Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
ljudina!muckodjubre wrote:brbke na aparatima...milostivi zdravko ga spasio...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nije me poraz previše iznenadio. mora se priznati da ovu sezonu igramo za kurac. odigrali smo samo 1 dobro poluvrijeme protiv rijeke. sve drugo je mučenje sa 1 golom razlike. i čak bi rekao da nisam ziher dal smo uopće zaslužili biti prvaci s ovakvim blijedim igrama. ak bude rijeka kojim slučajem bit će zasluženo
2015-08-19
kuracodigraca wrote:da da al ne bumo kmečali. al čist da se znasitting_bull wrote:rog pucao, ruka nije bila uz tijelo kod blokade.
nitko ni slova, a pokušavam zamisliti što bi bilo da je situacija bila u dinamovih 16m...
zato sam i napisal kak sam napisal da slučajno tovari ne pomisle da nismo vidjeli...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:nije me poraz previše iznenadio. mora se priznati da ovu sezonu igramo za kurac. odigrali smo samo 1 dobro poluvrijeme protiv rijeke. sve drugo je mučenje sa 1 golom razlike. i čak bi rekao da nisam ziher dal smo uopće zaslužili biti prvaci s ovakvim blijedim igrama. ak bude rijeka kojim slučajem bit će zasluženo
problem je kaj zoki taktiku koja je primijenjena u prvom poluvremenu kup tekme nije naredio i sada.
igralo se iz prve i više puta je bilo komično gledati zaletavanje po dvojice hajdukovaca u igrača koji se riješio lopte prije neg su stigli do njega.
zadnju tekmu su svi držali loptu kao da je žele pojesti (ili kao pero bručić) pa je izgledalo kako je hajduk moćan u presingu...
sitting_bull-
2015-09-28
Kazu da je dinamo u plusu 3 milje. Da nisu braca krala kupili bi messija
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Kazu da je dinamo u plusu 3 milje. Da nisu braca krala kupili bi messija
ko te to laže, rajko?
Guest- Guest
Dinamova skupština prihvatila je financijsko izvješće za 2015. godinu, prema kojemu je klub ostvario dobit od 3,29 milijuna kuna, a prihodi su povećani za čak 104,6%.
Dinamo je 2014. godinu završio s minusom od 90 milijuna kuna - prihodovao je 120 milijuna 725 tisuća kuna i 71 lipu, dok su rashodi bili 211 milijuna 372 tisuće 783 kune.
link
Dinamo je 2014. godinu završio s minusom od 90 milijuna kuna - prihodovao je 120 milijuna 725 tisuća kuna i 71 lipu, dok su rashodi bili 211 milijuna 372 tisuće 783 kune.
link
kuracodigraca wrote:Kazu da je dinamo u plusu 3 milje. Da nisu braca krala kupili bi messija
kažu i kako još treba naplatiti cca 157 milja za transfere pinta, brozovića, čopa, šimunovića, jedvaja i halilovića...
sitting_bull-
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:Jel naplata ide preko Kajmanskog otočja?
ovo je čista lova, ide dinamu i nema veze s eventualnim drugim financijskim aranžmanima u koje sumnjaju mućka đubrad, zločeste duše i jalnuši...
sitting_bull-
2015-09-28
ja,tominjo i rajko? :Dsitting_bull wrote:Tommy Ramone wrote:Jel naplata ide preko Kajmanskog otočja?
u koje sumnjaju mućka đubrad, zločeste duše i jalnuši...
muckodjubre wrote:ja,tominjo i rajko? :Dsitting_bull wrote:u koje sumnjaju mućka đubrad, zločeste duše i jalnuši...
nikaj osobnog, prosim.
i ja sumnjam i ne mislim kako sam mućko đubre, zločest, ili jalnuš, ali mislim kako je kajmansko otočje predaleko i preskupo za naše financ-meštre.
kaj si ti fiškal?
sitting_bull-
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:Jel naplata ide preko Kajmanskog otočja?
darth_vader-
2014-04-17
Nije imal iste igrače i to je ono kaj sam endu tam pokušal bezuspješno objasniti. Isti trener, ali u kupu su bili drugi igrači (pola ekipe ) i drugi je bil i rezultat. Još je i Juniora izbacil u drugu ekipu zak da je ostal bez krila, a mali Brekalo je još prezelen za ozbiljne utakmice.sitting_bull wrote:kuracodigraca wrote:nije me poraz previše iznenadio. mora se priznati da ovu sezonu igramo za kurac. odigrali smo samo 1 dobro poluvrijeme protiv rijeke. sve drugo je mučenje sa 1 golom razlike. i čak bi rekao da nisam ziher dal smo uopće zaslužili biti prvaci s ovakvim blijedim igrama. ak bude rijeka kojim slučajem bit će zasluženo
problem je kaj zoki taktiku koja je primijenjena u prvom poluvremenu kup tekme nije naredio i sada.
Zeko-
2015-08-26
a i takvi smo imali 5-6 čistih šansi. to kak mi nemremo zabit gola je nevjerovatno
2015-08-19
jel netko gledao onaj usrani stadion i onog govnara beusana? ja nisam da mi se ne okrene želudac. jel spomenuo itko hajdučke ručice u 16m?
2015-08-19
kuracodigraca wrote:jel netko gledao onaj usrani stadion i onog govnara beusana? ja nisam da mi se ne okrene želudac. jel spomenuo itko hajdučke ručice u 16m?
niti slova.
a kaj si ti nekaj očekivao od venecijanaca???
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:kuracodigraca wrote:jel netko gledao onaj usrani stadion i onog govnara beusana? ja nisam da mi se ne okrene želudac. jel spomenuo itko hajdučke ručice u 16m?
niti slova.
2015-08-19
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50