Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Hajducki junaci.....e sad se opet zahuktava, barem neka bude napeto
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
uboo sam kec, 4.7 kvota. dzabe kada me je sugavi bordeux sjebao-jebem im majku liverpulsku...
Guest- Guest
sad su tovari dobrinowitzki wrote:Hajducki junaci.....e sad se opet zahuktava, barem neka bude napeto
Nemoj komentirat kad si glup, ovo je interna zajebancija tu na forumu
nowitzki-
2014-04-27
Ko god otkine dinamu bod su junaci, isto kao sto mene zajebava rajko kad netko rijeci otkine bod pa su i oni junaci
nowitzki-
2014-04-27
brbke na aparatima...milostivi zdravko ga spasio...
interno si glup a i eksterno također. hajduk drži na životu nade kluba bez titule kad već oni sami ne mogunowitzki wrote:Ko god otkine dinamu bod su junaci, isto kao sto mene zajebava rajko kad netko rijeci otkine bod pa su i oni junaci
? nisam gledaoBraćala wrote:cist penal!
Glup ko ti je uvreda za glup ko kurac, toliko si jalan i izfrustriran cigan da se za svaku moju rijec kacis, boze dragi kakva manjinabafalo wrote:interno si glup a i eksterno također. hajduk drži na životu nade kluba bez titule kad već oni sami ne mogunowitzki wrote:Ko god otkine dinamu bod su junaci, isto kao sto mene zajebava rajko kad netko rijeci otkine bod pa su i oni junaci
nowitzki-
2014-04-27
hajduk zasluženo pobijedio iz jednostavnog razloga jer je zabio gol i jer je više htio pobjedu.
zoran mamić opet nešto pokušavao zaboravljajući kako se recept ne mijenja dok daje rezultate.
vrijeme je da se makne i da šansu ivkoviću da pokaže što zna kad ima kadar kojim raspolaže zoki.
inače, od svih igrača na terenu jedino bosanac ima dobar udarac, ostali svi na slaboj ispaši...
zoran mamić opet nešto pokušavao zaboravljajući kako se recept ne mijenja dok daje rezultate.
vrijeme je da se makne i da šansu ivkoviću da pokaže što zna kad ima kadar kojim raspolaže zoki.
inače, od svih igrača na terenu jedino bosanac ima dobar udarac, ostali svi na slaboj ispaši...
sitting_bull-
2015-09-28
klošaru idi na terapiju za stockholmski sindrom prije nego se pogubiš i baciš sa stijene sa šalom ''maminjo obećao si''
muckodjubre wrote:? nisam gledaoBraćala wrote:cist penal!
rog pucao, ruka nije bila uz tijelo kod blokade.
nitko ni slova, a pokušavam zamisliti što bi bilo da je situacija bila u dinamovih 16m...
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk je bio bolji, dinamo igra nikako od rijeke...guzi se vec3,4 kola dobiva jedan razlike, danas je to sa ozljedama konacno i osjetio bodovno
nowitzki-
2014-04-27
Braćala wrote:pogresna tema, demo. cist penal za united bio...
i jer nije primio gol...đabe bi im bilo što su zabili da su primili kojisitting_bull wrote:hajduk zasluženo pobijedio iz jednostavnog razloga jer je zabio gol
muckodjubre wrote:i jer nije primio gol...đabe bi im bilo što su zabili da su primili kojisitting_bull wrote:hajduk zasluženo pobijedio iz jednostavnog razloga jer je zabio gol
kaj je, je...
sitting_bull-
2015-09-28
normalno. nekad smo se prepucavali s hajducima sad ste nam ipak vi konkurencijanowitzki wrote:Ko god otkine dinamu bod su junaci, isto kao sto mene zajebava rajko kad netko rijeci otkine bod pa su i oni junaci
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
da da al ne bumo kmečali. al čist da se znasitting_bull wrote:muckodjubre wrote:? nisam gledaoBraćala wrote:cist penal!
rog pucao, ruka nije bila uz tijelo kod blokade.
nitko ni slova, a pokušavam zamisliti što bi bilo da je situacija bila u dinamovih 16m...
2015-08-19
ljudina!muckodjubre wrote:brbke na aparatima...milostivi zdravko ga spasio...
2015-08-19
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50