Hrvati odhebali ruske turiste ahah hah aha haha hahaaaaaaaaaaaa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvati odhebali ruske turiste ahah hah aha haha hahaaaaaaaaaaaa
"Kada sam nedavno razgovarao s predstavnicima vašeg Ministarstva turizma i obavijestio ih da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran, mislio sam da ću ih razveseliti. Oni su mi rekli da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da, ako ikako mogu, broj ruskih turista svedem na 100 tisuća", kazao je Azimov.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-ljeto-na-jadran-planira-doputovati-300-tisuca-rusa-ali-pojavio-se-neocekivani-problem/879254.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-ljeto-na-jadran-planira-doputovati-300-tisuca-rusa-ali-pojavio-se-neocekivani-problem/879254.aspx
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Re: Hrvati odhebali ruske turiste ahah hah aha haha hahaaaaaaaaaaaa
ahah koji promašaji ove vazalne politike, epizoda niš drugo
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Pa i ne treba ove godine će sezona biti od 5-tog pa do 10-tog mjeseca a i dolaze velike ture iz Pakistana i Bangladeša
Kermit-
2014-04-17
Pa i nije baš. Činimo uslugu Mili Đukanowiću. Kao neće oni u ĆG pa će kao nama ....e Boga mi ćeš u CG.epikur37 wrote:ahah koji promašaji ove vazalne politike, epizoda niš drugo
2014-04-11
Afganistan, Egipat, Sudan, i ostalu Afriku si zaboravio. Valjat ce to potrpat po apartmanima duz obale. Zenske u pamet i marame na glave.asilovski wrote:Pa i ne treba ove godine će sezona biti od 5-tog pa do 10-tog mjeseca a i dolaze velike ture iz Pakistana i Bangladeša
omni-
2014-04-12
Riječ je o pokušaju da se ruski ( jer to su ti isti ) turisti sa ćrnogorskog primorja prebaće owe godine u hr kao kažnjawanje Mile jer ide u NATO.
NIsmo mi Hrwati weslo sisali dragi naš weleposlaniće Rusije.
Wrati se u ĆG.
Ili odi u Egipat , TUrsku ....hebeme se.
NIsmo mi Hrwati weslo sisali dragi naš weleposlaniće Rusije.
Wrati se u ĆG.
Ili odi u Egipat , TUrsku ....hebeme se.
2014-04-11
neka idu kod brata Erdogana i saveznika Turske
šalu na stranu, RH država ne može odjebati turiste, nije ovo socijalizam pa da se određuju kvote.
Imaš svoj apartman
1)građani sami biraju goste na osnovu ponude i potražnje(plati i vozi)
2)rusi sami bukiraju gdje hoće na osnovu ponude i potražnje
3)država nema ništa, država je tu samo da pokupi porez i to je to
šalu na stranu, RH država ne može odjebati turiste, nije ovo socijalizam pa da se određuju kvote.
Imaš svoj apartman
Guest- Guest
RH ne može al može turo operator je prebukiran.preko_vode_do_slobode wrote:neka idu kod brata Erdogana i saveznika Turske
Imaš svoj apartman
2014-04-11
Koje smo mi pičke,to je strašno!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
turooperator, ili turistička agencija, sama puni na račun ponude i potražnje.RayMabus wrote:RH ne može al može turo operator je prebukiran.preko_vode_do_slobode wrote:neka idu kod brata Erdogana i saveznika Turske
Imaš svoj apartman
ja sam radio u turističkim agencijama kao operator, i jebe se nas tko je gost. mi smo mjesto gdje susrećemo ponudu(naše sa apartmanima) i potražnju(goste sa lovom).
plati i vozi.
vjerojatno je rečenica Obersenela(zanimljivo antifašista odjebao Ruse) izvučena iz konteksta, krivo prevedena itd.. nemože država reći "šalji 100 000 ljudi umjesto 300 000", i u rusiji je kapitalizam, tamo ljudi sami odlučuju gdje će ljetovati, nema više da neki birokrat lupa pečate i izdaje dozvole i kvote
Guest- Guest
Meni najavljeni Rusi, a pošto se politički slažemo slijedi im pršut i butelja gratis.
Tako isto Mađarima, dao bih i nijemcima ali ništa dok se ne riješe one američke kujice i liberala u vlasti :)
Tako isto Mađarima, dao bih i nijemcima ali ništa dok se ne riješe one američke kujice i liberala u vlasti :)
2015-08-06
nemožeš primati ruske goste, tako je rekao vojko obersenel, socijalizam press
Guest- Guest
gut....epikur37 wrote:Meni najavljeni Rusi, a pošto se politički slažemo slijedi im pršut i butelja gratis.
Guest- Guest
No Epi,.nemoj tako otvoreno o Madjarima,u cas bu ti se Atsila stvorio na vratima i sve poharo...
Guest- Guest
bogomdani wrote:No Epi,.nemoj tako otvoreno o Madjarima,u cas bu ti se Atsila stvorio na vratima i sve poharo...
Imam dojam da asila poze potegnuti više i od mene a to je stavrno onda opasnost ;)
2015-08-06
uuuuuu..povuce kao Bugatti sa svojih 16 cilindara i 4 turbokompresora...epikur37 wrote:bogomdani wrote:No Epi,.nemoj tako otvoreno o Madjarima,u cas bu ti se Atsila stvorio na vratima i sve poharo...
Imam dojam da asila poze potegnuti više i od mene a to je stavrno onda opasnost ;)
Guest- Guest
Kada se malo kultiviraju...jedva smo Slovake i Poljake u red doveli...
darth_vader-
2014-04-17
Zapravo nije rekao Debeli, ali ne kužim kako on kao osvjedočeni borac za ljucka prava, pedera i manjina prima tiraninova ambasadorapreko_vode_do_slobode wrote:nemožeš primati ruske goste, tako je rekao vojko obersenel, socijalizam press
uostalom neka podbaci vrijeme kao prije dvije sezone pola smještaja u Istri i Kvarneru je slobodno za Ruse, nevjerujem da mu je itko rekao da smanjuje išta
2014-04-15
a kada je bila duža? uostalom Rusi su bučni, rastrošni, vole cugnut...ne treba nam to po kultiviranom Jadranu namjenjenom za penzionere iz hamburga i Dizeldorfaasilovski wrote:Pa i ne treba ove godine će sezona biti od 5-tog pa do 10-tog mjeseca a i dolaze velike ture iz Pakistana i Bangladeša
2014-04-15
Iskreno...predivlji su čak i za balkanske pojmove...dobro, možda samo ovi novopečeni bogataši, ali isto...lani jedan skoro masakr gliserom napravio 50 metara od plaže...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati opeljesili turiste!
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» Mnogi Hrvati opravdavaju ruske nasilne gadosti. To je materijal za psihijatriju
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» Mnogi Hrvati opravdavaju ruske nasilne gadosti. To je materijal za psihijatriju
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
Page 1 of 2