dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: dnevnik snova
dzepna_venera wrote:Mozes drobit kolko volis i pikat kolko zelis...
a ima i opcija ignore pa me ne vidiš...
Guest- Guest
Nisam nikad nikog stavljala na ignore. Tolerantna sam
Sanjala sam da sam u kokpitu aviona. Zena kraj mene uzima komande i usmjerava avion u tlo. Gledam kako jurimo prema tlu i probudim se.
Sanjala sam da sam u kokpitu aviona. Zena kraj mene uzima komande i usmjerava avion u tlo. Gledam kako jurimo prema tlu i probudim se.
Guest- Guest
znate ono kad neko kaze "sanjao sam to i to, dogodit ce se to i to" ?
npr, moja teta, pokoj joj dusi, je znala uvijek reci da kad sanja da sadi cvijece netko ce umrijet ... skoro uvijek se to i ostvarivalo
a netko drugi ce sanjat da sadi cvijece i nitko nece umrijet :)
zasto ?
npr, moja teta, pokoj joj dusi, je znala uvijek reci da kad sanja da sadi cvijece netko ce umrijet ... skoro uvijek se to i ostvarivalo
zasto ?
betty.boop-
2015-01-23
"Tumačenje snova je objašnjenje značenja i traženje logičnog smisla u snovima. Ova praksa je veoma stara i spominje se u Starom zavjetu, gdje Josip tumači faraonove snove (sedam debelih i sedam mršavih krava). Prorok Danijel je imao dar tumačenja snova za koje on tvrdi da “Bog s neba okriva svoje tajne”.
http://www.sanjarica.hr/tumacenje-snova/
Evo c/p da ne bi bilo nelagodno od mojih riječi
http://www.sanjarica.hr/tumacenje-snova/
Evo c/p da ne bi bilo nelagodno od mojih riječi
Guest- Guest
betty.boop wrote:znate ono kad neko kaze "sanjao sam to i to, dogodit ce se to i to" ?
zasto ?
Teta ti je bila osoba razvijene intuicije
Guest- Guest
draga moja teta, fali mi ... nju sam jako cesto sanjala, mislim da nikad nikog nisam tako cesto sanjala kao nju, otkad je umrla
onda sam joj par puta zapalila svijecu
sad je odavno nisam sanjala
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:draga moja teta, fali mi ... nju sam jako cesto sanjala, mislim da nikad nikog nisam tako cesto sanjala kao nju, otkad je umrla
Guest- Guest
meni je mater mrtva već......pun kiki godina. i često ju sanjam.betty.boop wrote:draga moja teta, fali mi ... nju sam jako cesto sanjala, mislim da nikad nikog nisam tako cesto sanjala kao nju, otkad je umrla
to je normalno.
2014-12-30
nekad sanjam snove koji su samo gomila informacija o lately prozivljenim stvarima, a nekad nesto totalno apstraktno gdje kad se probudim pomislim - kakve ovo veze ima bilo s cim ?
sinoc, izmedju ostalog sanjam kako hodam nekom ulicom i odjednom se ulica pretvara u neki stjenoviti uski prolaz, pokusavam izac iz tog tjesnaca uspinjuci se uz stijenu, osjecam kako se cvrsto i pazljivo hvatam za svaki milimetar stijene i kad sam vec pri vrhu, probudim se
osjecala sam na trenutak strah jer se jedan dio kamena ljuljao dok sam se penjala uz njega, ali je brzo strah nestao jer sam znala da cu se popet bez da ga odvalim i padnem
sinoc, izmedju ostalog sanjam kako hodam nekom ulicom i odjednom se ulica pretvara u neki stjenoviti uski prolaz, pokusavam izac iz tog tjesnaca uspinjuci se uz stijenu, osjecam kako se cvrsto i pazljivo hvatam za svaki milimetar stijene i kad sam vec pri vrhu, probudim se
osjecala sam na trenutak strah jer se jedan dio kamena ljuljao dok sam se penjala uz njega, ali je brzo strah nestao jer sam znala da cu se popet bez da ga odvalim i padnem
betty.boop-
2015-01-23
Noćas sam imao stvarno čudan san o kom razmišljam cijeli dan... ne znam ni ja kako, ali vratio sam se u prošlost, ako se dobro sjećam, u 1994. godinu, iako sam imao sva svoja današnja sjećanja i kao da sam imao iste godine...svi ostali koje znam bili su za 20 godina mlađi, sve je izgledalo oko mene isto kao tada, koliko kroz neki mutni veo pamtim...
Guest- Guest
Moj otac je isto već dugo mrtav.veber wrote:meni je mater mrtva već......pun kiki godina. i često ju sanjam.betty.boop wrote:draga moja teta, fali mi ... nju sam jako cesto sanjala, mislim da nikad nikog nisam tako cesto sanjala kao nju, otkad je umrla
to je normalno.
Skoro ga nikad ne sanjam.
Trinity-
2014-04-17
Normalno. Sve je normalno. :Pveber wrote:I to je normalno
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
U zadnje vrijeme jako cesto sanjam starog. Uvijek ista prostorija, ona u kojoj sam ga nasao.. i nikad ga ne mogu razumiti sta prica, mada znam da je mrtav...
Inace jako rijetko sanjam, ili se gotovo uopce ne sjecam sta sam sanjao.
Inace jako rijetko sanjam, ili se gotovo uopce ne sjecam sta sam sanjao.
veber-
2014-12-30
sanjao sam kako sjedim u nekom manjem amfiteatru, i sa strane su vodile stepenice u neku prostoriju čiji su zidovi bili od stakla, unutra je bila neka svirka ali nije bilo praktički nikoga, odjednom je vrata otvorio Nick Cave i kao Jaques Tati počeo je skidati dijelove od stakla i postavljati ih po amfiteatru, ja sam samo gledao ali sam shvatio da to radi kako bi se zvuk njegove glazbe čuo i vani, i na svim redovima amfiteatra..
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija