ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jebo i tebi Komšić mater u guzicu

Go down

Jebo i tebi Komšić mater u guzicu Empty Jebo i tebi Komšić mater u guzicu

Post by RayMabus 2/5/2024, 21:02

"Domaća situacija je puno opasnija nego što se čini"

"Šanse ima, on je dugogodišnji premijer jedne države članice, član je Europske pučke stranke. Ako se kandidira Ursula von der Leyen, Plenkovic se neće kandidirati, a ako odustane, mislim da je to onda moguće, ali ima zabrinjavajuće posljedice za našu domaću situaciju", poručila je.

"Naša domaća situacija je puno opasnija nego što se čini. Na dnevnom redu je puno važnija tema, a to je da se jedna mala stranka koja je dobila preko devet posto glasova sada stavlja u poziciju da hrvatskim građanima kroji pravdu i diktira politiku", dodala je.

"To je Domovinski pokret, stranka koja je sigurnosno i politički opasna i za državu i za građane i koja je pri tome dobila jednoznamenkasti rezultat na izborima, a postavlja se u poziciju određivanja što će se događati", napomenula je.

"Vlada SDP-a i HDZ-a bi mogla spasiti Hrvatsku"

"Nalazimo se u velikoj opasnosti da stranka s malim rezultatom povuče Hrvatsku prema ekstremnoj desnici i tome se treba suprotstaviti. Ovo bi bio trenutak za potez predsjednika Republike da kaže da je Hrvatskoj potrebna vlada nacionalnog spasa u kojoj će se dogovoriti četiri ili pet stvari koje će se napraviti i nakon toga treba ponovo ići na izbore", smatra Pusić.

"To bi bila vlada SDP-a i HDZ-a i koja ne bi mogla biti dugoročna, ali bi mogla spasiti Hrvatsku od ekstremne situacije i ruskih utjecaja otvorene desnice", upozorila je.

Komentirala je i može li se takav scenarij ostvariti. "To je prilično niskorazinska i neodgovorna politika koja prati kampanje, ali u ovom trenutku je situacija puno ozbiljnija i pitanje je odgovornosti za zemlju i kome smo mi prepušteni", uvjerena je.

"Ove dvije grupacije su dobile preko 2/3 zastupnika, oni nisu partneri i ne mogu biti dugoročni partneri, ali mogu biti privremeno rješenje do novih izbora. To bi trebao reći predsjednik Republike jer nijedna od te dvije stranke nema ni snage ni hrabrosti da takvo nešto predloži jer se boje da će ispasti izdajnici svojih birača", zaključila je.

Vesna Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti
RayMabus
RayMabus

Posts : 176806
2014-04-11


Back to top Go down

Jebo i tebi Komšić mater u guzicu Empty Re: Jebo i tebi Komšić mater u guzicu

Post by vuksadinare 2/5/2024, 21:04

ahahahahahaha
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 99371
2015-09-08


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum