ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Recenzije kozmetike

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 23/5/2014, 16:23

@modra wrote:mislim da NIJEDNA baza na svijetu ne može pomoć mojim kapcima u održavanju sjenila  :D  bounce

Urban Decay Primer Potion  ;)
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 26/5/2014, 07:27

hvala.... :D možda jednom :)
ali najprije ću, ako ću dalje tražit, uzet artdeco... nešto ju hvale naveliko..
nju  imam na dohvat ruke!!

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 2/6/2014, 11:04

Recenzije kozmetike  - Page 4 Krem-bb-6w1-eveline-cosmetics

Imam ovu svijetlu. Mana je što nema testera jer i ova svijetla zapravo tamna i ima malo žućkast ton. Mislila sam je proslijedit, ali zapravo kad odstoji malo na koži i kad se nanese i izjednači spužvicom za tekući puder, postane dobra. Traje, nije masna, ima faktor 15. Bit će super za ljeto.
Eto, da srede malo to s testerima da se može probat u parfumeriji i da nije toliko žućkasta, bila bi odlična.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 16/6/2014, 12:04

Sleek MakeUP i-Divine Garden of Eden palette

Potaknuta brojnim recenzijama koje ih strahovito hvale, naručila sam ovu paleticu da vidim jesu li stvarno tako dobre.  :D 

Cijena svake palete (koje by the way, dolaze u 16 različitih varijanti) je prihvatljivih 11.99$ ako se naručuje preko njihove službene stranice. U crnoj plastičnoj (i to dosta čvrstoj) kutijici nalazi se 12 sjenila, svako težine 1.1 gram.

Ono što definitivno nije zanemarivo je i to da se preko cijele unutaranje strane plastičnog poklopca nalazi ogledalo, što je dosta praktično. Također se dobije i dvostrani spužvasti aplikator koji je meni osobno beskoristan jer koristim kistove, ali nekome tko sjenila nanosi na taj način je praktično imati ga unutra.

Recenzije kozmetike  - Page 4 03SleekGardenofEdenPalette_zps39c56253


(fotka preuzeta s bloga navedenog na slici jer su boje tako vjerno i divno uhvaćene)

Od 12 sjenila 7 ih je shimmerastih i 5 matiranih (3 potpuno matirana i 2 s dodanim mjestimičnim krupnim šljokicama). Ono što me je iznenadilo je to da su gotovo sva sjenila izvrsno matirana, tek se sitne zamjerke mogu prigovoriti 3 matirana (upravo ta dva s krupnim šljokicama i svijetlo-zeleno potpuno matirano). Dugotrajna su na kapcima i stvarno su lijepo izražajna kada se nanose preko primera.

S obzirom na cijenu, mogu reći da sam izrazito zadovoljna s paleticom i sigurno ću još koju ubosti kad se ukaže prilika.  :shy 
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 16/6/2014, 17:37

šta više za umivanje da uzmem? mislim neka pjena ili gel za skidanje šminke...
a da ne isušuje
baby nešto.. ili drugo.. bilo šta, samo da temeljito ukloni šminku, i da nije agresivno.. ne mora činit ništa posebno  :coffee

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 16/6/2014, 17:38

imam sad neku dječju bubchen pjenu, al masti me izgleda..

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 17/6/2014, 10:39

Micelarnu...;)

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17412
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 14:14

Micelarne su zakon! 
Koža mi se preporodila otkad njih koristim.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 17/6/2014, 14:48

a  koja? 
čekaj, a kako se to koristi uopće, na koji način?  :shy isključivo trljekanjem blazinicama? :D ma s tim nemam osjećaj da operem lice...

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 14:55

Samo na blazinicu nakapaš jako malo, svega par kapi, baciš se na trljanje i skida fantastično, meni bolje od bilo kakve pjene i koječeg sličnog.  :D 

Vichy mi je najbolja (samo je skuplja), Garnierova mi je dobra (iako mi inače ne paše njihova kozmetika, uopće) i cijenom daleko prihvatljivija. Jedina koja me razočarala je Eveline.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 17/6/2014, 14:59

a jebemu, predobro zvuči.. :D
probat ću onda... kad bacam na sve i svašta pare, mogu si i jednu miclearnu i trljekanje priuštit :D

aaaa... koja od jeftinijih je ockej?
uopće nisam obraćala pažnju na njih dosad..

koliko je točno kn ta vichy?

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 15:07

Ne mogu ti garantirati da će i tebi biti turbofantastilčne, al' mislim da se svakako isplati probati.  :D 

Garnier je, ako se dobro sjećam, 400ml nekakvih 40-ak kuna i traje dosta dugo. 
Vichyjeva je negdje oko 120kn.

Znam da svi još jako hvale Bioderminu, al' ja je nisam probala.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 17/6/2014, 16:52

ma nemoj, ti si nadrapala ne bude li zadovoljilo  :W  :D

vidjet ću, potražit i pretražit, pa neku ubost vjerojatno..

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 17:25

@modra wrote:ma nemoj, ti si nadrapala ne bude li zadovoljilo  :W  :D

 Eto. Daš dobronamjerni savjet i uvališ se u probleme.  :_|  :^0

@modra wrote:
vidjet ću, potražit i pretražit, pa neku ubost vjerojatno..

Sretno s kupnjom, nadam se da će ti odgovarati.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 17/6/2014, 17:45

hvala lijepa! :D

a uvijek hoću pitat, tko si ti zapravo? :D sa starog foruma lik ili new? :D
nadam se da nisam jedina ovdje koja je u neznanju  :^0

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 18:00

Ma nisi sigurno  :^0  Sa starog foruma,angel_of_light, aktivna negdje od 2005, al' zadnjih par godina nisam baš redovito piskarala, tek povremeno. Bila sam uglavnom na glazbi, književnost i jezik i nešto sitno uokolo.  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by modra on 17/6/2014, 19:14

nešto mi je malo poznato, al ne znam baš točno....

znala sam da nisi nova :P imala sam osjećaj! :))

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Guest on 17/6/2014, 19:25

Zapravo i ne znam puno ljudi tu, uglavnom samo one koji su bili i na glazbi  
medication, kic, snakebite, gicica... ostali su se razbježali kojekuda. :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 17/6/2014, 19:51

Ma i kad ti kaze tko je nećeš znati jer nju ne znamo sa iskona...tko zna kad je bila aktivna...:D

Mene podsjeca na zmiju...:D

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17412
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by ᴍᴏxʏ on 17/6/2014, 19:52

Malo Sam si istrčala pred rudo...:D

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
ᴍᴏxʏ
ᴍᴏxʏ

Female
Posts : 17412
2014-04-17

Age : 41
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 4 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum