vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
vječni UUOT
Da! Čovjek bi pomislio da to sa godinama dosadi. Nikad ne dosadi!
Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
2015-03-02
Re: vječni UUOT
Poz Veg...i ostali, emo pizdeku dosta, ide se sklupčat i ridat, sutra novi radni dan...
Guest- Guest
Ej, angel... jel te vrijeme služi?
V/S, lijepi pozdrav.
V/S, lijepi pozdrav.
2015-03-02
to će biti tvoje krštenje ovog djeteta na umoruAorta wrote:Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
bb fallen!
Aorta wrote:Ej, angel... jel te vrijeme služi?
V/S, lijepi pozdrav.
Ne služi me ništa, jebu me sinusi pa sam čangrizava.
Trebala bih raditi neku prezentaciju za sutra, al' umjesto toga gledam Odbjegle Amiše....
Bok Starhi
Guest- Guest
kic wrote:to će biti tvoje krštenje ovog djeteta na umoruAorta wrote:Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
bb fallen!
Oh, divno je bilo gledati sve one neupučene kako se svađaju koji je bend bolji. Ekstatično! Eskapistički čak u trenucima!
2015-03-02
Vegvísir wrote:Aorta wrote:Ej, angel... jel te vrijeme služi?
V/S, lijepi pozdrav.
Trebala bih raditi neku prezentaciju za sutra, al' umjesto toga gledam Odbjegle Amiše....
Bok Starhi
Overall problemi sa sinusima ili si samo nesretno uhvatila tu neku virozicu koja hara okolo ovih dana?
2015-03-02
Aorta wrote:Vegvísir wrote:Aorta wrote:Ej, angel... jel te vrijeme služi?
V/S, lijepi pozdrav.
Bok Starhi
Overall problemi sa sinusima ili si samo nesretno uhvatila tu neku virozicu koja hara okolo ovih dana?
Tradicionalne sezonske muke po sinusima.
Guest- Guest
mmmAorta wrote:kic wrote:to će biti tvoje krštenje ovog djeteta na umoruAorta wrote:Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
bb fallen!
Oh, divno je bilo gledati sve one neupučene kako se svađaju koji je bend bolji. Ekstatično! Eskapistički čak u trenucima!
fali tih dječjih napetosti, tko je bolji bend, gitarist, pjevač, nije više stalo nikome do tog jer svi slušaju sve..
jel gledaš Utopiu?
kic wrote:mmmAorta wrote:kic wrote:to će biti tvoje krštenje ovog djeteta na umoruAorta wrote:Međutim, ono što će vratiti forum na staze slave je jedna dobra "Iron Maiden Vs. Metallica" tema.
bb fallen!
fali tih dječjih napetosti, tko je bolji bend, gitarist, pjevač, nije više stalo nikome do tog jer svi slušaju sve..
jel gledaš Utopiu?
Hmmm... Utopia? To je je neka serija?
2015-03-02
Meni, recimo, fale forumska okupljanja. Ima dosta ljudi koje nisam u živo upoznao a volio bi.
2015-03-02
Oh well... kako je ono išlo? Blagoslovi me nečim tako bezvrijednim.
2015-03-02
Tnx za preporuku no za serije ti baš i nemam volje, odnosno, rijetko kaj pratim. Štoviše, evo, ove godine sam tek počeo ponovo gledati intenzivno filmove i doživljavati ih kao takve. Dugo vremena se nisam mogao koncentrirati na ništa kompliciranije od Dore the Explorer. :S:
2015-03-02
Aorta-
2015-03-02
Aorta wrote:Meni, recimo, fale forumska okupljanja. Ima dosta ljudi koje nisam u živo upoznao a volio bi.
Zlatno doba Glazbe.
Ova žena nikako da mi dosadi.
Guest- Guest
Fever Ray... fala kaj si me upoznala sa njom.
2015-03-02
Aorta-
2015-03-02
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 1 of 50