Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
I di je ono završila Titina noga?
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
ova drocau delirijuEva wrote:prckov wrote:moro sam malo prozracit, vas dva govneta n jednoj temi naprvite nepodnosljiv smrad.Eva wrote:Noor, zavodiš sve od 7 do 77, pa i je Prckov podlegao tvom šarmu. Inače, toliko texta je zadnji put napisao Iluziji prije ohoho godina. Kad se stari panj vužga, sve se ogrijem o
Uz to si ti tolko gadna i ruzna da sramotis cijeli zenski rod
Ne volim lake muškarce, a ti mi se nudiš od kad sam sim došla. Kaj misliš da bum popustila? Nema šansi, u mom fokusu je Joda, pa dugo nitko i onda opet Joda.
fuj!
2014-04-19
A kak je Karamarko mogel drugi put se ženit a vjernik je? I kak to katolkinja, poput Kolinde, može ići u kuću drugog muškaraca slavit svoj rođendan bez muža? Ak je kršćanstvo tak liberalno, pa nije ni čudno da je 90% Hrvata prihvatilo isto. Tko širi o vama laži da ste konzerve? A kod vas fukodrom dela overtime
Guest- Guest
prckov wrote:cuj sad ove kokoske, otkud ti to da bi ja tebe jebo.......fuj!Noor wrote:Eva wrote:Noor, zavodiš sve od 7 do 77, pa i je Prckov podlegao tvom šarmu. Inače, toliko texta je zadnji put napisao Iluziji prije ohoho godina. Kad se stari panj vužga, sve se ogrijem o
znači, prckov prca bez one stvari
primih na znanje
ne računaj predugo na moju diskreciju i ne zatrpavaj me na PP
Guest- Guest
Od postanka svijeta pa na dalje, praktički povijest Izraela ali ne toliko opširno kao da sam uzmeš bibliju ili neku drugu literaturu. Meni je to recimo prilično poznato.Noor wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:
Kaj se uči na vjeronauku?
i Stari zavjet? a što se iz njega uči?
Guest- Guest
ovo govno bi da joj jos i sliku pokazem!Noor wrote:prckov wrote:moro sam malo prozracit, vas dva govneta n jednoj temi naprvite nepodnosljiv smrad.Eva wrote:Noor, zavodiš sve od 7 do 77, pa i je Prckov podlegao tvom šarmu. Inače, toliko texta je zadnji put napisao Iluziji prije ohoho godina. Kad se stari panj vužga, sve se ogrijem o
jel nemaš neku mlađu sliku za avatar, nije vrag da si takvo odrto kljuse?
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Mislim da se to danas u školama spominje na vjeronauku no ne proučavao ih se a i zašto bi.Eva wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:tre911 wrote:Trolaš. Okrenula si priču na vjernauk u školama a da ja to nisam prvi spomenio tako da je jasno ko je skretničar ovdje. Ja sam spomenio da su gore navedena ekipa svi odreda ateisti na što si ti ubacila vjernauk i nastavila u tom smjeru a ja sam ti postavio konkretna pitanja ko je sa desne strane pisao ili piše ogavne tekstove poput ovih goreNoor wrote:tre911 wrote:Gle ako neko skreće sa teme onda si to ti. Vjeronauk nije obavezan predmet u školama.Noor wrote:
vidim da ne prestaješ mutiti vodu i skretati s teme...
pitam te sada, jasno i glasno...
1/ da li je u škole uguran vjeronauk ili ateizam?
2/ da li je za vrijeme Yuge u školama bilo predmeta ateizam?
Reci što su ljudi koji onako vulgarno pišo u vjernicima i svetcima? jesu li to vjernici možda? Odgovori konkretno ko od desne strane ima takav vulgaran riječnik i da se barem malo približio ovoj govnarskoj ateističkoj ekipi koju braniš
kako ja skrećem...ti si spomenuo agresiju ateista i ja sam ti u tom smjeru odgovorila, te postavila dva dodatna pitanja. ako ne odgovoriš...shvatit ću da priznaješ poraz.
u nastavku diskusije, ti elegantno i perfidno preskačeš na drudi dio posta. neće moći...ići ćeš redom.
Vjeronauk nije obavezan predmet u školama, kažeš...
znam da nije, ali zašto je uopće uguran u škole? zašto komunjare nikad nisu uguravale ateizam?
hehe, opet smo na početku
A ostale religije niš, budizama nema, ha?
Guest- Guest
tre911 wrote:Slobodna volja, izborni predmet i nema prisile prema nikome tko ga ne želi izučavati. No nije mi jasno da sam te toliko puta pitao da mi kažeš ko sa desne strane baca fekalije poput dežulovića,jergovića,tomića,ivankovića,rudanice,lovrićke...a da niti jednom nisam dobio odgovor. Eto kažeš da je agresja bila ubaciti vjeronauk u škole iako je to izborni predmet pa me zanima poslje toliko godina agresivnosti koliko je agresivaca poput gore navedenih ateista proizašlo iz tog agresivnog vjeronauka.Noor wrote:tre911 wrote:
Ovako je pisalo
"Zašto bi se to meni dogodilo? Pa ne pišam ja po tuđim svetinjama niti omalovažavam ljude drugačije vjere. To je rezervirano za taj vaš agresivni ateizam i jugoslavenštinu"
Dakle upravo što sam naveo, od tih agresivnih ateista proizlaze onakvi tekstovi puni mržnje prema vjernicima u ovom slučaju. Dakle kako vidiš nisam ja spomenio vjernauk niti sam išao u tom smjeru. Kasnije si ga ti ubacila u priču a ja sam tražio konkretna imena sa desne strane koji imaju isti kriterij prema ljevici kao ovi prema desnoj strani. Ti si to zaobišla i krenula na jugoslaviju i vjernauk u školama i ateizam u školama i tako smo završili ovdje, daleko od biti teme da dežulović baca fekalije po svima koji ne djele njegovo mišljenje.
o, bok tre...i kaj veliš, jel u osnovnoj ateizam ili vjeronauk?
ko baca desne fekalije? baca Handžarbeg, hobit Stepeš, onaj Ćoro...a vaš Nabujani im je kruna i cvijet inteligencije
Guest- Guest
tre911 wrote:Od postanka svijeta pa na dalje, praktički povijest Izraela ali ne toliko opširno kao da sam uzmeš bibliju ili neku drugu literaturu. Meni je to recimo prilično poznato.Noor wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:
a joj... evička i noor (dudette) su se zajapurile objašnjavajući Jahvinu genocidnost na vlastitom narodu... (druga knjiga o Samuelu) a i inače, gdje god bi jahve kročio među druge narode tu bi izrael profitirao u ubojstvima i pljački... kakav bog takvi i sljedbenici...
Guest- Guest
prckov wrote:ovo govno bi da joj jos i sliku pokazem!Noor wrote:prckov wrote:moro sam malo prozracit, vas dva govneta n jednoj temi naprvite nepodnosljiv smrad.Eva wrote:Noor, zavodiš sve od 7 do 77, pa i je Prckov podlegao tvom šarmu. Inače, toliko texta je zadnji put napisao Iluziji prije ohoho godina. Kad se stari panj vužga, sve se ogrijem o
jel nemaš neku mlađu sliku za avatar, nije vrag da si takvo odrto kljuse?
šta imam htjet...pa vidim te na avataru
Guest- Guest
U crkvi se mjožeš jednom vjenčati i šlus. Ovo sve drugo su građanske bračne zajednice koje namju veze sa Crkvom.Eva wrote:A kak je Karamarko mogel drugi put se ženit a vjernik je? I kak to katolkinja, poput Kolinde, može ići u kuću drugog muškaraca slavit svoj rođendan bez muža? Ak je kršćanstvo tak liberalno, pa nije ni čudno da je 90% Hrvata prihvatilo isto. Tko širi o vama laži da ste konzerve? A kod vas fukodrom dela overtime
Guest- Guest
tre911 wrote:Od postanka svijeta pa na dalje, praktički povijest Izraela ali ne toliko opširno kao da sam uzmeš bibliju ili neku drugu literaturu. Meni je to recimo prilično poznato.Noor wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:
Izrael, Jahve...Stari zavjet hm, ne znam kako će na ovo reagirati lizika metiljda...Stari zavjet joj je trn u oku, a ti kažeš da djeci u školama prenose straozavjetno učenje
Guest- Guest
tre911 wrote:U crkvi se mjožeš jednom vjenčati i šlus. Ovo sve drugo su građanske bračne zajednice koje namju veze sa Crkvom.Eva wrote:A kak je Karamarko mogel drugi put se ženit a vjernik je? I kak to katolkinja, poput Kolinde, može ići u kuću drugog muškaraca slavit svoj rođendan bez muža? Ak je kršćanstvo tak liberalno, pa nije ni čudno da je 90% Hrvata prihvatilo isto. Tko širi o vama laži da ste konzerve? A kod vas fukodrom dela overtime
Pa izgleda da i nije tak. Karamarko javno se deklarira kao vjernik a cijela javnost zna, prvo da je živio u vanbračnoj zajednici i da je sada u drugom braku. Koji jebeni vjernik si ti, a jebeš se oko kao sumanut? Drugo, Kolinda je u prvim redovima na svakoj značajnijoj misi, a okolo se jebe po tuđim kućama i onda smjenjunje šefa tajne službe kad sazna da ju je snimio di ju krimos nateže?! I to je onda vjernica, katolkinja i uzor mladim Hrvaticama? Meni je to jako, jako mutno.
Last edited by Eva on 20/4/2016, 14:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
kokos u deliriju, jel i jedna od vas dvije govnare normalnaNoor wrote:prckov wrote:cuj sad ove kokoske, otkud ti to da bi ja tebe jebo.......fuj!Noor wrote:Eva wrote:Noor, zavodiš sve od 7 do 77, pa i je Prckov podlegao tvom šarmu. Inače, toliko texta je zadnji put napisao Iluziji prije ohoho godina. Kad se stari panj vužga, sve se ogrijem o
znači, prckov prca bez one stvari
primih na znanje
ne računaj predugo na moju diskreciju i ne zatrpavaj me na PP
fuj!
2014-04-19
metilda wrote:tre911 wrote:Od postanka svijeta pa na dalje, praktički povijest Izraela ali ne toliko opširno kao da sam uzmeš bibliju ili neku drugu literaturu. Meni je to recimo prilično poznato.Noor wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:
a joj... evička i noor (dudette) su se zajapurile objašnjavajući Jahvinu genocidnost na vlastitom narodu... (druga knjiga o Samuelu) a i inače, gdje god bi jahve kročio među druge narode tu bi izrael profitirao u ubojstvima i pljački... kakav bog takvi i sljedbenici...
metiljda - tipična kleronacifašistička domaćica
jel vas i to na vjeronauku učili?
Guest- Guest
metilda wrote:tre911 wrote:Od postanka svijeta pa na dalje, praktički povijest Izraela ali ne toliko opširno kao da sam uzmeš bibliju ili neku drugu literaturu. Meni je to recimo prilično poznato.Noor wrote:tre911 wrote:Ako pitaš za školu danas ne znam točno no ako je kao nekada onda se to odnosi na Stari i Novi Zavjet,molitve.. kasnije na djela apostolska, kreposti, blaženstva..nisam nigdje vidio niti čuo da se zagovara ikakva agresija ili pljuvanje po drugima.Eva wrote:
I sexa je bilo. Kaj vam ni napravil Isuseka?
Guest- Guest
Thompson je iznimka?tre911 wrote:U crkvi se mjožeš jednom vjenčati i šlus. Ovo sve drugo su građanske bračne zajednice koje namju veze sa Crkvom.Eva wrote:A kak je Karamarko mogel drugi put se ženit a vjernik je? I kak to katolkinja, poput Kolinde, može ići u kuću drugog muškaraca slavit svoj rođendan bez muža? Ak je kršćanstvo tak liberalno, pa nije ni čudno da je 90% Hrvata prihvatilo isto. Tko širi o vama laži da ste konzerve? A kod vas fukodrom dela overtime
Danijela i Thompson vjenčali su se 1995. godine u crkvi Sv. Dominika, kod Pazara u Splitu.
Last edited by provocator on 20/4/2016, 14:29; edited 1 time in total
Eva wrote:tre911 wrote:U crkvi se mjožeš jednom vjenčati i šlus. Ovo sve drugo su građanske bračne zajednice koje namju veze sa Crkvom.Eva wrote:A kak je Karamarko mogel drugi put se ženit a vjernik je? I kak to katolkinja, poput Kolinde, može ići u kuću drugog muškaraca slavit svoj rođendan bez muža? Ak je kršćanstvo tak liberalno, pa nije ni čudno da je 90% Hrvata prihvatilo isto. Tko širi o vama laži da ste konzerve? A kod vas fukodrom dela overtime
Pa izgleda da i nije tak. Karamarko javno se deklarira kao vjernik a cijela javnost zna, prvo da je živio u vanbračnoj zajednici i da je sada u drugom braku. Koji jebeni vjernik si ti, a jebeš se oko kao sumanut? Drugo, Kolinda je u prvim redovima na svakoj značajnijoj misi, a okolo se jebe po tuđim kućama i onda smjenjunje šefa tajne službe kad sazna da ju je snimio di ju krimos nateže?! I to je onda vjernica, katolkinja i uzor mladim Hrvaticama? Meni je to jako, jako mutno.
a nije ni debeloj lako...
Guest- Guest
Sodoma i Gomora. Jebe tko koga stigne, a kao svi čedni katolici.
Guest- Guest
Eva wrote:Sodoma i Gomora. Jebe tko koga stigne, a kao svi čedni katolici.
a ti glumiš sexualno emancipiranu a ne jebe te ni vlastiti muž.
ma sve to u Hrvatskoj vam je curac i taj kler i tema... U Jugoslaviji smo imali sve pa i suverenost, danas nam majku yebu i uvjete diktiraju trećerazredni birokrati iz EU koje nismo birali, zadnje koga smo demokratski izabrali je drug Tito. i u Ustavu je bilo zapisano da smo država i zahvaljujući titu i partizanima mogli smo imati sve a danas imamo curac od ovce. Imali smo svoje telekomunikacije, svoju INU, svoje banke, svoju Plivu, svoju JNA... a danas imamo muda labudova. curac na biciklu, jebeš hasanpavelića
ej, aj pogodite tko sam?
ej, aj pogodite tko sam?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Ako trazite azil u Njemackoj ili Austriji smijete proci
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Ako trazite azil u Njemackoj ili Austriji smijete proci
Page 5 of 10