Mnogi Hrvati opravdavaju ruske nasilne gadosti. To je materijal za psihijatriju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mnogi Hrvati opravdavaju ruske nasilne gadosti. To je materijal za psihijatriju
Malo žešći mazohizam. Ovo je ko da mi kupujemo godinama stalno u Srbije nešto i punimo joj proračun s kojim ona jača vojsku i s istom nama prijeti.debotoijusto wrote:Jedino što se može mjeriti s tim ludilom jest odluka Europske unije da sasvim dobrovoljno većinu svoje opskrbe plinom i energetsku sudbinu stavi u ruke Putinove Rusije pa joj sad magareće uši diraju Mjesec, ali, dobro, to je neka sasvim druga tužna priča.
Neka ih prca čika Putin. I zaslužili su koliko su glupi.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Re: Mnogi Hrvati opravdavaju ruske nasilne gadosti. To je materijal za psihijatriju
mutava baštarda wrote:žele jednakost, ima da svi budu robovi.prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Ne znam, ali radi se o zemlji Zapada u kojoj je proglašeno izvanredno stanje. Znači vlast vojske i policije... Za razliku od Ukrajine.
Znači veći stupanj ugroženosti je u Kanadi...
to ce debicevci ugusit nasilnim putem
vidis da mu je to ko prirodna nepogoda
ljudi koji zahtjevaju slobodu su debicevcima prirodna nepogoda
znas da debicevci tvrde da je sloboda u stvari bijeli supremacizam
jos vele da su seksiti i mizogini
evo nek mi debo neda lagat
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?
to je u ime slobode i demokracije
ideološki alibi pokriva sve
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
debotoijusto wrote:marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?Apsolutno i neupitno, američka druga invazija na Irak, s izmišljenim tvrdnjama o iračkom oružju za masovno uništenje, zbog koje, uostalom, Amerikanci do danas nisu povratili kredibilitet, bila je teška svinjarija, premda za psihopatom i monstrumom poput Saddama Husseina nitko pri zdravoj pameti nema razloga žaliti. Ali navoditi to kao argument da i Putin danas ima pravo divljati po susjedstvu umobolno je.
ma nema veze sto su ljudi izginuli
reci mu debo
kako veli hitlerijica za gadafija, mi dosli, vidili i on umro
eno sad pijaca robova u libiji, kus vece demokracije od tog
2014-04-19
pa naravnoepikur37 wrote:marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?
ko nema svoje djece svejedno mu je sto tudja djeca ginu i ostaju bogalji u ime ideoloske hegemonije
boli debu kurac, on srce
2014-04-19
prckov wrote:pa naravnoepikur37 wrote:marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?
ko nema svoje djece svejedno mu je sto tudja djeca ginu i ostaju bogalji u ime ideoloske hegemonije
boli debu kurac, on srce
još se smanjuje ugljični otisak bijelih heteroseksualnih muškaraca
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
prckov wrote:mutava baštarda wrote:Ne znam, ali radi se o zemlji Zapada u kojoj je proglašeno izvanredno stanje. Znači vlast vojske i policije... Za razliku od Ukrajine.debotoijusto wrote:
oli je vlatka pokos napravila neku pizdariju ?
to sto ti nazivas slobodarskim prosvjedima je blokada prometa koju ni jedna drzava ne tolerira kao oblik prosvjeda
kad ceste budu prohodne mogu izrazavati svoja stajalista slobodno , kakva je situacija po tom pitanju u slobodarskoj rusiji ?
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
hahahaepikur37 wrote:prckov wrote:pa naravnoepikur37 wrote:
boli debu kurac, on srce
još se smanjuje ugljični otisak bijelih heteroseksualnih muškaraca
2014-04-19
debotoijusto wrote:prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Ne znam, ali radi se o zemlji Zapada u kojoj je proglašeno izvanredno stanje. Znači vlast vojske i policije... Za razliku od Ukrajine.
to sto ti nazivas slobodarskim prosvjedima je blokada prometa koju ni jedna drzava ne tolerira kao oblik prosvjeda
kad ceste budu prohodne mogu izrazavati svoja stajalista slobodno , kakva je situacija po tom pitanju u slobodarskoj rusiji ?
ma hajde
oni blm protesti sto sam gledo svojim ocima je privid bio
ono sto su to podrzali tvoji debicevci i mediji je isto bio privid
fatamorgana
2014-04-19
debotoijusto wrote:prckov wrote:mutava baštarda wrote:
Tolerirali su u Hrvatskoj kada je blokiran D1 zbog Norca, prosvjed u Savskoj,... Kod nas...
Ali eto, Kanada je napredna
debotoijusto wrote:marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?Apsolutno i neupitno, američka druga invazija na Irak, s izmišljenim tvrdnjama o iračkom oružju za masovno uništenje, zbog koje, uostalom, Amerikanci do danas nisu povratili kredibilitet, bila je teška svinjarija, premda za psihopatom i monstrumom poput Saddama Husseina nitko pri zdravoj pameti nema razloga žaliti. Ali navoditi to kao argument da i Putin danas ima pravo divljati po susjedstvu umobolno je.
zato ameri imaju pravo divljati po ukrajini, provoditi obojene revolucije, montirati predsjednika, i uvlačiti u nato zemlju koja je u ruskom dvorištu?
sramota je ono sto debicevci uzmu sebi za pravo da cine u americkim skolama
ono je horor sta cine djeci
vec od 4 godina ih psihicki destabiliziraju i to nastavljaju kroz cijelo skolovanje
svaljuju im krivnju zbog boje koze i to cak ne kriju, otvoreno rade, nagovaraju da tako izgubljeni biraju neki identitet koji je socijalno prihvatljiv
ali jebiga, ne pise index i jutarnji o tome, a i da pisu to bi debo preskocio
ono je horor sta cine djeci
vec od 4 godina ih psihicki destabiliziraju i to nastavljaju kroz cijelo skolovanje
svaljuju im krivnju zbog boje koze i to cak ne kriju, otvoreno rade, nagovaraju da tako izgubljeni biraju neki identitet koji je socijalno prihvatljiv
ali jebiga, ne pise index i jutarnji o tome, a i da pisu to bi debo preskocio
2014-04-19
kod nas su tolerirali jer su pickice a kanada je drzava
da se poslala konjica kod zatvaranja ulica HR bi danas bila bar malo uredjenja drzava
da se poslala konjica kod zatvaranja ulica HR bi danas bila bar malo uredjenja drzava
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:a što ćemo s američkim nasilnim gadostima? Ratnohučkačkom propagandom, globalnom hegemonijom, nato bazama na 300 km od moskve?Apsolutno i neupitno, američka druga invazija na Irak, s izmišljenim tvrdnjama o iračkom oružju za masovno uništenje, zbog koje, uostalom, Amerikanci do danas nisu povratili kredibilitet, bila je teška svinjarija, premda za psihopatom i monstrumom poput Saddama Husseina nitko pri zdravoj pameti nema razloga žaliti. Ali navoditi to kao argument da i Putin danas ima pravo divljati po susjedstvu umobolno je.
zato ameri imaju pravo divljati po ukrajini, provoditi obojene revolucije, montirati predsjednika, i uvlačiti u nato zemlju koja je u ruskom dvorištu?
al to je sve za njihovo dobro jer oni tako grade bolju buducnost za sve
oni, naime, imaju plan
2014-04-19
sto nisu poslali konjicu na chaz kad nisu pickicedebotoijusto wrote:kod nas su tolerirali jer su pickice a kanada je drzava
umjesto konjice drugarica debicevka veli da je to summer of love
2014-04-19
mi smo zrtve istocne agresije..a rusija je saveznik agresora koji se usput nije ispricao ne prizna agresiju i ne zeli platiti ratnu odstetu..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ono što sam primjetio u ovoj epizodi Rat u Ukrajini je da bi oni koji bi išli ratovati za nezavisno Kosovo išli ratovati za vraćanje Krima Ukrajini.vuksadinare wrote:mi smo zrtve istocne agresije..a rusija je saveznik agresora koji se usput nije ispricao ne prizna agresiju i ne zeli platiti ratnu odstetu..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj
Ne znam kako to nazvati. Ako ima neki stručni naziv neka me se nadopuni.
ima...borba protiv zla rusije i srbijemutava baštarda wrote:Ono što sam primjetio u ovoj epizodi Rat u Ukrajini je da bi oni koji bi išli ratovati za nezavisno Kosovo išli ratovati za vraćanje Krima Ukrajini.vuksadinare wrote:mi smo zrtve istocne agresije..a rusija je saveznik agresora koji se usput nije ispricao ne prizna agresiju i ne zeli platiti ratnu odstetu..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj
2015-09-08
smijesno je o nekoj pravdi, dogovorima i zakonu pricat a pogotovo pozivat na demokraciju i navodne vrijednostimutava baštarda wrote:Ono što sam primjetio u ovoj epizodi Rat u Ukrajini je da bi oni koji bi išli ratovati za nezavisno Kosovo išli ratovati za vraćanje Krima Ukrajini.vuksadinare wrote:mi smo zrtve istocne agresije..a rusija je saveznik agresora koji se usput nije ispricao ne prizna agresiju i ne zeli platiti ratnu odstetu..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj
uvjek je u vezi sile
kako bilo prije tako je i danas, sve ostalo je politiziranje
2014-04-19
to je lokalno zlovuksadinare wrote:ima...borba protiv zla rusije i srbijemutava baštarda wrote:Ono što sam primjetio u ovoj epizodi Rat u Ukrajini je da bi oni koji bi išli ratovati za nezavisno Kosovo išli ratovati za vraćanje Krima Ukrajini.vuksadinare wrote:mi smo zrtve istocne agresije..a rusija je saveznik agresora koji se usput nije ispricao ne prizna agresiju i ne zeli platiti ratnu odstetu..prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj
za rusiju bi cak reko prisilno, bar u ovom kontekstu danas, hocu rec nemaju vise gdje odstupit
a srbija je zlo, ali lokalno
zapad je zlo globalno, mislim kabala koja stoji iza danasnje zapadne politike
2014-04-19
zlo je zlo..lokalno ili globalno ne podrzavas ga..prckov wrote:to je lokalno zlovuksadinare wrote:ima...borba protiv zla rusije i srbijemutava baštarda wrote:
Ono što sam primjetio u ovoj epizodi Rat u Ukrajini je da bi oni koji bi išli ratovati za nezavisno Kosovo išli ratovati za vraćanje Krima Ukrajini.
za rusiju bi cak reko prisilno, bar u ovom kontekstu danas, hocu rec nemaju vise gdje odstupit
a srbija je zlo, ali lokalno
zapad je zlo globalno, mislim kabala koja stoji iza danasnje zapadne politike
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati odhebali ruske turiste ahah hah aha haha hahaaaaaaaaaaaa
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» 'Tetu Kekin bih povela na psihijatriju'
» ŽENU NA PSIHIJATRIJU, LJUBAVNICA I SEX POD RADNIM VREMENOM
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» 'Tetu Kekin bih povela na psihijatriju'
» ŽENU NA PSIHIJATRIJU, LJUBAVNICA I SEX POD RADNIM VREMENOM
Page 2 of 3