvrne nekog Kineskog Lukasa, uspeo sam u zivotu, zavidi mi i Bruce Lee. Zapad nazaduje, neko zna i da vidi to, Hrvoje je bio sluga i ostao u glavi.
Novak mrze ga sto je sa Istoka, usput se bore protiv diskriminacije
Serbinho-3- Posts : 25240
2014-08-25
Ringo10 wrote:To će na kraju završit ratom iŠiptarikosovski srbi će završiti ko hrvatski Srbi

marcellus- Posts : 45515
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4

» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Dijana Đoković: ALBANCI SU NAM PRETILI KADA JE NOVAK REKAO DA JE KOSOVO SRBIJA
» Kosovo - srce Srbije između mita i infarkta
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Dijana Đoković: ALBANCI SU NAM PRETILI KADA JE NOVAK REKAO DA JE KOSOVO SRBIJA
» Kosovo - srce Srbije između mita i infarkta
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
Page 1 of 4