Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
to je skuzio i knezovic...valjda je prepisao recept od epija a ne npr.raspudica...'jedan je zivot'...mislim ja mu ne zamjeram...valjda je uvidio da od prosipanja ideala i aktivizma nema nista...26 godina ima...jos je studos( ) sa 26...love sve manje...valja govno prigrist tu su odmah izbori hvatam posljednji vagon..ne vlak..vjerojatno je pala ponuda plenkijev ljudi...'reci to i biraj sto zelis'...n_razbojnik wrote:a dobro, ne pljuješ u tanjur iz kojeg jedeš, egzistencija i to...ideali su za budalevuksadinare wrote:epi sve to zna...ali jbg koci ga sto mu je hdz naravio privatne usluge pa kako ono rece yoda..ovi ga pomno prate da ne zastrani ako zastrani usluge se moraju vracatin_razbojnik wrote:Smiojem li reći da je epi govno od čovjeka ako pljuje po pravašiji (koja je otvoreno za TReći) otvara teme o Hasančetu (koji tu mišljenje nema, ili ga skriva, ali podržava službeni stav POkreta) ali navija za HDZ (onaj u DNRH) koji za Treći nije, i svo ovo vrijeme nije ni bio, niti će biti dok to ne dozvole u nekoj kancelariji u Briselu?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
U cemu pretjerujem, samo kazi pa ti pojasnim?kic wrote:dijagram wrote:Hrvati u BiH Daytonskim sporazumom izruceni su srbima u njihovom entitetu i mujama u tzv. federaciji.kic wrote:
puno kritika na njegov račun, želio je ukazati na kukolj u vlastitim desničarskim redovima, ako se netko predstavlja kao desničar a zločini nad Hrvatima u Bosni su mu incidenti - a ne zločini, to je jasno da ta osoba igra neku svoju politiku i da to nema veze s hrvatstvom..
i ne identificira Hasu kao problem odnosa, već koliko je i desnica krivo orijentirana prema problemu Hrvata u BiH.. prvo se to mora postaviti na prave noge, pa da bi imao opoziciju u Hrvatskoj vlasti koja se usudi spomenuti treći entitet..
Hrvatska politika je već dugo vremena previše orijentirana na Brissel i Zapad, no njeno ključno nacionalno-strateško pitanje je uvijek bila BiH koju je potpuno napustila, tako da kad se donira jednoj bolnici svi krište i viču kao da se ne znam što dogodilo, meanwhile Srbi daju državljanstva svoima u RS.. puno su samosvjesniji
Od tada je proslo 25 godina.
Kako onda tako ni danas,izuzev evo Skore, nitko od jacih politickih figura nije rekao da je za treci.
Nitko i nikada, ako bi i zucnuli brzo bi se pokupili na salve kritika, slijeva i s desna, iz EU i USA.
Mozda ce se i on sutra predomisliti iako sumnjam, no napasti njegovog clana muslimana i imputirati mu kojesta licemjerno je.
Hrvatska je puna kukavica, demagoga i prodavaca magle.
Haso je tu mala beba u odnosu na druge i ponajmanje je pozvan rjesavati ovo pitanje.
Od 4 milijuna Hrvata mi cemo se skriti iz nekog Hase i optuziti ga za probleme u BiH.
Nevjerojatan kukavicluk.
I ptice na grani znaju tko je Hrvate uvalio i utopio u BiH.
Tudjman i tadasnji HDZ.
Svih 25 godina kasnije nitko, ni hdz ni sdp koji su vladali nisu se gotovo ni osvrnuli na ono sto su ucinili.
Peru ruke i bezobrazno jos pronalaze probleme u nekom Hasi, da, Haso je sporan, da nije njega sve bi to drukcije bilo:)
Retardacija press
pretjeruješ, i uostalom ja uopće ne radim apologetiku HDZ-a nit sam ikad.. ali očito se fokus teme vrlo lako gubi.
Drugo, nigdje ne kazem da radis apologetiku HDZ-a , tek vidim da ti se svidja uradak ovog momka.
Otud moje pojasnjenje navedenim cinjenicama.
dijagram-
2015-08-09
kic mi je sumnjiv u posljednje vrijeme...sve nesto na mlin plenkija i hdz-a...mora da je dobio ponudu koja se ne odbijadijagram wrote:U cemu pretjerujem, samo kazi pa ti pojasnim?kic wrote:dijagram wrote:Hrvati u BiH Daytonskim sporazumom izruceni su srbima u njihovom entitetu i mujama u tzv. federaciji.kic wrote:
puno kritika na njegov račun, želio je ukazati na kukolj u vlastitim desničarskim redovima, ako se netko predstavlja kao desničar a zločini nad Hrvatima u Bosni su mu incidenti - a ne zločini, to je jasno da ta osoba igra neku svoju politiku i da to nema veze s hrvatstvom..
i ne identificira Hasu kao problem odnosa, već koliko je i desnica krivo orijentirana prema problemu Hrvata u BiH.. prvo se to mora postaviti na prave noge, pa da bi imao opoziciju u Hrvatskoj vlasti koja se usudi spomenuti treći entitet..
Hrvatska politika je već dugo vremena previše orijentirana na Brissel i Zapad, no njeno ključno nacionalno-strateško pitanje je uvijek bila BiH koju je potpuno napustila, tako da kad se donira jednoj bolnici svi krište i viču kao da se ne znam što dogodilo, meanwhile Srbi daju državljanstva svoima u RS.. puno su samosvjesniji
Kako onda tako ni danas,izuzev evo Skore, nitko od jacih politickih figura nije rekao da je za treci.
Nitko i nikada, ako bi i zucnuli brzo bi se pokupili na salve kritika, slijeva i s desna, iz EU i USA.
Mozda ce se i on sutra predomisliti iako sumnjam, no napasti njegovog clana muslimana i imputirati mu kojesta licemjerno je.
Haso je tu mala beba u odnosu na druge i ponajmanje je pozvan rjesavati ovo pitanje.
Od 4 milijuna Hrvata mi cemo se skriti iz nekog Hase i optuziti ga za probleme u BiH.
Nevjerojatan kukavicluk.
Tudjman i tadasnji HDZ.
Svih 25 godina kasnije nitko, ni hdz ni sdp koji su vladali nisu se gotovo ni osvrnuli na ono sto su ucinili.
Peru ruke i bezobrazno jos pronalaze probleme u nekom Hasi, da, Haso je sporan, da nije njega sve bi to drukcije bilo:)
Retardacija press
pretjeruješ, i uostalom ja uopće ne radim apologetiku HDZ-a nit sam ikad.. ali očito se fokus teme vrlo lako gubi.
Drugo, nigdje ne kazem da radis apologetiku HDZ-a , tek vidim da ti se svidja uradak ovog momka.
2015-09-08
nezrelost, povodljivost...vuksadinare wrote:kic mi je sumnjiv u posljednje vrijeme...sve nesto na mlin plenkija i hdz-a...mora da je dobio ponudu koja se ne odbijadijagram wrote:U cemu pretjerujem, samo kazi pa ti pojasnim?kic wrote:dijagram wrote:Hrvati u BiH Daytonskim sporazumom izruceni su srbima u njihovom entitetu i mujama u tzv. federaciji.kic wrote:
Nevjerojatan kukavicluk.
Tudjman i tadasnji HDZ.
Retardacija press
dijagram-
2015-08-09
svi su krivi, epi, knezović, hdz, cuh...nedamo hasančeta i kvit :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Neznam, "malog" Knezovića sam vidio u tv studiju islamističke teve di su se "građani" iživljavali na njemu, i isti je dosljedan u onome što radi a to je interes Hrvata u BiH...vuksadinare wrote:to je skuzio i knezovic...valjda je prepisao recept od epija a ne npr.raspudica...'jedan je zivot'...mislim ja mu ne zamjeram...valjda je uvidio da od prosipanja ideala i aktivizma nema nista...26 godina ima...jos je studos( ) sa 26...love sve manje...valja govno prigrist tu su odmah izbori hvatam posljednji vagon..ne vlak..vjerojatno je pala ponuda plenkijev ljudi...'reci to i biraj sto zelis'...n_razbojnik wrote:a dobro, ne pljuješ u tanjur iz kojeg jedeš, egzistencija i to...ideali su za budalevuksadinare wrote:epi sve to zna...ali jbg koci ga sto mu je hdz naravio privatne usluge pa kako ono rece yoda..ovi ga pomno prate da ne zastrani ako zastrani usluge se moraju vracatin_razbojnik wrote:Smiojem li reći da je epi govno od čovjeka ako pljuje po pravašiji (koja je otvoreno za TReći) otvara teme o Hasančetu (koji tu mišljenje nema, ili ga skriva, ali podržava službeni stav POkreta) ali navija za HDZ (onaj u DNRH) koji za Treći nije, i svo ovo vrijeme nije ni bio, niti će biti dok to ne dozvole u nekoj kancelariji u Briselu?
ali 2 dana prije izbora on se sjeti poručiti valjda onima koji ga prate da ne glasaju za Pokret koji se izjasnio za Hrvate u BiH, neznam ima li to direktne veze što Pokret podupire i listu za XI generala Glasnovića a MOST HRS
2014-04-15
o tvojem zalaganju biti će upoznati i Dodo i Čovke, ne briniepikur37 wrote:svi su krivi, epi, knezović, hdz, cuh...nedamo hasančeta i kvit :)
2014-04-15
Vidim tebe zena dobro upregla, neda Vuk na Hasu pa makar mu ovaj bludnicio nad prvim hrvatskim predsjednikom doktorom Franjo Tudjman. Sto su ti zenevuksadinare wrote:ne neg lik mrzi muslimane i to ti je...svaki musliman ima biti kriv dok je ziv osim ako s ejasno odredi da je za treci i covica ...pa taman da se borio na trpinjskoj sumnjiv je ako ne ispunjiva te kriterije i ne glasa za hdzjasambrend wrote:Pa po tom balavcu Hase maltene ispada glavni krivac što nema trećeg... ajd da ga Sore i Rada Borić pljucaju jer je očekivano, Debo isto, ali kradezeovci kad pomisliš da ne mogu biti ljigaviji, ubace u višu brzinu...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
sorosevac, ti se ne javljaj :)epikur37 wrote:svi su krivi, epi, knezović, hdz, cuh...nedamo hasančeta i kvit :)
dijagram-
2015-08-09
knezovic ni prvi ni psoljednji koji zbog bonusa promjenio stajaliste..nije isto govoriti sa 21,22 godine ili 26..ocito mu faks skripi...u tim godinama ozbiljno se razmislja da se negdje skrasi...nađe dobar posao...a napadajuci ove one narocit vladajuce mozes se pomiriti da budes prosjek...da radis u autopraoni ili budes 'vjecni student' radeci u skladistu preko student servisa...sa 21 godinu jos mozes idealizirati,napadati jos te nitko ozbiljno ne shvaca...a danas je blize 30-zim nego dvadesetim...drugo tesko je uspoređivati raspudica i knezovica..prvo prvi je bio odlican student i zavrsio sve u roku i profesionalno se nadograđivao istovremeno bio aktivist..ovom drugom ocito skolovanje i faks skripe kad je jos sa 26 studos i poprimio sve karakteristike 'vjecnog'....pa je valjda shvatio da nece moci profesionalno skolovanjem doseci standarde raspudica a bez toga..mo's prodavat samo štrumpfe....n_razbojnik wrote:Neznam, "malog" Knezovića sam vidio u tv studiju islamističke teve di su se "građani" iživljavali na njemu, i isti je dosljedan u onome što radi a to je interes Hrvata u BiH...vuksadinare wrote:to je skuzio i knezovic...valjda je prepisao recept od epija a ne npr.raspudica...'jedan je zivot'...mislim ja mu ne zamjeram...valjda je uvidio da od prosipanja ideala i aktivizma nema nista...26 godina ima...jos je studos( ) sa 26...love sve manje...valja govno prigrist tu su odmah izbori hvatam posljednji vagon..ne vlak..vjerojatno je pala ponuda plenkijev ljudi...'reci to i biraj sto zelis'...n_razbojnik wrote:a dobro, ne pljuješ u tanjur iz kojeg jedeš, egzistencija i to...ideali su za budalevuksadinare wrote:epi sve to zna...ali jbg koci ga sto mu je hdz naravio privatne usluge pa kako ono rece yoda..ovi ga pomno prate da ne zastrani ako zastrani usluge se moraju vracatin_razbojnik wrote:Smiojem li reći da je epi govno od čovjeka ako pljuje po pravašiji (koja je otvoreno za TReći) otvara teme o Hasančetu (koji tu mišljenje nema, ili ga skriva, ali podržava službeni stav POkreta) ali navija za HDZ (onaj u DNRH) koji za Treći nije, i svo ovo vrijeme nije ni bio, niti će biti dok to ne dozvole u nekoj kancelariji u Briselu?
ali 2 dana prije izbora on se sjeti poručiti valjda onima koji ga prate da ne glasaju za Pokret koji se izjasnio za Hrvate u BiH, neznam ima li to direktne veze što Pokret podupire i listu za XI generala Glasnovića a MOST HRS
2015-09-08
moja zena nije muslimankaPirate wrote:Vidim tebe zena dobro upregla, neda Vuk na Hasu pa makar mu ovaj bludnicio nad prvim hrvatskim predsjednikom doktorom Franjo Tudjman. Sto su ti zenevuksadinare wrote:ne neg lik mrzi muslimane i to ti je...svaki musliman ima biti kriv dok je ziv osim ako s ejasno odredi da je za treci i covica ...pa taman da se borio na trpinjskoj sumnjiv je ako ne ispunjiva te kriterije i ne glasa za hdzjasambrend wrote:Pa po tom balavcu Hase maltene ispada glavni krivac što nema trećeg... ajd da ga Sore i Rada Borić pljucaju jer je očekivano, Debo isto, ali kradezeovci kad pomisliš da ne mogu biti ljigaviji, ubace u višu brzinu...
2015-09-08
uostalom moze skoro i bez haseta
2014-04-19
eno već se javljaju glasovi u DP da se izbaci hasančeta...
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
...svatko moze bez nekog..tako i plenki moze bez keruma,pupovcaprckov wrote:uostalom moze skoro i bez haseta
2015-09-08
tko?...da cujemepikur37 wrote:eno već se javljaju glasovi u DP da se izbaci hasančeta...
2015-09-08
ahavuksadinare wrote:moja zena nije muslimankaPirate wrote:Vidim tebe zena dobro upregla, neda Vuk na Hasu pa makar mu ovaj bludnicio nad prvim hrvatskim predsjednikom doktorom Franjo Tudjman. Sto su ti zenevuksadinare wrote:ne neg lik mrzi muslimane i to ti je...svaki musliman ima biti kriv dok je ziv osim ako s ejasno odredi da je za treci i covica ...pa taman da se borio na trpinjskoj sumnjiv je ako ne ispunjiva te kriterije i ne glasa za hdzjasambrend wrote:Pa po tom balavcu Hase maltene ispada glavni krivac što nema trećeg... ajd da ga Sore i Rada Borić pljucaju jer je očekivano, Debo isto, ali kradezeovci kad pomisliš da ne mogu biti ljigaviji, ubace u višu brzinu...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Moze i bez Lazara Grujića i puno njih...DP je antiPlenkovic koalicija i da ovaj sutra odstupi oni vise nemaju smisao postojanjaprckov wrote:uostalom moze skoro i bez haseta
2014-04-15
aha..haPirate wrote:ahavuksadinare wrote:moja zena nije muslimankaPirate wrote:Vidim tebe zena dobro upregla, neda Vuk na Hasu pa makar mu ovaj bludnicio nad prvim hrvatskim predsjednikom doktorom Franjo Tudjman. Sto su ti zenevuksadinare wrote:ne neg lik mrzi muslimane i to ti je...svaki musliman ima biti kriv dok je ziv osim ako s ejasno odredi da je za treci i covica ...pa taman da se borio na trpinjskoj sumnjiv je ako ne ispunjiva te kriterije i ne glasa za hdzjasambrend wrote:Pa po tom balavcu Hase maltene ispada glavni krivac što nema trećeg... ajd da ga Sore i Rada Borić pljucaju jer je očekivano, Debo isto, ali kradezeovci kad pomisliš da ne mogu biti ljigaviji, ubace u višu brzinu...
2015-09-08
Na ovim izborima, eksplicitno, Skoro i Bruna Esih za treci.
Di su ostale Hrvatine?
Nema, nitko to nece reci, nijedan novinar neci ih to ni pitati.
Bas zgodno:)
Di su ostale Hrvatine?
Nema, nitko to nece reci, nijedan novinar neci ih to ni pitati.
Bas zgodno:)
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik objavio propagandni video: "Pozivam Republiku Srpsku da se okupi i brani"
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 6 of 9