Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Texas u Beogradu: Osam mrtvih u pucnjavi u školi
Galaktička konfederacija su miroljubivi svijetovi.Ringo10 wrote:[size]RayMabus wrote:
Ja sam general GF s pet zvjezdica
Ma ti si jedan što visi preko dvojice[/size]
Eto im sad tamo u Srbiji to šta je pa neka se misle.
Lijek koji će ubiti jednog pacijenta a spasiti tisuće njih smatra se optimalnim riješenjem.

Srbija je veliki, krvavi reality show. Oni nisu država nego Vučićeva Zadruga u kojoj ljudsko dno određuje pravila
STIGO PENCILIN.
RayMabus- Posts : 160242
2014-04-11
Jadni mali četnik ne zna di mu je guzica a di mu je glava.
Sad su mu krivi Hrvati. Hrvati nikad čuli za tog Kostu. Ne znaju da ta škola uopće i postoji. Isto i s ovim debilom iz Mladenovca.
Al nema veze jer vi ste četnici i ratni huškači i vi ćete za sve okriviti Hrvate.
JEBO VAM JA MAJKU SATRAT ĆU VAN PIČKU ČETNIČKU.
Sad su mu krivi Hrvati. Hrvati nikad čuli za tog Kostu. Ne znaju da ta škola uopće i postoji. Isto i s ovim debilom iz Mladenovca.
Al nema veze jer vi ste četnici i ratni huškači i vi ćete za sve okriviti Hrvate.
JEBO VAM JA MAJKU SATRAT ĆU VAN PIČKU ČETNIČKU.
RayMabus- Posts : 160242
2014-04-11
Djevojcica koja je tesko ranjena u glavu preminula je danas. To je sada deseta zrtva tog pokolja
Ringo10- Posts : 20911
2015-09-24
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11

» Pokolj u Njemačkoj : U pucnjavi najmanje osmero mrtvih i pet ranjenih
» Imigranti napali obalnu stražu, osam mrtvih
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Imigranti napali obalnu stražu, osam mrtvih
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
Page 11 of 11