ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Recenzije kozmetike

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:12

Od Alwaysa mi se upali dolje. Jos nisam shvatila od cega tocno, ali eto... Doduse brzo prode. Ali sve bude upaljeno izvana i prema unutra...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 21:17

Always je dno, za razliku od Naturelle.  A proizvođač im isti.

Meni su Libresse dobri. Nekad ih koristim. Sad već godinu dana bez uložaka..
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:19

Ja Naturellu inace... Libresse samo one pelene nocne maxi. :D Sali se nisu pelene, ali su oni debeli nocni ulosci.

Ti onaj moon cup koristis ili?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 21:22

Aha. Pored svih prednosti, za noć je još i najbolji.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:23

Lady_D wrote:Od Alwaysa mi se upali dolje. Jos nisam shvatila od cega tocno, ali eto... Doduse brzo prode. Ali sve bude upaljeno izvana i prema unutra...

Vjerojatno zato što su prekriveni onom odvratnom iritirajućom plastikom.
Grozni su mi.

Libresse i Naturella su mi odlični... Olea su mi okej
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:25

@medication wrote:Aha. Pored svih prednosti, za noć je još i najbolji.


I zadovoljna si s tim?
Nisam još isprobala, ne znam zašto al' nekako me (vjerojatno potpuno iracionalno) strah da bi to propuštalo na sve strane.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 21:26

Meni su super i jedni jeftini, sad se ne mogu sjetit kako se zovu kad ih više ne kupujem. Ali u lancu NTL ih ima, koštaju cca 6 kuna, tanki, pamučan sloj preko.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:26

Mene isto tako. I izgleda mi cudno... :/ Skepticna
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 19/5/2014, 21:29

ja se ne mogu sad sjetit da li naturelle ili libresse.. naturelle sigurno, al mislim da su mi i libresse dobri!

always nonono :D

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:30

sta ti modra inace koristis? tampons?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 19/5/2014, 21:31

naturelle ili libresse :D ja mislim :D

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 21:33

Ne zadovoljna, nego prezadovoljna. Dala sam jedan i prijateljici, jer ona ima dijete, a meni su s e baya greškom poslali i jedan za žene koje su rodile. Ona isto super zadovoljna.
Ne curka ništa, ne sjetiš se da imaš mengu. Pogotovo po noći, ne znam za vas, al ja bi se inače po noći budila par puta baš zbog tog osjećaja da ću procurit. U moru sve normalno, sport isto. I nema one suhoće ko kod tampona. Tamponi su ok, al meni nisu legli.
Samo se navikneš na stavljanje i vađenje i to je to.


Opet, hrpa žena odbacuje iti pomisao na to i to mi je isto u redu, ali mi je drago da danas ima opcija. Kad se sjetim ljeta 6 osnovne i Ona uložaka.  :^0
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:38

Mogla bih onda i isprobat to čudo napokon.
Tamponi su mi okej (tampax s aplikatorom mi je pogotovo zakon) ali nakon prečestog korištenja me i oni počnu iritirati.

Ništa, odvažit ću se i na tu uzbudljivu avanturu.  :^0
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 21:44

Na e bayu sam ja svoj uzela za 80 kuna.
Nadam se da će ti odgovarati ako se odlučiš isprobati, držim fige čisto da ne baciš lovu.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 21:50

Thanks.  :) 
Naručit ću vjerojatno kroz idući tjedan pa javim dojmove.

Jel' svejedno koji je proizvođač?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 19/5/2014, 22:07

Ne znam, ja sam prvi s reda uzela, a bacila sam i kutiju usput  :D 
Znam samo da je iz UK naručen.
Vidjela sam po stranim forumima da neke žene preferiraju jednog, a neke drugog proizvođača, pa pogledaj malo.

http://www.ebay.com/itm/Reusable-Menstrual-Cup-Silicone-Available-in-2-Sizes-3-Colours-/111057392763?pt=UK_Health_HealthCare_RL&var=&hash=item19db89547b

Gotovo sam sigurna da je kutija izgledala ovako, ovu vrećicu sam isto dobila.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 19/5/2014, 22:15

Super, thanks, baš čitam neke recenzije.
Još ću malo prokopat pa vidjet.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 23/5/2014, 09:43

Recenzije kozmetike  - Page 3 Tumblr_mg3c0f1ZsB1rcn10bo1_400
Prije par dana sam se hvalila u šoping temi da sam kupila ovu trackalicu za lice pa da sad napišem i koju riječ o njoj. Strukturom je više tekućinasta nego kremasta, lako se razmazuje na licu. S obzirom da ne sadrži ulja nije mi zakrčila pore, zapravo, izrazito je lagana, a za potrebe moje kože i dovoljno hranjiva. I ono što joj se definitivno treba priznati - jako dobro matira, čak i t-zonu koja mi se inače brzo zamasti. Jučer sam je stavila ujutro i izdržala je bez problema (u kombinaciji s cc kremom i puderom u kamenu) do predvečer bez da mi se lice zamastilo.

Međutim, da sve ne bi bilo idealno, ima i jednu manu. Groznu. Odvratno smrdi.  :^0 Stvarno ima jako intenzivan neugodan miris koji me živcira tako da ću je vjerojatno nositi samo u sezoni zakrčenih sinusa.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 23/5/2014, 16:07

evo nakon nekog vremena korištenja essence baze za sjenila mogu reć da ipak ne drži sjenila cijeli dan kao što sam izjavila odmah kad  sam je počela koristit... ali ali - drži dobar dio dana, pazite, meni koja skoro nemam kapke, tj. presavinu se..... hmmm, nadam se da sam shvaćena :D
i s obzirom na to nemam zamjerki! čudi me da i toliko drži
sad mi počinje imat smisla malo se više trudit oko očiju  cheers inače mi se nije dalo ništa pretjerano kad - ode sve ubrzo.. :roll

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 23/5/2014, 16:12

mislim da NIJEDNA baza na svijetu ne može pomoć mojim kapcima u održavanju sjenila  :D  bounce

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 3 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum