ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive. - Page 10 Empty Re: Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.

Post by provocator 22/4/2016, 11:27

marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/boris-dezulovic-o-zenskaru-bjelosvjetskom-kurvaru-hohstapleru-leopoldu-mandicu-915482
Tko o čemu Marcel Holjevac (marcellus) o poštenju... Bi se reklo.

I kaj sad? Dežulović je napisao kaj je napisao.
Više mi nacurac idu patetični zahtjevi kojekakvih jebivetra da se zaštite njihovi osjećaji i da ih se poštuje jer to je najobičnija lakrdija i pila naopako. Kad malo bolje pogledaš odmah vidiš da o tome pričaju upravo oni koji se prema drugima odnose kao građanima drugog reda jer ne dijele ista uvjerenja i svjetonazor.

Kmeće masovno kako su osjećaji vjernika povrijeđeni jer se neki sprdaju s njihovim navadama. Pa to je notorna glupost, to je kao kmečanje razmaženih derišta da svi drugi moraju paziti i kontrolirati njihove osjećaje jer oni sami nisu to u stanju. Daj zajebi s glupostima.

Da li je netko vjernike napadao i ugrožavao tijekom klanjanja sv. Leopoldu Mandiću? Da li je netko na njih bacao kamenje ili molotovljeve koktele, dovikivao im ili prijetio? Nije! Da li ih je trebala čuvati "vojska" oklopljenih murjaka? Nije!

U redu i je i tako mora biti da oni koji misle suprotno budu tolerantni ali nitko od nikoga ne može niti treba tražiti da ih zbog toga što su tu i što jesu to što jesu mora poštivati. Tolerancija ne podraumijeva i poštivanje.

Piše se (i govori) sve i svašta o muslimanima, o pederima, o lezbama, o političarima, Srbima, Romima, ateistima, teistima, agnosticima, vozačima tramvaja, blagajnicama... Piše se svašata i vrijeđa ih se ali... Kad si ti to moj marcelluse uživao silno poštovanje samog sebe i svojih stavova i uvjerenja? Možda u Jugosalviji u kojoj si rođen, odrastao i školovao se?

Vrijeđanje je praksa od vrtića pa do groba, s tim da je puno brutalnije u mlađoj dobi. Neke od tih uvreda imaju potencijala da ti otvore oči o nekim manama koje sam kod sebe ne doživljavaš pa možeš postati bolji čovjek, neke su zlobne i degenerične, ali te opet karakterno ojačaju i nauče da na svijetu ima šljama s kojim ćeš se morat nosit kako znaš i umiješ. Ako se mentalno raspadneš od par uvreda, vjerojatno imaš ozbiljnijih problema koje bi trebao adresirati, a ne zahtijevati da se oko tebe napuše balon lažnog digniteta, poštovanja, političke korektknosti i ostalih svinjarija koje se danas hoće progurati kao nešto izišlo iz gorućeg grma.

provocator

2015-08-11

Back to top Go down

Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive. - Page 10 Empty Re: Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.

Post by udba 22/4/2016, 11:36

metilda wrote:
Noor wrote:
nije sramota biti domaćica, sramota je biti zatucana domaćica
iako, sramota je relativan pojam...nekome je sramota biti gay, neki to otvoreno prihvaćaju.
pogledaj samo bogomoljku markićku i ilčića...oni bi najradije sve gayeve u plinski komoru....govnad jedna
da bog se njima u obitelji rodi gay..to bi im bila naaajveća pokora.

aha, sad se izvlačiš i podmećeš jer znaš moju situaciju iz privatne prepiske... otužna si i vrijedna sažaljenja zbog ovakvog pristupa.. da, moj sin je gay i ja se ne ustručavam to reći gdje god me na to izazovu...
A cijelo vrijeme tvrde kako gejeve treba potuč da se više ne kote i ne razmnožavaju, a eto kako oni mogu nastat i unutar domoljubnog antijugoslovenskog okruženja
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2016, 11:42

udba wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:
iako, sramota je relativan pojam...nekome je sramota biti gay, neki to otvoreno prihvaćaju.
pogledaj samo bogomoljku markićku i ilčića...oni bi najradije sve gayeve u plinski komoru....govnad jedna

aha, sad se izvlačiš i podmećeš jer znaš moju situaciju iz privatne prepiske... otužna si i vrijedna sažaljenja zbog ovakvog pristupa.. da, moj sin je gay i ja se ne ustručavam to reći gdje god me na to izazovu...
A cijelo vrijeme tvrde kako gejeve treba potuč da se više ne kote i ne razmnožavaju, a eto kako oni mogu nastat i unutar domoljubnog antijugoslovenskog okruženja

i gdje je sad njima agape, filia i caritas?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 22/4/2016, 11:45

Noor wrote:
udba wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:

i gdje je sad njima agape, filia i caritas?!
nekad gen zna preskočit generaciju, recimo did bude za jugoslaviju, ćaća ustaša, a onda dete kreten. Vidi recimo Pusić, njen brat od dida je bijo jugosloven, a Pusićku sada Vesnu podupire HDZ da brani boje Rvacke zastave u ujedinjeni narodi.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2016, 11:47

IvyTeasdale wrote:Samo nemojte ovo pretvorit u osobna prepucavanja i iznosenje privatnih stvari.
Ionako je vec pretvoreno,pa vas molim da prestanete.
To nije smisao foruma i ovakve komunikacije,uopce.
Ma,nije nijedne,ali ovako smo svi prisiljeni biti upoznati.
Hvala na razumijevanju.

ma nema problema, ja ne iznosim privatne stvari, opredjeljenje mog sina je davno u medijima pretvoreno u javnu stvar...
problem ima dudette koja se pod manynames pokušava ukorijeniti na forumu, ne razumijem zašto joj je problem prikazati se kao jugo-nekrofiličarku i jugonostalgičarku, ali očigledo je da ju izgriza mržnja prema Crkvi, no to nije moj problem nego njen... ja iz svog osobnog iskustva naučena nikoga ne mogu mrziti... pokušavam razumjeti gdje god mogu, ali priznajem da je doista teško shvatiti mrzitelje... to valjda samo Bog može...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 22/4/2016, 12:44

provocator wrote:
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/boris-dezulovic-o-zenskaru-bjelosvjetskom-kurvaru-hohstapleru-leopoldu-mandicu-915482
Tko o čemu Marcel Holjevac (marcellus) o poštenju... Bi se reklo.

I kaj sad? Dežulović je napisao kaj je napisao.
Više mi nacurac idu patetični zahtjevi kojekakvih jebivetra da se zaštite njihovi osjećaji i da ih se poštuje

puši kurac... nitko ne govori o zaštiti osjećaja, ali ako ćemo vrijeđati, vrijeđat ćemo sve ili nikog.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ero 22/4/2016, 13:27

metilda wrote:
IvyTeasdale wrote:Samo nemojte ovo pretvorit u osobna prepucavanja i iznosenje privatnih stvari.
Ionako je vec pretvoreno,pa vas molim da prestanete.
To nije smisao foruma i ovakve komunikacije,uopce.
Ma,nije nijedne,ali ovako smo svi prisiljeni biti upoznati.
Hvala na razumijevanju.

ma nema problema, ja ne iznosim privatne stvari, opredjeljenje mog sina je davno u medijima pretvoreno u javnu stvar...
problem ima dudette koja se pod manynames pokušava ukorijeniti na forumu, ne razumijem zašto joj je problem prikazati se kao jugo-nekrofiličarku i jugonostalgičarku, ali očigledo je da ju izgriza mržnja prema Crkvi, no to nije moj problem nego njen... ja iz svog osobnog iskustva naučena nikoga ne mogu mrziti... pokušavam razumjeti gdje god mogu, ali priznajem da je doista teško shvatiti mrzitelje... to valjda samo Bog može...
Ne, ne, ne...oni nikad ne spominju svoju "crkvu" već isključivo našu, katoličku.
Njihova je ono "oh in sploh", rekli bi moji Slovenci, o tome se nema što pričati.
Oni nikad ne pričaju ni o svojim zločinima, a ubijaju tuđu djecu bez milosti, 
jer , pobogu, tuđa djeca nisu njihova djeca. Oni su jednostavno antifašisti, a ako si
antifašist onda ti je sve dozvoljeno-ubijanje, paljenje, mržnja...Njihova mržnja
je pojam ljubavi, samo što to mi, zatucani katolici, ne možemo razumjeti.
Odmahni rukom, okreni im leđa i prođi...Kao pokraj turskog groblja.
 Nema ih. Ne postoje. :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Yehudi 22/4/2016, 16:42

Ali ga ti sereš kolega Ero, to je nevjerojatno.

Kako ti možeš zamuti vodu to teško tko može.

Ma di ti u gornjim citatima nadje zločine, crkve, klanja dice, turke

i krvoločne antifašiste koji kolju mirni fašistički puk

PA  TI  BI  DVA  OKA  U  GLAVI  ZAVADIO   Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive. - Page 10 1f604 

No na kraju posta savjetuješ ignoraciju  iako si prethodno izlio žuč

A komentiram te jer si mi, nekako simpa, ne znam ni sam zašto.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics