dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: dnevnik snova
vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...
San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)
Fokus je na zaživljavanje ženske (majčinske-mudre) strane.
proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...
sad ću staviti spol u profil
Alo momak mi svi nosimo u sebi oba "spola"..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:vedra-vedrana wrote:dzepna_venera wrote:Želiš rasvijetliti prošle događaje i odnose u obitelji koji su te frustrirali. U jednom dijelu se osjećaš krivom i kažnjavaš se. Tražiš odgovore jer želiš osvijestiti svoju žensku stranu.
u pravu si ali san je dosao nakon sto sam to vec sve rasvijetlila i izanalizirala i sebi oprostila.. 10 godina nakon mamine smrti... znaci da je san samo procesuirao ono sto se vec dogodilou mojoj svijesti i to je ono sto zelim reci ... nije nista rijesio.. samo je bio filmic o mojim osjecajima krivnje koji se nuzno javljaju kad nam netko umre - u smislu .. jesam li bio/la dovoljno pazljiv/a prema umirucoj osobi...
San ti sam poručuje da procesi nisu gotovi, ma koliko ti god željela ili mislila da jesu :)
Fokus je na zaživljavanje ženske (majčinske-mudre) strane.
proces razmišljanja o dragim osobama nikad ne prestaje pa se tako javljaju i u snovima.. sve jasno i racionalno...
sad ću staviti spol u profil
Alo momak mi svi nosimo u sebi oba "spola"..
Alo Venero u mojoj psihologiji ja sam samo žensko.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Stavi sliku da moje muško oko to provjeri :
Vidi, vidi, nabaciva mi se.
Guest- Guest
Pa bio sam prilicno jasandzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pa nije prazno...lagana muzika,serije,filmovi,dobra papica,tisina i mir..nekom nes treba za popuniti dom,a sve ostalo neobavezno..iskreno,nakon posela,ba mi prija samoca i mir..bacim tush,pa papica,ili pripremim papicu,uz to lagano muzika ide,kad krenem jesti pustim neki film i uzivanjac..tjedno sa kolegama odemo malo proskitati,sjesti na terasu,popiti kavicu,prokomentirati ovo ili ono i to je to..dzepna_venera wrote:Svi koji su žive/ili su živjeli sami znaju kako to izgleda poljubiti prazni dom:D:
Ne prodaji toplu vodu
p.s. pazi kako biraš, to je upozorenje temeljem sinoćnjeg sna
Došlo mi da ti postavim par pitanja, pa me kad bolje razmislim prošlo.
Samo ti uživaj ;)
Guest- Guest
Sanjala sam Trinity da radi za firmu koja postavlja neke uređaje i vraćala se sa terena kao suvozačica u kamionu. Zgodna, visoka, s naočalama, samopouzdana, zapovjednog stava izašla je iz kamiona dok je vozač istovarivao opremu. Mislim se ja, fkt joj je lice ko pravoj Trinity. I krenem ja do nje da je pitam je li forumašica, i malo mi bude neugodno da je pitam privatne stvari
Drugi san je bio da sjedim gola na klupi naslonjena uz kuću, neutješna,plačem ko kišna godina jer sam izdala tuđe povjerenje. Dolaze neka dvojica i to što sam gola je njima dalo ideju da bi se zabavili. Pogledam ja njih u oči, pročitam im misli i ne mogu vjerovati da su baš toliki kreteni. Molim se u sebi da nestanu, a istovremeno sam svjesna da sam zaštićena i da mi ništa ne mogu. Sjedaju na klupu pokraj mene lijepa žena i njen muž da bi mi stali u zaštitu. Cijenim to, ali znam da mi niko ništa ne može nauditi. Zove me znanica telefonom i daje mi upute, ali je ne čujem dobro.
Drugi san je bio da sjedim gola na klupi naslonjena uz kuću, neutješna,plačem ko kišna godina jer sam izdala tuđe povjerenje. Dolaze neka dvojica i to što sam gola je njima dalo ideju da bi se zabavili. Pogledam ja njih u oči, pročitam im misli i ne mogu vjerovati da su baš toliki kreteni. Molim se u sebi da nestanu, a istovremeno sam svjesna da sam zaštićena i da mi ništa ne mogu. Sjedaju na klupu pokraj mene lijepa žena i njen muž da bi mi stali u zaštitu. Cijenim to, ali znam da mi niko ništa ne može nauditi. Zove me znanica telefonom i daje mi upute, ali je ne čujem dobro.
Guest- Guest
probudilo me moje plakanje u snu :D
koja sreca kad sam skuzila da je to bio samo los san
koja sreca kad sam skuzila da je to bio samo los san
betty.boop-
2015-01-23
Znate vi šta je moj problem? Prije sam plakala kad me nešto mučilo, bilo mi teško i sl. U zadnje vrijeme, ne mogu plakati....A imam osjećaj da bi mi bilo lakše u mnogim situacijama i ne bi mi se kupila frustracija....
Guest- Guest
tranzicija je učinila svoje,
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe, špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.
naše žene, šuplje od makin za robu i suđe, špaherov ča ne tribaju nišće drv, usisavočov, razvoženja dice po aktivnostima i sl, pucaju od depresija. tu će oni prvi sa bullshit diplomama i sposobnošću da se ne nasmiju dok bullshitaju zaroditi ozbiljni šoldi. ne tribo biti kruto pametun, samo pogljedati kako je to na zapadu, i kopirati.
2014-04-16
Zagy wrote:Znate vi šta je moj problem? Prije sam plakala kad me nešto mučilo, bilo mi teško i sl. U zadnje vrijeme, ne mogu plakati....A imam osjećaj da bi mi bilo lakše u mnogim situacijama i ne bi mi se kupila frustracija....
A sada slijedi faza prilagodbe tom stanju.... , (mislim da je slijedeće želja za krikom s krova)
Guest- Guest
nimo škode:)mativka wrote:Bilo bi divno kada bi te i razumjeli...
2014-04-16
aben wrote:nimo škode:)mativka wrote:Bilo bi divno kada bi te i razumjeli...
Podsjetio si me na ovaj vic (iako ne znam tko bi bio tko u njemu) :
Gledaju tata i retardirani sin napetu nogometnu utakmicu. Kaže tata sinu:
- Ajde mi donesi pivu iz hladnjaka!
- Necu!
- Ajde molim te da ne propustim važan gol idi ti!
- Necu idi si sam po pivu.
- Pa kako možeš tako razgovarati sa mnom, ja sam te napravio?
- A jesi mi neki majstor.
Guest- Guest
aben wrote:tranzicija je učinila svoje,
Sve te kapin, jemos pravo na jenu bondu. A nije lipo da spominjes samo žinske jerbo po toj logici muški su po cili dan vanka,za pinezima ili gljedaju u trovu i piju jerbo su puno žedni. Oćedu lipo i šesno živiti,a niko sve to triba i parićati, a ki će nego mi..ki nam je kriv ča smo tile lavurati i doma,da je imati šesnajst ruk ka botnice,stigle bi.
Na drugu bondu, ne ber brigu, sve će to dojti na svoje.
Guest- Guest
Kako šta? 3-djece, muž i posao, po doma, svako traži svoje i još bi trebala naći vrijeme kad je sama sa sobom. To je zahtjevno. A svakom treba malo samoće s vremena na vrijeme da napuni baterije. Zag, baš se veselim koncertu :)
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova