vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: vječni UUOT
Sad dok sam pokušavala unijeti mrvicu reda u kutiji s prastarim nataloženim nasnimljenim cd-ovima naišla sam na nekoliko ranosrednjoškolskih kompilacija koje datiraju unazad trinaestak godina... Našlo se tu super stvarčica, ali na nekima, kad mi je zastao pogled, osjetih blagi trzaj srama koji mi je projurio niz kralježnicu.
Ah...
Ah...
Guest- Guest
Nakon tko zna koliko otišla ponovno na last.fm i skužila da s novim updateom pretplatnici (da, zaboravila sam bila isključiti pretplatu ) ponovno mogu slušati radio, preporuke, svoju biblioteku, itd.
Guest- Guest
Pa, kad je već iskočilo, zašto ne, Master Musicians of Bukkake it is.
Zapravo, nije ni loše!
Zapravo, nije ni loše!
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Nakon tko zna koliko otišla ponovno na last.fm i skužila da s novim updateom pretplatnici (da, zaboravila sam bila isključiti pretplatu ) ponovno mogu slušati radio, preporuke, svoju biblioteku, itd.
jel ti se automatski i dalje skidalo? mislim na pretplatu..
Misfitsi su mi nekad zvučali grubo, ali sad me više podsjećaju na Plavi Orkestar, srednjoškolski :^0 in a good sense..
Lol wut ? ImO s 5 leti ? ^^kic wrote:
Misfitsi su mi nekad zvučali grubo
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
kic wrote:Vegvísir wrote:Nakon tko zna koliko otišla ponovno na last.fm i skužila da s novim updateom pretplatnici (da, zaboravila sam bila isključiti pretplatu ) ponovno mogu slušati radio, preporuke, svoju biblioteku, itd.
Misfitsi su mi nekad zvučali grubo, ali sad me više podsjećaju na Plavi Orkestar, srednjoškolski :^0 in a good sense..
Skidalo bez greške svaki mjesec...
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=-wDMfZFDTiI
ovu zehnsku pratim vec godinama
nedavno je upucana na koncertu
ovu zehnsku pratim vec godinama
nedavno je upucana na koncertu
Guest- Guest
Vegvísir wrote:kic wrote:Vegvísir wrote:Nakon tko zna koliko otišla ponovno na last.fm i skužila da s novim updateom pretplatnici (da, zaboravila sam bila isključiti pretplatu ) ponovno mogu slušati radio, preporuke, svoju biblioteku, itd.
Skidalo bez greške svaki mjesec...
ima se - može se
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 47 of 50