Izlazne ankete
Page 14 of 25
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Izlazne ankete
Nepismeno i primitivno dozlaboga. Na nivou djece u vrtiću.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takavסמאל wrote:
Pa eto hvala,sportski si podnio poraz.
Nego, što misliš da si dobio? Tebi se i dalje ništa neće promijeniti.
Važno je da mama pere i kuha, jebo izbore. Je li tako? Tako je.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
vili40 wrote:to su objasnili malo prije u studiju,"klackalica".A to je kad je na vlasti hdz glasa se kontra i obrnuto.Plenkija sjebali prvo crni labudovi,sad klackalica a za dalje ćemo vidjeti.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
Posljedicno unutar hdz-a, sto je vrhunac zabave.
;-D
Ma sad ide...."razjedinjenost je naš najgori neprijatelj, temelj našeg djelovanja mora biti ljubav prema domovini i to mora biti iznad svega, crvena neman je ponovno podigla glavu moramo se vratiti tekovinama prvog hr predsjednika"
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Misliš? Meni isto car Hadrijan ide na kurac, Trajan je puno bolje zastupao prava činčila u Egiptu...Maggie19 wrote:I prije, bojim se.;-)Eroo wrote:Istina. Zaglibili ste u četerespetoj i ni makac od tamo.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
Brain32-
2014-04-15
ako je pametan to će napravit jer treba radit sve kontra idiota s ovog foruma.epikur37 wrote:סמאל wrote:Eroo wrote:Samo se još to čeka i na konju ste.ebenica wrote:najveći gubitnici ovih izbora su žene koje su bile prisiljene davati svoj glas kako su im muževi govorili, što se dalo pročitati čak i na ovom nikakvom forumu. za ovo društvo jednostavno nema napretka nije pomoglo ni kaj je žena bila predsjednik, kolindina ostavština je doslovno veliki vic. vrijeme je da se vrati bista na pantovčak.
Bista je prva koja mi je jučer pala na pamet.
Nema šanse, pa nije toliko glup
Guest- Guest
vili40 wrote:kad sam zagledao orsata miljenića na teveju malo me bocnula jetra a to je tek početak
Ali jebi ga,vele da se svako zlo zna vratiti pogotovo u hr politici
Orsat, Miralem, Ranko Ostojić ... još kad krenu Bandićevi prebjezi...
darth_vader-
2014-04-17
Zoka je zabavan,nimalo ne sumnjam kako će nas i on uveseljavat baš kao i Kolinda.
Ipak je trebalo neko osvježenje na Pantovčaku,pjevanje mi je dozlogrdilo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.AssadNaPodmornici wrote:
pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takav
pa na tvom mjestu ja bi to gledao s pozitivne strane.marcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
da je kolinda pobjedila o čemu bi pisao?
da je kim il sung otvorio pipu?
ovako imaš materjala za plaću.
do penzije
osobno ja bi u utorak zvao središnjicu i rekao bi im da su mi prsti suhi.
2014-12-30
veber wrote:pa na tvom mjestu ja bi to gledao s pozitivne strane.marcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
da je kolinda pobjedila o čemu bi pisao?
da je kim il sung otvorio pipu?
ovako imaš materjala za plaću.
do penzije
osobno ja bi u utorak zvao središnjicu i rekao bi im da su mi prsti suhi.
2015-07-23
Dragi ja imam podatke iz budućnosti. Krivom liku govoriš. Hrvati su krivo izabrali. Ja san glasa za Kolindu. Meni je savjest čista kad ovaj nešto zasere a oče.Eroo wrote:Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:
Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
A mislim da ni desnica ne bi smjela biti nezadovoljna.סמאל wrote:Zoka je zabavan,nimalo ne sumnjam kako će nas i on uveseljavat baš kao i Kolinda.
Zoki ce biti ostriji prema Srbima nego Kolinda.
A jucer sam bio u Bosni i vidio da je ef. Ceric pozvao protiv Zokija jer da je protiv Bosnjaka i usporedio ga je sa Slobom i Dodikom koji da su lazni socijalisti i teski nacionalisti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni zdrav razum nije dozvolio glasovati za bilo koga od ovo dvoje,ali ne zato što to lignja od Škore sugerirala,već zato što imam svoje razloge.Ja sam jednostavno dopisao broj 3. Emperor Palpatine.RayMabus wrote:Dragi ja imam podatke iz budućnosti. Krivom liku govoriš. Hrvati su krivo izabrali. Ja san glasa za Kolindu. Meni je savjest čista kad ovaj nešto zasere a oče.Eroo wrote:Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:
Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?
2015-07-23
trajan je posinio hadrijana i uzgajali su oštrige, a činčile su ti iz južne amerike.Brain32 wrote:Misliš? Meni isto car Hadrijan ide na kurac, Trajan je puno bolje zastupao prava činčila u Egiptu...Maggie19 wrote:I prije, bojim se.;-)Eroo wrote:Istina. Zaglibili ste u četerespetoj i ni makac od tamo.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:
to i ja velim,onako bi bila uspavanka
;-D
2014-12-30
onaj što se derao na biralištu i urlao na zokija sad u krvi ima najmanje 3,85 ili ga već ispumpavaju
vili40-
2015-08-02
U svakom slučaju bit će zabavno.jastreb wrote:A mislim da ni desnica ne bi smjela biti nezadovoljna.סמאל wrote:Zoka je zabavan,nimalo ne sumnjam kako će nas i on uveseljavat baš kao i Kolinda.
Zoki ce biti ostriji prema Srbima nego Kolinda.
A jucer sam bio u Bosni i vidio da je ef. Ceric pozvao protiv Zokija jer da je protiv Bosnjaka i usporedio ga je sa Slobom i Dodikom koji da su lazni socijalisti i teski nacionalisti.
2015-07-23
;-DBrain32 wrote:Misliš? Meni isto car Hadrijan ide na kurac, Trajan je puno bolje zastupao prava činčila u Egiptu...Maggie19 wrote:I prije, bojim se.;-)Eroo wrote:Istina. Zaglibili ste u četerespetoj i ni makac od tamo.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
Kod nas je dosta od Kraljevine..
tvoj 3 je u biti hrvatski broj 1סמאל wrote:Meni zdrav razum nije dozvolio glasovati za bilo koga od ovo dvoje,ali ne zato što to lignja od Škore sugerirala,već zato što imam svoje razloge.Ja sam jednostavno dopisao broj 3. Emperor Palpatine.RayMabus wrote:Dragi ja imam podatke iz budućnosti. Krivom liku govoriš. Hrvati su krivo izabrali. Ja san glasa za Kolindu. Meni je savjest čista kad ovaj nešto zasere a oče.Eroo wrote:Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:
Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?
2014-12-30
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
A čuj meni je savjest mirna. Nisan ja kriv šta su većina Hrvata debili.סמאל wrote:Meni zdrav razum nije dozvolio glasovati za bilo koga od ovo dvoje,ali ne zato što to lignja od Škore sugerirala,već zato što imam svoje razloge.Ja sam jednostavno dopisao broj 3. Emperor Palpatine.RayMabus wrote:Dragi ja imam podatke iz budućnosti. Krivom liku govoriš. Hrvati su krivo izabrali. Ja san glasa za Kolindu. Meni je savjest čista kad ovaj nešto zasere a oče.Eroo wrote:Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:
Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
tak nekakoveber wrote:tvoj 3 je u biti hrvatski broj 1סמאל wrote:Meni zdrav razum nije dozvolio glasovati za bilo koga od ovo dvoje,ali ne zato što to lignja od Škore sugerirala,već zato što imam svoje razloge.Ja sam jednostavno dopisao broj 3. Emperor Palpatine.RayMabus wrote:Dragi ja imam podatke iz budućnosti. Krivom liku govoriš. Hrvati su krivo izabrali. Ja san glasa za Kolindu. Meni je savjest čista kad ovaj nešto zasere a oče.Eroo wrote:Sad ćemo vam dostavit migrante...Ima da im table postavimo za najkraći put do Kaštela. Treba ljude spašavati, ta kršćani smo.RayMabus wrote:
Pa kad ćeš ako nećeš sad ?
2015-07-23
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Similar topics
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete