Izlazne ankete
Page 8 of 25
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Izlazne ankete
danni1 wrote:Vjerojatno.epikur37 wrote:jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
pa vjerojatno će joj nakon početnog grča i laknuti na kraju
ovo su mi prvi izbori u kojima je pobijedio kandidat za kojeg sam glasao a nisam baš presretan zbog toga.
Ovom crvenom šupku sam dao glas jer je definitivno kompetentniji za tu funkciju ali mi je ova bedasta plavuša simpatičnija.
Dam glas jednom nadam se pobijedi drugog....jebeš takve izbore.
Pa slicno smo komentirali ja i ti nakon prve debate. Doduse postupili smo razlicito, ja sam glasao ipak za kandidatkinju zbog cijeg poraza nisam prezalostan.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
Konačno! Pa neka košta šta košta.
Nisu uopće presudni glasovi tih koji su vani, oni ni nisu baš glasali. Zagreb ju je strovalioveber wrote:stvar je u tome da se glasa protiv, a ne za.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
Dobro ovo su još uvijek ankete al...
ja sam isto pretpostavljao oko 3% u korist milanovića.
ali desio se moment na koji nisu računali.
u hdz.
računali su da će većina nas koji smo otišli van, glasat za nju.
ekipa je tu, blablabla, ali po svemu presudni su baš glasovi ljudi koji rade vani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa i dosad su komjunisti bili na vlasti,ali su se premazali plavom bojom..ugl vecina bezmozgih ih je prihvatila dosada..duboka drzava,mafija plava,isti krc drugo pakiranje..nisu ovi nish bolji od vas ,ali hajd malo promjene..Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
Guest- Guest
Čestitke Zagrebu na pravom izboru. Vidi se da je tu inteligencija bila odlučujući faktor.kaya wrote:Nisu uopće presudni glasovi tih koji su vani, oni ni nisu baš glasali. Zagreb ju je strovalioveber wrote:stvar je u tome da se glasa protiv, a ne za.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
u hdz.
ekipa je tu, blablabla, ali po svemu presudni su baš glasovi ljudi koji rade vani.
u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
vi ste naši rednecki, white trash, produkti čistog incesta.
Guest- Guest
ebenica wrote:u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
Guest- Guest
Dobro razmisljanje.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
za razliku od tebe završio je fakultet.Eroo wrote:Bernardić je ipak najbolji za premijera. To Hrvatskoj danas više treba od kruha.abraham wrote:Bit ce jako zanimljivo. Klasicni hrvatski paradoks. Naime glavni krivac je u biti Plenkovic i narod kaznjava bahatost i drskost Plenkovica biranjem Milanovica. Kila mozga.... Da, Marcel ce pisati kolumne ko lud, bit ce materijala. Da, ukoliko je ovo neki pokazatelj da bi Bernadic i Maras mogli doci na vlast????? wwwaaaaaauuuuu
Barem će se uskladiti duboka država i vlast. I mediji, naravno.
U budućim izborima će pobijediti sa 104%.
PMF
fizika
da se ne mučiš dalje i ne zazivaš forumaše.
F=0
2014-12-30
Sačuvaj bože.veber wrote:pa o tome i tipkam.danni1 wrote:Vjerojatno.epikur37 wrote:jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
ovo su mi prvi izbori u kojima je pobijedio kandidat za kojeg sam glasao a nisam baš presretan zbog toga.
Ovom crvenom šupku sam dao glas jer je definitivno kompetentniji za tu funkciju ali mi je ova bedasta plavuša simpatičnija.
ali molim te, kada si već izašao iz ormara, nemoj, molim te nemoj još natipkat da si gej.
to ne bi podnesao.
Nikad u ormaru nisam ni bio. Milanović je uvijek bio veći ustaša od Kolinde.
Milanović je srbima zatvaro granice, nazivao ih šakom jeda i sl. To cijenim, možda i više nego bi trebao.
Fašizam i nacinalsocijalizam su meni vrlo bliske političke opcije. Naravno egzekucije neistomišljenika ne dolaze u obzir. Sklon sam humanom preseljenju neistomišljenika.
Ti si to po defaultu. Ne može biti drugačije, da ha jebeš. Ne moraš se skrivati, jebogati...ebenica wrote:u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
cekam da Ero pocne neki novi materijal mrcvariti u bezbrojnim topicima i postovima..Koli go home,sto je sad na redu???
Guest- Guest
:) Ero...što da ti kažem..isplači se bit će ti lakšeEroo wrote:Čestitke Zagrebu na pravom izboru. Vidi se da je tu inteligencija bila odlučujući faktor.kaya wrote:Nisu uopće presudni glasovi tih koji su vani, oni ni nisu baš glasali. Zagreb ju je strovalioveber wrote:stvar je u tome da se glasa protiv, a ne za.kaya wrote:Jel sad baš ono sol na ranu da vam kažem da sam napisala prekjučer da će stvoriti toliku prevagu od 4- 5 % da hdz to neće moći popeglati ni s onim busevima, ni sa julien ni s ničim...
u hdz.
Ne šalim, bljeda ti je previše ova bila.
Nekog drugog uz mašineriju možda je mogla dobiti, ovog ne.
2015-08-15
danni1 wrote:Sačuvaj bože.veber wrote:pa o tome i tipkam.danni1 wrote:Vjerojatno.epikur37 wrote:jasambrend wrote:Koli se zapravo spasila...
ali molim te, kada si već izašao iz ormara, nemoj, molim te nemoj još natipkat da si gej.
to ne bi podnesao.
Nikad u ormaru nisam ni bio. Milanović je uvijek bio veći ustaša od Kolinde.
Milanović je srbima zatvaro granice, nazivao ih šakom jeda i sl. To cijenim, možda i više nego bi trebao.
Fašizam i nacinalsocijalizam su meni vrlo bliske političke opcije. Naravno egzekucije neistomišljenika ne dolaze u obzir. Sklon sam humanom preseljenju neistomišljenika.
darth_vader-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja, kao Hrvat, ja sam razočaran i ozlojeđen.
2015-08-15
Prebila te zena? ;-Dcrvenkasti wrote:Ja, kao Hrvat, ja sam razočaran i ozlojeđen.
Jasno ovo nisu parlamentarni izbori i pitanje je kako će se uopće ovo odraziti na njih. HDZ svakako ima posla sam sa sobom.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
SDP s Berom je i dalje u kurcu.
Niti je ovo pobjeda SDP-a kako je pokušao Hajdaš Dončić navući, gdje ga je dobro ispravio Puhovski, da je ovo prvenstveno pobjeda Zorana Milanovića.
SDP s Berom je i dalje u kurcu.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Kosnik te još uvijek muči? Ako budeš dobar možda na tu temu nešto i napišem.veber wrote:za razliku od tebe završio je fakultet.Eroo wrote:Bernardić je ipak najbolji za premijera. To Hrvatskoj danas više treba od kruha.abraham wrote:Bit ce jako zanimljivo. Klasicni hrvatski paradoks. Naime glavni krivac je u biti Plenkovic i narod kaznjava bahatost i drskost Plenkovica biranjem Milanovica. Kila mozga.... Da, Marcel ce pisati kolumne ko lud, bit ce materijala. Da, ukoliko je ovo neki pokazatelj da bi Bernadic i Maras mogli doci na vlast????? wwwaaaaaauuuuu
Barem će se uskladiti duboka država i vlast. I mediji, naravno.
U budućim izborima će pobijediti sa 104%.
PMF
fizika
da se ne mučiš dalje i ne zazivaš forumaše.
F=0
Kosnici su kod AB puno zahtjevniji u proračunu nego kod čeličnih konstrukcija.
AB je ipak samo pseudo homogen. Da ti sad i to ne objašnjavam...itako ne bi ništa razumio.
mongoploidi i ne mogu drugačije nego da u manjku intelekta isti argument pokušaju upotrijebiti u kontri.Eroo wrote:Ti si to po defaultu. Ne može biti drugačije, da ha jebeš. Ne moraš se skrivati, jebogati...ebenica wrote:u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
zašto sestru zoveš majkom eriče?
Guest- Guest
pa je.ebenica wrote:u hercegovini je stanje još gore tamo se na manjem prostoru jebete međusobno stoljećima i zato si produkt ti, najmanje inteligentna jedinka ovog foruma.Eroo wrote:Ne budi preskroman. Bez dvojbe, ovo je fenomenalna pobjeda SKH, duboke države i medija.ebenica wrote:nije ovo ničija pobjeda, birači su skužili nakon 30 jbn godina da ne mogu birati nikoga ali kazniti mogu svakoga tko je imao jedan mandat, za 100 godina će hrvati imati dovoljno inteligencije da shvate da je sve to oko izbora sranje, evolucija ide jebeno sporo, vjerojatno radi nacionalnog incesta di se jebemo isključivo međusobno stoljećima, zato i takav strah i prezir prema svima postalima, ergo mongoloidi.
prije dolaska turaka su bili u enklavama.
dolaskom turaka još više se zatvaraju.
oni koji nisu plaćali porez islamizirali su se.
turci im neminovno donose gene, vidi se po fizionomiji.
zato im i pada inteligencija, imaju više genskih poremećaja i malo su budalasti.
2014-12-30
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Similar topics
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» AfD ruši ankete
» Ankete u Turskoj: Erdogan gubi izbore od kandidata opozicije
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore