Izlazne ankete
Page 19 of 25
Page 19 of 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Izlazne ankete
Nisi ni svjestamn što vas je snašlo, a posebno tebe i takve. Ne žuri, budi strpljiv...ebenica wrote:na kraju kad se sve zbroji: šteta. želio sam da ona bude nešto drugačije, da se zapamti ne samo kao prva žena nego kao primjer svim ženama, kao obama za američke crnce, merkelica za nijemce, napredak društva. šteta kaj je od svih žena to dopalo nju, jebeno retardiranu, na svaku drugu ženu će se gledat k'o na glupu karijernu kokoš zahvaljujući njoj.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:danni1 wrote:Je.RayMabus wrote:
Odličan pobjednički govor Zorana Milanovića.
Šta jest jest on spiku i gard ima. Vrlo dobar čak odličan motivacijski govor.
Neki drugačiji Zoli...ili ne, vidjet ćemo.
Ma zapravo je još gori vjerojatno, ali... kradeze zna...
boktenehebo...imal svjetla kod tebe :D
Imamo dva narcisa na najbitnijim funkcijama u državi... što bi uopće moglo poći po zlu?
Eroo wrote:Škorin, šta se čudiš...a možda i od Peovićke. S ovima nikad ne znaš na čemu si.epikur37 wrote:jasambrend wrote:danni1 wrote:Je.RayMabus wrote:
I pretpostavija sam da obojica imate rezervni položaj...
darth_vader-
2014-04-17
možeš ti i bolje.Eroo wrote:Ajde, budaletino jena, da ti ne odgovorim jaa tko bi još osim mene?veber wrote:nemoj meni smajlije.Eroo wrote:veber wrote:pa njegova mama je bolja.Eroo wrote:
Lako se tebi zajebavat, tebi je mama sve oprala i ispeglala, ručak postavila na stol...a i tvoj kandidat je pobijedio, što jes jes.
tebe je tvoja tjerala svirat klavir dok si čuvao ovce.
lako kaj si ga morao svirat već si ga morao s ispaše na ispašu nosikat na leđima.
Nemoj me sad, baš razmišljam o formuli za "kosnik".
Prestani pričat o "kosniku" i to je sve što se od tebe očekuje.
Za tebe sam profesor po svemu. Da živiš 5 života ne bi stigao ni do pola mene.
A sad se polako skini s mene...Imaš tu ostale kolege i probaj s njima...
ajd udahni.
da imam 10 života ne bi htio ni promil tvog.
kosnik smo apsolvirali.
daj nam opiši kako si teglio klavir na ispašu?
gledam ga i mislim si, pa uz koze i ovce još i klavir teglit.
meni klavir služi kao držač za plazme, liniju i iza je u biti šank. onaj diskretni.
ni vrag da su ti i cugu navalili na klavir dok si čitao prousta.
2014-12-30
Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:danni1 wrote:
Je.
Imamo dva narcisa na najbitnijim funkcijama u državi... što bi uopće moglo poći po zlu?
Izabrali ste... ti, Epi i Bandić...ne prebacujte sad na druge...
darth_vader-
2014-04-17
ja sam muško i ne bavim se politikom, nije me snašlo ništa, još sam relativno mlad i kad mi pristupe budale poput tebe to riješim šamarom.Eroo wrote:Nisi ni svjestamn što vas je snašlo, a posebno tebe i takve. Ne žuri, budi strpljiv...ebenica wrote:na kraju kad se sve zbroji: šteta. želio sam da ona bude nešto drugačije, da se zapamti ne samo kao prva žena nego kao primjer svim ženama, kao obama za američke crnce, merkelica za nijemce, napredak društva. šteta kaj je od svih žena to dopalo nju, jebeno retardiranu, na svaku drugu ženu će se gledat k'o na glupu karijernu kokoš zahvaljujući njoj.
ali sam svjestan činjenice da je ona svojim primjerom otežala ženama koje se bave politikom jer će ih uspoređivati sa kolindom, to je breme koje će morati nositi, unazadila je ženski napredak u politici. to je ono kaj je bitnije od tebe jer kao što rekoh ti si samo mongoloid i za tebe je dovoljan šamar da shvatiš gdje ti je mjesto, kad ostarim onda ću se bojati onoga što me može snaći.
Guest- Guest
Ako je kao ja onda spada u kategoriju "ničije dite".Eroo wrote:Nisi ni svjestamn što vas je snašlo, a posebno tebe i takve. Ne žuri, budi strpljiv...ebenica wrote:na kraju kad se sve zbroji: šteta. želio sam da ona bude nešto drugačije, da se zapamti ne samo kao prva žena nego kao primjer svim ženama, kao obama za američke crnce, merkelica za nijemce, napredak društva. šteta kaj je od svih žena to dopalo nju, jebeno retardiranu, na svaku drugu ženu će se gledat k'o na glupu karijernu kokoš zahvaljujući njoj.
A nas boli kurac, mi niti išta gubimo niti išta dobivamo na izborima, takve stvari su za "partijanere"...
Brain32-
2014-04-15
razlika je drastična.jasambrend wrote:Eroo wrote:Škorin, šta se čudiš...a možda i od Peovićke. S ovima nikad ne znaš na čemu si.epikur37 wrote:jasambrend wrote:danni1 wrote:
Je.
I pretpostavija sam da obojica imate rezervni položaj...
kada je krenulo; u prvom krugu-100% u drugom krugu, sada je bandić zadnji zid obrane.
2014-12-30
jasambrend wrote:Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:
Pa izabrali smo svi, svatko na svoj način.
Ja sam transparentan tu, al ne mogu otćutati tvoj pesimizam i grintanje uvijek i svugdje :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Da.ebenica wrote:na kraju kad se sve zbroji: šteta. želio sam da ona bude nešto drugačije, da se zapamti ne samo kao prva žena nego kao primjer svim ženama, kao obama za američke crnce, merkelica za nijemce, napredak društva. šteta kaj je od svih žena to dopalo nju, jebeno retardiranu, na svaku drugu ženu će se gledat k'o na glupu karijernu kokoš zahvaljujući njoj.
Na početku se činila ok. Dobro je glumila i dugo se nije kužilo da nije dorasla toj poziciji.
Šteta.
Guest- Guest
realno. ti si to podnesao muški, kaj je je.epikur37 wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:Izabrao si, šta ti sad nije u redu? Ja vas stvarno ne razumijem...jasambrend wrote:epikur37 wrote:
Pa izabrali smo svi, svatko na svoj način.
Ja sam transparentan tu, al ne mogu otćutati tvoj pesimizam i grintanje uvijek i svugdje :)
2014-12-30
ajmeee...kako je ovo točnojasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:danni1 wrote:Je.RayMabus wrote:
jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
2014-12-30
otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
Ideeeeš?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
Trebao si mi to reći prije. Sad je kasno. :p
Guest- Guest
Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
Guest- Guest
sisati veberRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
pa airbag mi izrastao.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
ušao sam u menopauzu.
rodit ću.
2014-12-30
ja još nisamveber wrote:pa airbag mi izrastao.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
ušao sam u menopauzu.
rodit ću.
ma sise imam već deset godinaRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
2014-12-30
i oni iz "Život na vagi"veber wrote:ma sise imam već deset godinaRa wrote:Od kad su mu narasle sise.Noor wrote:otkad si i ti žena?veber wrote:jer je žena, trebale smo sve glasat za nju.Ra wrote:
Šteta.
emančipačija.
jesu to takve sise?
Page 19 of 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Similar topics
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete