ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naši progresivni leftardi

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Naši progresivni leftardi Empty Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 8:13

Jučer sam imala burnu raspravu na fejsu povodom Hoda za život. Na stranici nekog osječkog doktora sve se diglo na stražnje noge protiv zatucanih klerofašista koji zagovaraju pravo na život i koji ne poštuju ljudska prava na izbor. Na raspravu me potakla izjava da kockoglavi nemaju pojma o znanosti. Pa sam im pokušavala objasniti da je upravo znanost, vidljiva na običnom ultrazvuku, dokazala da je svaki embrij kompletan čovjek sa jedinstvenom i neponovljivom DNK. Ništa ih to nije dotaklo. Stoga sam potražila objašnjenje za taj mentalni sklop i našla ovu zgodnu kolumnu na #kutinanews. Stavljam je ovdje jer moj Asylum ionako nitko ne čita. Posvećeno je prije svega sori, debi, crvenome i još poneko me tko mi je promaknuo.

KOLUMNA: “ANTIFA”, “LEFTARD”, KAKVA SU TO BIĆA? EVO OVAKVA……
Komentiraj
“Leftard”, možda ste čuli na bespućima društvenih mreža, odnosno globalne mreže ovaj izraz? Posprdni naziv za osobu sklonu lijevim političkim opcijama, bez razumjevanja iste. To je ujedno uzvraćanje za razne pogrdne nazive raznih bjelosvjetskih i domaćih “Antifa”, a što bi po nama bilo isto što i “Leftard” koje takve skupine šire virtualnim bojištem, a usmjeravaju ih prema svakome tko se s njima ne slaže!


Zašto virtualnim? Sada ćemo vam objasniti i zašto i kako i tko su zapravo suvremeni antife i leftardi, barem oni domaći, pa i neki lokalni. U pravilu to su osobe zadojene “marksizmom”, idejama “bratstva i jedinstva naroda i narodnosti bivše Jugoslavije i Europe”, skloni idealiziranju komunizma etiketiranjem svakoga tko se s njima ne slaže. Najčešća etiketa koju će vam prilijepiti je “fašist”. Ukoliko niste dovoljno djelili vaše suosjećanje s događajima u Ukrajini, onda ste za “antifu” i leftarda “rusofil”. Ukoliko kažete da Hrvat u Hrvatskoj ima prava misliti drugačije od onoga što nameće globalna mreža liberalnog, poremećenog sustava, onda ste fašist, “kockoglavi” i nešto možda još i gore. Za antifu, pa tako i leftarda nazadno je cijeniti vlastito porijeklo , narod, a najgore je biti svjestan istine, jer ona nikako ne odgovara antifinoj svetoj istini, koja je najmanje sveta, a u realnosti itekako krvava i totalitaristička.


No vratimo se mi našem “leftardu”. Tipični domaći leftard koji svoja uvjerenja primjerice širi socijalnim mrežama i web-om, u pravilu je nekav lokalni bedak, kojemu je jedini posao nakon srednje škole bio đabalebaranje, jedina obitelj on sam sebi , a jedini prijatelj, mobitel, tipkovnica, računalo i širenje , te dijeljenje njemu , ili njoj cool sadržaja! Vrlo rijetko će leftard osim dijeljenja smeća virtualnim prostorom nešto suvislo napisati, jer to nije u stanju!


Praznike će u vlastitoj zemlji koju ne voli ako ikako može nazivati “srpsko-hrvatskim” riječnikom propale Juge, primjerice, ” 1.april”, ” 8.mart”, “1. maj” i slično! Oblačiti će se po vlastitom uvjerenju retro šik i imati svoj stil, koji je zapravo iskopirao gledajući prije 35 godina spot omiljenog benda od frontmana istog , a redovito će biti i korisnik lokalnih i drugih javnih kasa i proračuna.


Antifa će mrziti fašizam, no glorificirati njegov drugi pol, komunizam, ako mu netko spomene povijesnu činjenicu kako je recimo Hitlerova stranka, proizašla s krajnje ljevice, onda će ga proglasiti kretenom, ili obasuti nekakvim frazama koje ni sam ne razumije! Ne dao Bog da kažete isto tako činjenicu kako je komunizam u svijetu kriv za desetke milijuna mrtvih više no sam fašizam, odnosno nacizam, tada ste za njega 100% fašist, ili ako natuknete baremriječ za neki od stotina tisuća zlodjela druga Tita!


Sve što ima veze s vlastitim narodom, nacijom, tradicijom, smatrat će nečim zaostalim, ali će opančare koji su uništavali sve kulturne i druge vrijednosti, te punili grobove, rovove i kanale nevinim ljudima, otimali, krali, ubijali, zvati “oslobodiocima”! Antifa, a samim time i “leftard” će vjerovati samo u crvenu boju crvene petokrake , “antifašizam” koji je poput fašizma bio krinka za nedemokratske i regresivne , totalitarne vlasti i sebe smatrati naprednim. On se smatra boljim, pametnijim, no u stvarnosti je tek frustirani osrednji hvatač prečica i preskakač plotova , koji nema nikakvog talenta osim velikog ega, ambicije i mržnje prema nečemu što sam čini i jest.


U iskonskom obliku antifa, odnosno leftard je u mlađoj populaciji neodgojeni, frustrirani pitomac nečijeg propalog braka i osobne nesposobnosti, odnosno onaj sredovječni često osoba koja je izašla iz kuće nekadašnje obitelji srednje radničke klase čiji je barem jedan član bio “funkcioner”, vojno lice, ili barem “rukovodioc u državnom preduzeću” i koji mu je omogućio da radi što hoće , odnosno ne radi ništa jer su tekovine socijalističke radničko samoupravne utopije to prosječnom djetetu radnika i trudbenika omogućile, kao i deda partizan koji je goloruk pobio na stotine tisuća fašista svih boja..a najčešće crne…a sve to s crvenom petokrakom na kapi , koju mu je vlastoručno zašila drugarica baba?!???


Sredovječni “antifa”, sebe nije stavio “u okove nacionalne pripadnosti”, gnuša se crkve, ali i vjere,ismijava kocept Boga, te je sam sebe uokvirio u osobu bez korjena….a što je frustrirajućesamo po sebi , stoga je potrebno samodokazivati se , ako ima sreće automobilom, ako nema brem šik odjećom šarenih boja …i nekom društvenom titulom za koju se u pravilu nije pomučio već su mu ju njegovi drugovi istu namjestili po zasluzi. Ratujući putem društvenih mreža #umeđuvremenu, takav jedan antifa, provodi vrijeme šireći svoju žuč, jal i frustraciju putem društvenih mreža. Vrijeme koje je zapravo izgubio tijekom života, jer nema ni dijete, ni djevojku, ni vlastiti život, nadomješta poriv da se petlja u tuđe živote i raznim smicalicama, lažima i spletkama pokušava nanijeti zlo i štetu ljudima koje si je zacrtao za neprijatelje….. Kada izađe na ulicu i susretne se primjerice s ljudima koje online terorizira prosječni leftard je “manji od makova zrna”, jer je suštinska kukaciva i šonjo . Istina je za njega isto što i tamjan za đavla, a činiti zlo skriven iza četiri zida must have mod!


Većina antifa , barem što se tiče njihovih izjava i “trolanja” po fejsari, twittu i drugdje po internetu, bi klala, palila, uništavala i ratovala protiv “fašista”, dok u stvarnosti 99% njih muških nikada nije uglavnom zbog nesposobnosti i psihičkih problema ni bila u vojsci!!?? Većina njih je za vrijeme Jugoslavije koja im je pojam pojmova vrhunca demokratskog i pravednog društva imala fićeka , ili tatin jugić, ili neko motorno “predekalo”na dva kotača tadašnje domaće industrije, ali danas ne bježi ni od vožnje zapadnih vozila s putnim kompjuterom i vrhunskom kapitalističkom tehnologijom , voli skupa računala, gadgete , mobitele, fotiće…. naravno posebno ako ih uspije priskrbiti nekom prevarom, ili novcem lokalnih i državnih proračuna zemlje protiv čijeg naroda ratuje po fejsari…. nema veze što i on pripada istom, jer on u glavi ne pripada nikakvoj naciji, on je uglavnom kozmopolita , europejac, napredni ljevičar, čovjek širokih pogleda… toliko širokih da osim vlastitog nosa ne može vidjeti čak ni gdje zapravo živi, kako izgleda i koliko je malen!


Današnje društvo i nacija imaju problem, taj problem ne dolazi iz nekakvih fiktivnih fašističkih krugova ljudi s kockastim glavama i pršutom na čelu, guslama ispod ruke i kamom za pojasom obučenih u crne košulje, problem društva su maleni, šareni, drčni, bez vještina osim mržnje, bez identiteta osim stereotipa, crvendaći, antife, “leftardi”, koji su najveći paraziti današnjice, koji uzimaju vaš novac, kako bi uglavili na radna mjesta gdje se plaća nerad, kako bi umovali, kumovali vašim životima, rugali se vašem prezimenu, običaju, tradiciji, političkom izboru, vjeri, seruckali po fejsari, vozikali se po gradu, “posvudušarili” po događajima, slikali vas mobitelom , kamerom, pljuvali vas, omalovažavali, provocirali…..


Antife i leftarde uglavnom nećete vidjeti kako kopaju kanale, bave se poljoprivredom, rade u tvornici vijaka, ili na kasi u trgovačkom centru, vidjet ćete ih u lokalnoj politici u javnim ustanovama i tvrtkama na izmišljenim pozicijama, gdje je jedini posao uz dobijanje plaće na vaš trošak, lakiranje noktiju, tračanje , ili telefoniranje prijateljima, te surfanje po fejsari, te odlasi na kave tijekom “gableca”, vidjet ćete ih u Udrugama koje izvlače javni novac za “širenje demokracije”, vidjet ćete ih redovito u 99% svih domaćih medija, po lokalnim i županijskim odborima, turističkim zajednicama, fakultetima….. nećete vidjeti leftarda kako završava strojarstvo i otvara tvrtku za proizvodnju dijelova za kombajne, neće vidjeti antifu prljavih ruku od zemlje, sa žuljevima, osim možda na palcu. Svi će imati novca, a ako i diplomu onda je tu zakooon imati onu filozofskog, a nije loše ni politologije, novinarstva…odlično!


Sve do dana kada će matematika opet biti bitna, a realnost prihvaćena.. tada će se isti ti, ako ima pravde zavuči u mišje rupe…i ne bojte se, neće “ratovati” osim miša i mobitela, nisu u stanju držati ni lopaticu za vrtne radove, a kamo li nešto ozbiljnije i opasnije….poput što znamo, recimo sjekire ? 😉 🙂

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 8:15

U iskonskom obliku antifa, odnosno leftard je u mlađoj populaciji neodgojeni, frustrirani pitomac nečijeg propalog braka i osobne nesposobnosti, odnosno onaj sredovječni često osoba koja je izašla iz kuće nekadašnje obitelji srednje radničke klase čiji je barem jedan član bio “funkcioner”, vojno lice, ili barem “rukovodioc u državnom preduzeću” i koji mu je omogućio da radi što hoće , odnosno ne radi ništa jer su tekovine socijalističke radničko samoupravne utopije to prosječnom djetetu radnika i trudbenika omogućile, kao i deda partizan koji je goloruk pobio na stotine tisuća fašista svih boja..a najčešće crne…a sve to s crvenom petokrakom na kapi , koju mu je vlastoručno zašila drugarica baba?!???


:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by vuksadinare Mon 20 May - 8:19

Đabalebarenje najjaca 'odlika'
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 99565
2015-09-08


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 9:19

koja je fora prosvjeda protiv hoda za život i hoda za život?

aha pobačaj.

prvo tko bi normalan ubio zdravo dijete?
drugo, što ako se u ranoj fazi trudnoće otkrije da je dite teško retardirano, zar to nije humano odraditi pobačaj? jbt gledam kada zalutam u crkvu ili u kafić, kada netko dovede netko takvo dijete, stoji u kolicima, ispušta zvukove ka neka umiruća životinja, treska rukama, pljuvačka niz usta, a roditelji izgledaju 20godina starije nakon toga od stresa nisu više imali normalnu dicu,a od ovoga u kolicima svi okreću glavu.. ma daj i netko kaže "to treba zabraniti da se podbaci".. u tom slučaju neka ga posvoje ti koji žele to zabraniti.

.. to mi je jednaki horor , ostaviti takvo biće na životu kao i netko se jeba, ostala trudna, dite zdravo, blagoslov, a ova ga ide ubit.

zašto ljudi ne mogu biti normalni, nego idu u dvije krajnosti?

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 9:45

AssadNaPodmornici wrote:koja je fora prosvjeda protiv hoda za život i hoda za život?

aha pobačaj.

prvo tko bi normalan ubio zdravo dijete?
drugo, što ako se u ranoj fazi trudnoće otkrije da je dite teško retardirano, zar to nije humano odraditi pobačaj? jbt gledam kada zalutam u crkvu ili u kafić, kada netko dovede netko takvo dijete, stoji u kolicima, ispušta zvukove ka neka umiruća životinja, treska rukama, pljuvačka niz usta, a roditelji izgledaju 20godina starije nakon toga od stresa nisu više imali normalnu dicu,a od ovoga u kolicima svi okreću glavu.. ma daj i netko kaže "to treba zabraniti da se podbaci".. u tom slučaju neka ga posvoje ti koji žele to zabraniti.

.. to mi je jednaki horor , ostaviti takvo biće na životu kao i netko se jeba, ostala trudna, dite zdravo, blagoslov, a ova ga ide ubit.

zašto ljudi ne mogu biti normalni, nego idu u dvije krajnosti?

U tome je poanta zalaganja za prava na život od začeća do prirodne smrti. Da nije tako svatko bi mogao ubiti oca i majku koji se treskaju, bale i ne prepoznaju svoju djecu. Čovjek je jedinstven od trenutka kad se spoje muška i ženska spolna stanica i ima pravo na život. Ne znam jesi li roditelj, ali otac i majka koji žele to dijete ne mare je li bolesno ili nije, oni ga donose na svijet i brinu se o njemu. To što ga dovoze u crkvu na misu samo pokazuje da ga prihvaćaju takvim kakvo jest i da bolest ne umanjuje njihovu ljubav. Oko djece općenito nije lako, bez obzira bila zdrava ili bolesna. Leftardi općenito više vole pse nego djecu.

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 9:47

metilda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Čovjek je jedinstven od trenutka kad se spoje muška i ženska spolna stanica i ima pravo na život.
Zašto ?

( Zašto ima pravo na život ? )
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 9:50

RayMabus wrote:
metilda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Čovjek je jedinstven od trenutka kad se spoje muška i ženska spolna stanica i ima pravo na život.
Zašto ?

( Zašto ima pravo na život ? )
Zato jer je čovjek. I jer u hipokratovoj zakletvi piše tako. I jer je stvoren od Boga.

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 9:53

To šta je nešto stvoreno od Boga ne znači da mu to i daje pravo na život.

I žohari su stvoreni od Boga pa ih ipak tamaniš a nedaješ im pravo na život i da ti se kote po kući.

Jel tako ?
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 10:00

metilda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:koja je fora prosvjeda protiv hoda za život i hoda za život?

aha pobačaj.

prvo tko bi normalan ubio zdravo dijete?
drugo, što ako se u ranoj fazi trudnoće otkrije da je dite teško retardirano, zar to nije humano odraditi pobačaj? jbt gledam kada zalutam u crkvu ili u kafić, kada netko dovede netko takvo dijete, stoji u kolicima, ispušta zvukove ka neka umiruća životinja, treska rukama, pljuvačka niz usta, a roditelji izgledaju 20godina starije nakon toga od stresa nisu više imali normalnu dicu,a od ovoga u kolicima svi okreću glavu.. ma daj i netko kaže "to treba zabraniti da se podbaci".. u tom slučaju neka ga posvoje ti koji žele to zabraniti.

.. to mi je jednaki horor , ostaviti takvo biće na životu kao i netko se jeba, ostala trudna, dite zdravo, blagoslov, a ova ga ide ubit.

zašto ljudi ne mogu biti normalni, nego idu u dvije krajnosti?

U tome je poanta zalaganja za prava na život od začeća do prirodne smrti. Da nije tako svatko bi mogao ubiti oca i majku koji se treskaju, bale i ne prepoznaju svoju djecu. Čovjek je jedinstven od trenutka kad se spoje muška i ženska spolna stanica i ima pravo na život. Ne znam jesi li roditelj, ali otac i majka koji žele to dijete ne mare je li bolesno ili nije, oni ga donose na svijet i brinu se o njemu. To što ga dovoze u crkvu na misu samo pokazuje da ga prihvaćaju takvim kakvo jest i da bolest ne umanjuje njihovu ljubav. Oko djece općenito nije lako, bez obzira bila zdrava ili bolesna. Leftardi općenito više vole pse nego djecu.
Ne znam baš. Takvo ljudsko biće nema biološku svrhu.
Prvo takvo ljudsko biće toliko uništi roditelje da svatko tko je dobio retardanta nakon toga nije imao djecu jer od stresa nisu mogli napraviti normalnu djecu. 
Takvo biće zahtjeva 24h brigu i opet na kraju umre.. Za 5 mjeseci, 5 godina, 25 godina. 
Drugo takvo biće osim što uništi roditelje, nema korist za naciju. Troše se resursi na njegovo održavanje a on živi u mukama, oko njega su ljudi u mukama i na kraju nikada on neće moći napraviti novo biće. 
Zamisli da imaš civilizaciju gdje je 40% djece tako rođena i svi su prisilno ostali na životu. Matematički bi se raspala. 

A što se tiče pobačaja, znaš i sama ona se spontano događaju u 40% trudnoća, dobra stvar je što žensko tijelo samo skuži da nosi retardiran plod pa ga žesko tijelo samo ubije. 
Sve jedno u rijetkim situacijama kada žensko tijelo samo ne ubije to biće, tada moderni testovi mogu utvrditi retardacije još vrlo rano. Tada po meni, ja bih to ostavio roditeljima ali, poticao bih pobačaje pa da roditelji nakon toga mogu imati zdravu dicu. 
Jer kada dobiju retarda u pravilu takvo biće im oduzme toliko stresa i energije da nakon njega obično nemaju normalnu djecu i time istrebe sami sebe. 
A kada kako rekoh dovedu takvo biće u kafić ili crkvu svi okreću glavu i prave se da ih ne vide i jedva čekaju ljudi okolo da odu.. Strašno.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 10:09

Daje vam pravo na opstanak a ne na život.

Život vam je već dao kad je napravio materijalni svijet i vas duše koji ste nekakvi dijelići njega koji su sad u tom prostor vremenskom kontinuumu zasebne cijeline i mogu se inkarnirati u to novo zaćeto tijelo gdje se već dakle ta duša odlučila inkarnirati.

Da vam daje pravo na život onda vi ne bi gledali u životinjskom pa i biljnom svijetu gdje jedna vrsta napada drugu i proždire je i istiskuje iz bio staništa tj borbu za opstanak i prijenos jačih gena odnosno onih koji će pobijediti u tom ekosistemu jer su jači, prilagodljiviji itd i nastaviti život tj evolucija i ta priča.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 10:18

RayMabus wrote:Daje vam pravo na opstanak a ne na život.

Život vam je već dao kad je napravio materijalni svijet i vas duše koji ste nekakvi dijelići njega koji su sad u tom prostor vremenskom kontinuumu zasebne cijeline i mogu se inkarnirati u to novo zaćeto tijelo gdje su se već dakle ta duša odlučila inkarnirati.

Da vam daje pravo na život onda vi ne bi gledali u životinjskom pa i biljnom svijetu gdje jedna vrsta napada drugu i proždire je i istiskuje iz bio staništa tj borbu za opstanak i prijenos jačih gena odnosno onih koji će pobijediti u tom ekosistemu jer su jači, prilagodljiviji itd i nastaviti život tj evolucija i ta priča.


ma što sam čuo priče o tim jadnim bićima koja su se tako rodila.
priča mi jedan koji je radio sa njima.. da još ta bića kada postanu svjesna sebe, postaju vrlo često i zla i emocijalno ucjenjuju roditelje i rodbinu, i tako jadnim roditeljima nabijaju još veći stres.

od takve familije svi bježe ali baš svi.  u crkvi svi okreću glavu, u kafiću isto, svi jedva čekaju da se maknu. ostala rodbina ih izbjegava. odeš kod njih, ovi izgledaju ispijeno, uništeno, depresivno, onaj tamo u kolicima ispušta zvuke ko životinja , strašno.. svi jedva čekaju da umre.

na kraju sami sebe fizički istrebe, nađu se muško i žensko, zdravi su, žele imati potomstvo i tako proširit svoje gene po planeti, dobiju prvo ovako retardirano biće(na sreću žensko tijelo samo ubije veliku veliku većinu tih trudnoća, eto zašto dolazi do 40% spontanih pobačaja u prva 3 mjeseca svih trudnića), ali koji put se "prošverca" i to bude horor.

naravno danas sa onim skenerima i testovima u krvi, možeš to otkriti već nakon prvih par tjedana i ako tijelo nije pobacilo, to odraditi.. i onda ovi hodaju za to? mislim koji kurac.
ja bi im uvalio jednog takvog na čuvanje, brzo bi se predomislili.

sa druge strane, netko tko ubije zdravo ljudsko biće, zato jer se kurva jebala bez kondoma, to mi je strašno, jednako strašno kao i ostaviti ovo na životu, još i gore.

zato kažem nisu normalni niti jedni niti drugi.
ako ti ne želiš zdravo dijete zadržati, ima drugih koji će ga usvojiti.

--------
aj da budem realan, ovi pobačaji gdje netko ubija zdravo dijete su ekstremno rijetki. (to bih zabranio definitivno. dijete zdravo, super, ako ga nećeš ti, ide na usvajanje, neka zdravih Hrvata)
ovih gdje ljudi pobace ove retardirane njih ima dosta više, i to je normalno.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 10:57

Prema Bibliji, Noa je bio patrijarh, deveti u nizu nakon Adam, poznat po svojoj pobožnosti i pravednosti zbog čega ga je Bog odlučio poštedjeti nakon donošenja odluke da uništi čovječanstvo zbog grijeha. Bog je naredio Noi da sagradi veliko plovilo u koje će smjestiti po par od svake životinjske vrste, kao i svoju obitelj te će poslije potopa, ponovno repopulirati Zemlju.


https://hr.wikipedia.org/wiki/Noina_arka

A ako svi imamo pravo na život zašto je Bog istrijebio sve ove osim Noe i životinja koje je on ukrcao na brod ?


U davna vremena, postojao je međuzvjezdani sukob između galaktičke konfederacije (GC) i negativne invazivne sile, koju ćemo nazvati Archonic Empire (AE) AE je trenutno konglomerat negativnih rasa koje koloniziraju i osvajaju druge planete u ovoj galaksiji, da bi to učinili, moraju koristiti genetsku manipulaciju i dobrovoljnu prijevaru u onim stanovnicima koji žive na tim svjetovima.

Dugoročno gledano, ti su osvojeni svjetovi završili opustošeni, njihove su sirovine opljačkane, a čitavo stanovništvo porobljeno i korišteno kao biološki izvor iz kojeg mogu sakupljati DNK materijal, dijelove tijela i adrenaliziranu krv. 

Zbog ove genetske manipulacije i mentalne prijevare, porobili su stanovništvo i požnjeli biološki materijal do te mjere da su mogli stvoriti hibridna stvorenja, pola životinje, pola ljude. Veličina genetskih eksperimenata koje su proveli ti Arhonti bila je toliko odvratna da ne samo da su sposobni eksperimentirati s više rasa, ali također su stvorili rasu divovskih bića, neka od njih s monstruoznim značajkama, danas bismo ta bića mogli nazvati mitološkim.

Razina genetskog propadanja u to je vrijeme bila toliko velika da se neka stvorenja koja su iznjedrila s kojima su eksperimentirali više nisu mogla prepoznati kao ljudska bića, iako su ti vanzemaljski osvajači bili vješti genetičari, također su provodili genetske pokuse sa živim bićima i zbog ovog štetnog istraživanja , sve u okolišu i prirodna ravnoteža na planetu je bila pokvarena, kanibalizam, seksualni razvrat, nasilje i totalni nemir je bio prisutan na Zemlji. Bila su to pretpotopna vremena djelomično opisana u Bibliji.

Vidjevši da je razina degradacije na planetu bila ogromna. GC je naredio planetarno čišćenje na Zemlji jer su smatrali da je potrebno vratiti prirodnu ravnotežu, svi mutanti i monstruozna bića su uništeni, drugi su umrli utopljeni u ogromnim poplavama, a drugi su dezintegrirani energetskim oružjem, biblijska priča tzv. ovaj događaj kao Noin potop, koji je također poznat kao Ziusudra ili Utnapishtin u drugim tekstovima. Ovaj masovni genocid nije se dogodio odjednom, bilo je potrebno mnogo godina da se izvrši ovaj zadatak.

GC je ovo masovno istrebljenje smatrao milosrdnim ubijanjem, nužnim zlom kako bi se izbjeglo značajno biološko uništenje na Zemlji. Međutim, GC je također odlučio spasiti one ljudske populacije koje su još bile ljudske i nisu bile genetski oštećene.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by RayMabus Mon 20 May - 11:07

Nemate vi nikakva prava na život. Imate samo pravo na opstanak.

Ako mislite da imate pravo na život ispalit ću vam jednu mega granata u ovu vašu usranu planetu pa ćemo vidit di ste i na šta vi imate PRAVA.
RayMabus
RayMabus

Posts : 178025
2014-04-11


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 15:57

RayMabus wrote:Nemate vi nikakva prava na život. Imate samo pravo na opstanak.

Ako mislite da imate pravo na život ispalit ću vam jednu mega granata u ovu vašu usranu planetu pa ćemo vidit di ste i na šta vi imate PRAVA.
Povijest čovječanstva obilježena je ohološću i nepoštivanjem Stvoritelja i njegovih zakona. To se odnosi i na pale anđele, a da vjeruješ u anđele već si pokazao. Dakle, svaki čovjek ima pravo na život, a to što ga ti ne priznaješ pokazuje tvoj status u anđeoskom poretku. 😎

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 16:01

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Daje vam pravo na opstanak a ne na život.

Život vam je već dao kad je napravio materijalni svijet i vas duše koji ste nekakvi dijelići njega koji su sad u tom prostor vremenskom kontinuumu zasebne cijeline i mogu se inkarnirati u to novo zaćeto tijelo gdje su se već dakle ta duša odlučila inkarnirati.

Da vam daje pravo na život onda vi ne bi gledali u životinjskom pa i biljnom svijetu gdje jedna vrsta napada drugu i proždire je i istiskuje iz bio staništa tj borbu za opstanak i prijenos jačih gena odnosno onih koji će pobijediti u tom ekosistemu jer su jači, prilagodljiviji itd i nastaviti život tj evolucija i ta priča.


ma što sam čuo priče o tim jadnim bićima koja su se tako rodila.
priča mi jedan koji je radio sa njima.. da još ta bića kada postanu svjesna sebe, postaju vrlo često i zla i emocijalno ucjenjuju roditelje i rodbinu, i tako jadnim roditeljima nabijaju još veći stres.

od takve familije svi bježe ali baš svi.  u crkvi svi okreću glavu, u kafiću isto, svi jedva čekaju da se maknu. ostala rodbina ih izbjegava. odeš kod njih, ovi izgledaju ispijeno, uništeno, depresivno, onaj tamo u kolicima ispušta zvuke ko životinja , strašno.. svi jedva čekaju da umre.

na kraju sami sebe fizički istrebe, nađu se muško i žensko, zdravi su, žele imati potomstvo i tako proširit svoje gene po planeti, dobiju prvo ovako retardirano biće(na sreću žensko tijelo samo ubije veliku veliku većinu tih trudnoća, eto zašto dolazi do 40% spontanih pobačaja u prva 3 mjeseca svih trudnića), ali koji put se "prošverca" i to bude horor.

naravno danas sa onim skenerima i testovima u krvi, možeš to otkriti već nakon prvih par tjedana i ako tijelo nije pobacilo, to odraditi.. i onda ovi hodaju za to? mislim koji kurac.
ja bi im uvalio jednog takvog na čuvanje, brzo bi se predomislili.

sa druge strane, netko tko ubije zdravo ljudsko biće, zato jer se kurva jebala bez kondoma, to mi je strašno, jednako strašno kao i ostaviti ovo na životu, još i gore.

zato kažem nisu normalni niti jedni niti drugi.
ako ti ne želiš zdravo dijete zadržati, ima drugih koji će ga usvojiti.

--------
aj da budem realan, ovi pobačaji gdje netko ubija zdravo dijete su ekstremno rijetki. (to bih zabranio definitivno. dijete zdravo, super, ako ga nećeš ti, ide na usvajanje, neka zdravih Hrvata)
ovih gdje ljudi pobace ove retardirane njih ima dosta više, i to je normalno.


O tome ti govorim. Leftardi imaju dijametralno suprotan stav prema hendikepiranim ljudima od ljudi moje vrste. Za nas je svaki čovjek dragocjen. Ti vidiš samo jednu stranu priče i ne želiš prihvatiti da postoji i druga. Naravno da je ogroman teret i jad imati bolesno dijete. Ali nisi mi odgovorio što sa bolesnim roditeljima? I njih ubiti?

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 16:23

o čemu ti?
roditelj je onaj tko je obavio dužnost doveo je drugo ljudskog biće na planet  i podigao ga.
i još je radio. i takvi zaslužuju svaku brigu dok ne umru. i društva i obitelji, jer su oni odradili svoj dio za društvo i familiju. i svaka država i civilizacija na planeti se brine o roditeljima.

ova ljudska bića za koje se zna da su teška deformacija u trudnoći, tu je humano da se odmah skrate muke, dok nisu svjesna, dok su još nakupina stanica od par cm..
jer kasnije , kako vidimo to bude horor.  jadni roditelji sa njima, jadna država, jadan narod,  i jadna ta bića koja kako sam čuo od drugih u velikoj većini čak i postanu zla, jer kako ono ide u "zdravom tijelu zdrav duh", a ova bića budu zla i emocijalno ucjenjuju roditelje sa ono malo zvukova što ispuštaju.. strašno horor.

svakako ako neki vjerski fanatik želi podizati takvo biće, koje će ga fizički i financijski uništiti i genetski istrebiti - i nakon toga neće moći imati drugu djecu, onda super.  ne mora zahtjevati da drugi to rade.jer kada je god neki roditelji dobili takvo dijete, nakon toga nisu više imali nikakvu djecu, jer im ovo oduzima toliko zdravlja i stresa da ne mogu više napraviti normalno dijete, i cijela rodbina i prijatelji ih počnu izbjegavati a na kraju to biće osim što zahtjeva 0.-24 brigu, nikada neće biti normalno, ozdraviti, i sam napraviti potomstvo, raditi.. živit će tako dok roditelje služi zdravlje, nakon što roditelji koji su potrošili život na njega postanu onemoćali, tada je i njegov kraj..

teška tema, i ne vidim smisao cijelog ovoga horora.. a inače , na sreću , žensko tijelo samo ubija veliku veliku većinu tih stanica, jer žensko tijelo samo prepozna kada nose retadiranu osobu.. 40% trudnoća do 3 mjeseca završi spontano, a to je u velikoj većini žensko tijelo prepoznalo da je biće deformirano i ubilo ga. evolucija(ili Bog) se pobrinuo za to.

Eh sada na žalost par % tih bića preživi , a onda tu moderna medicina sa skenerima i nalazima krvi može utvrditi, i uz pomoć medicine, dok je još to par cm riješiti problem..

pa sada tko hoće, neka ga podiže, ja ne vidim smisao da netko sam sebe istrebi na takav način.. kult smrti.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 16:37

AssadNaPodmornici wrote:o čemu ti?
roditelj je onaj tko je obavio dužnost doveo je drugo ljudskog biće na planet  i podigao ga.
i još je radio. i takvi zaslužuju svaku brigu dok ne umru.  i društva i obitelji, jer su oni odradili svoj dio za društvo i familiju. i svaka država i civilizacija na planeti se brine o roditeljima.

ova ljudska bića za koje se zna da su teška deformacija u trudnoći, tu je humano da se odmah skrate muke, dok nisu svjesna, dok su još nakupina stanica od par cm..
jer kasnije , kako vidimo to bude horor.  jadni roditelji sa njima, jadna država, jadan narod,  i jadna ta bića koja kako sam čuo od drugih u velikoj većini čak i postanu zla, jer kako ono ide u "zdravom tijelu zdrav duh", a ova bića budu zla i emocijalno ucjenjuju roditelje sa ono malo zvukova što ispuštaju.. strašno horor.

svakako ako neki vjerski fanatik želi podizati takvo biće, koje će ga fizički i financijski uništiti i genetski istrebiti - i nakon toga neće moći imati drugu djecu, onda super.  ne mora zahtjevati da drugi to rade.jer kada je god neki roditelji dobili takvo dijete, nakon toga nisu više imali nikakvu djecu, jer im ovo oduzima toliko zdravlja i stresa da ne mogu više napraviti normalno dijete, i cijela rodbina i prijatelji ih počnu izbjegavati a na kraju to biće osim što zahtjeva 0.-24 brigu, nikada neće biti normalno, ozdraviti, i sam napraviti potomstvo, raditi.. živit će tako dok roditelje služi zdravlje, nakon što roditelji koji su potrošili život na njega postanu onemoćali, tada je i njegov kraj..

teška tema, i ne vidim smisao cijelog ovoga horora.. a inače , na sreću , žensko tijelo samo ubija veliku veliku većinu tih stanica, jer žensko tijelo samo prepozna kada nose retadiranu osobu.. 40% trudnoća do 3 mjeseca završi spontano, a to je u velikoj većini žensko tijelo prepoznalo da je biće deformirano i ubilo ga. evolucija(ili Bog) se pobrinuo za to.

Eh sada na žalost par % tih bića preživi , a onda tu moderna medicina sa skenerima i nalazima krvi može utvrditi, i uz pomoć medicine, dok je još to par cm riješiti problem..

pa sada tko hoće, neka ga podiže, ja ne vidim smisao da netko sam sebe istrebi na takav način.. kult smrti.
 Znači ti podržavam kulturu smrti samo radi tih par postotaka koji prežive? Ja možda jesam vjerski fanatik ali smatram da i takva djeca imaju pravo na život. Zašto ih Bog dopušta u Njegovoj je domeni, ali ako vjerujem da je savršeno dobar i da život ne završava sa smrću onda je i njihov život dobar. Zbog takvih argumenata poput tvoga godišnje se pobaci 50 000 000 djece. Rekao si da ne podržavaš pobačaj. Zašto si se onda uhvatio tog minornog postotka?

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 17:05

bogte naši preci u Dalmaciji, Hercegovini( a i drugdje), kada bi se rodilo takvo dijete, odnili bi ga u šumu i pustili da priroda odradi svoje. i onda nastavili sa štancanjem zdrave djece. i uredno išli u crkvu i sve to.

ja se držim logike prirode i zakona prirode.
nitko normalan nema pravo ubiti zdravo dijete.
sa druge strane bolesno biće je evolucijski kraj - ono nikada neće stvoriti drugo ljudsko biće, koje će raditi, imati djecu ili ići u crkvu. ne samo to, nego takvo biće je takav teret roditeljima, da roditelji nakon što dobiju, život im se preko noći pretvori u pakao. nakon toga u pravilu nemaju više djecu, jer im ovo isiše svu energiju , plus trebaju pomoć okoline, a svi od njih okreću glavu kao vrag od tamjana.

kada se netko takav pojavi u crkvi, ili u kafiću, ono u kolicima, maše rukama, pljuvačka niz usta, i ispušta neartikulirane zvuke,  svi kao ono okreću glavu, kao svi smo toleratni ali svi okreću glavu i jedva svi čekaju da se taj mali makne. dok obrnuto,većina ljudi se raduje kada vidi malo zdravo dijete kao trči okolo, pa kada i trči po crkvi, svi se smješkaju nikome ne smeta.. od ovoga svi okreću glavu i jedva čekaju da ga se makne iz blizine.. priroda je tu okrutno isprogramirala ljude(ili Bog)

kada takva osoba pozove prijateljicu, ili rodbinu na kavu, svi ih izbjegavaju. strašno.
koji je smisao toga ne vidim , nikakav smisao. naši preci bi takvo biće odnjeli u brdo i jebiga, nastavili štancati zdravu djecu. i bili su veliki katolici.

sada u 21om stoljeću , kada se 99.9% takvih slučajeva može riješiti dok je to biće još par cm, dok nije niti on ničega svjesno i dok majka neće imati nikakvih posljedica(ne brkati sa ubijanjem zdravog djeteta) , sada se stvara problem..

jer kako rekoh, od priče jedne osobe, takva bića kada postanu svjesna u većini slučajeva budu i zla, i počinju još više tako zloćom ucjenjivati roditelje koji su i ovako uništeni.. vidi se da tu ima poslovica u zdravom tijelu zdrav duh smisla.. strašno.

------
osobno bih zabranih pobačaj zdrave djece, ako nećeš ga ti, netko će ga usvojiti, a ovo bi ostavio na slobodu roditeljima, ali bi im objasnio da ih iza toga čeka pakao od života ali baš pakao, i da će ih svi napustiti i okretati im leđa od prijatelja, rodbine, crkve, svi.  pa neka biraju.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by AssadNaPodmornici Mon 20 May - 17:09

teška tema, nedao Bog nikome tako nešto neću više komentirati

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 21338
2018-06-14


Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by metilda Mon 20 May - 17:12

AssadNaPodmornici wrote:bogte naši preci u Dalmaciji, Hercegovini( a i drugdje), kada bi se rodilo takvo dijete, odnili bi ga u šumu i pustili da priroda odradi svoje. i onda nastavili sa štancanjem zdrave djece. i uredno išli u crkvu i sve to.

ja se držim logike prirode i zakona prirode.
nitko normalan nema pravo ubiti zdravo dijete.
sa druge strane bolesno biće je evolucijski kraj - ono nikada neće stvoriti drugo ljudsko biće, koje će raditi, imati djecu ili ići u crkvu. ne samo to, nego takvo biće je takav teret roditeljima, da roditelji nakon što dobiju, život im se preko noći pretvori u pakao. nakon toga u pravilu nemaju više djecu, jer im ovo isiše svu energiju , plus trebaju pomoć okoline, a svi od njih okreću glavu kao vrag od tamjana.

kada se netko takav pojavi u crkvi, ili u kafiću, ono u kolicima, maše rukama, pljuvačka niz usta, i ispušta neartikulirane zvuke,  svi kao ono okreću glavu, kao svi smo toleratni ali svi okreću glavu i jedva svi čekaju da se taj mali makne. dok obrnuto,većina ljudi se raduje kada vidi malo zdravo dijete kao trči okolo, pa kada i trči po crkvi, svi se smješkaju nikome ne smeta.. od ovoga svi okreću glavu i jedva čekaju da ga se makne iz blizine.. priroda je tu okrutno isprogramirala ljude(ili Bog)

kada takva osoba pozove prijateljicu, ili rodbinu na kavu, svi ih izbjegavaju. strašno.
koji je smisao toga ne vidim , nikakav smisao. naši preci bi takvo biće odnjeli u brdo i jebiga, nastavili štancati zdravu djecu. i bili su veliki katolici.

sada u 21om stoljeću , kada se 99.9% takvih slučajeva može riješiti dok je to biće još par cm, dok nije niti on ničega svjesno i dok majka neće imati nikakvih posljedica(ne brkati sa ubijanjem zdravog djeteta) , sada se stvara problem..

jer kako rekoh, od priče jedne osobe, takva bića kada postanu svjesna u većini slučajeva budu i zla, i počinju još više tako zloćom ucjenjivati roditelje koji su i ovako uništeni.. vidi se da tu ima poslovica u zdravom tijelu zdrav duh smisla.. strašno.

------
osobno bih zabranih pobačaj zdrave djece, ako nećeš ga ti, netko će ga usvojiti, a ovo bi ostavio na slobodu roditeljima, ali bi im objasnio da ih iza toga čeka pakao od života ali baš pakao, i da će ih svi napustiti i okretati im leđa od prijatelja, rodbine, crkve, svi.  pa neka biraju.
Ok, ne pokušavam dalje diskutirati jer imaš čvrst stav i ne želiš odstupiti od njega, a ja tipkam s mobitela i to je gnjavaža.
A da nije sve baš tako kako pišeš pogledaj na ovom videu a ja imam drugačija iskustva su roditeljima djece s posebnim potrebama. I oni i ja ih promatramo u ovom svjetlu: 

_________________
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

Posts : 4890
2021-02-20

Age : 64

Back to top Go down

Naši progresivni leftardi Empty Re: Naši progresivni leftardi

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum