vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
vječni UUOT
Vegvísir wrote:Pa nosila sam dosta crvene i bordo ruževe, kao i crni tuš i olovku
Guest- Guest
Re: vječni UUOT
Profinjeni darkeraj.Starhemberg wrote:Vegvísir wrote:Pa nosila sam dosta crvene i bordo ruževe, kao i crni tuš i olovku
Guest- Guest
Crni tuš. Uvijek me zbuni taj tuš kad ga spomenete. Prva pomisao mi je kupaonica i tuširanje..Vegvísir wrote:Pa nosila sam dosta crvene i bordo ruževe, kao i crni tuš i olovku koje sam nanosila u nešto tanjem sloju od nje, ali s obzirom da sam tad imala plavu kosu teško mi je to uspoređivati jer ukupni izgled make upa ovisi i tom faktoru.
Guest- Guest
Moguća alternativa ako dođe do nestašice vode. Svi ćemo fino mirišati ondaVegvísir wrote:Tuširanje naftom?
Okej, mogla sam napisati eyeliner, al' eto, navika.
Eyeliner... nee, tuš crni. A jel postoji bijeli ? jer black and white su uvijek zajedno, nerazdvojni su
Guest- Guest
Ma kakva crna alternativa; ne harače velesile po Bliskom istoku da bismo se mi fino u nafti brčkali.
Postoji bijeli tuš. I plavi. I zeleni. Smeđi. Bordo. Zlatni. Srebrni.
Postoji bijeli tuš. I plavi. I zeleni. Smeđi. Bordo. Zlatni. Srebrni.
Guest- Guest
Ima i kod nas nafte. Panonsko more je ipak nekada tu bilo. Ako ameri saznaju doći će uvesti demokraciju tako da moramo šutiti o tome
Omg, uopće nisam znao da toliko široka paleta boja postoji. Jesi probala još koji osim crnog?
Omg, uopće nisam znao da toliko široka paleta boja postoji. Jesi probala još koji osim crnog?
Guest- Guest
Demokracija 2.0 brought to you by USA
Fun fact, jedno od najstarijih nalazišta nafte nalazi se upravo u Hrvatskoj - Paklenica.
Probala, ne sviđa mi se, proslijedila dalje.
Fun fact, jedno od najstarijih nalazišta nafte nalazi se upravo u Hrvatskoj - Paklenica.
Probala, ne sviđa mi se, proslijedila dalje.
Guest- Guest
Nažalost, njih se nikada neće moći zaustaviti
Hvala na info-u.Vidim da ima i naziv Peklenica.
Evo upravo čitam o tome, a ja mislio da već sve znam
Dobra si bome. Ovo me navelo na razmišljanje
Hvala na info-u.Vidim da ima i naziv Peklenica.
Evo upravo čitam o tome, a ja mislio da već sve znam
Dobra si bome. Ovo me navelo na razmišljanje
Guest- Guest
hahaha, namjeravala sam napisati Peklenica, sad tek vidim da sam je istipfelirala u nešto sasvim drugo, u Paklenicu.
Guest- Guest
Pa i ja sam na prvu bio začuđen. U NP Paklenica prvo nalazište nafte kako tamo, na onom kamenju
Onda sam skužio da si se malo zajebala
Onda sam skužio da si se malo zajebala
Guest- Guest
Ja sam probao svašta slušati, ali uvijek završim na "adrenalinskoj" glazbi. Gitare i urlikanje, ništa drugo mi ne treba iako sam mislio da ću s godinama omekšati na kraju sam tvrđi nego ikada, lol
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 50