ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by debotoijusto 29/3/2024, 17:49

DRAŽEN Keleminec predao je u ime Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) liste za nadolazeće parlamentarne izbore.

Neonacist Keleminec javnosti je poznat najviše po incidentima i ispadima. U Srbu je nekoliko puta uhićivan uz primjenu sredstava prisile jer je vrijeđao policajce, centrom Zagreba je marširao s majicom "Tito zločinac", a 2018. je predvodio bizarno okupljanje ekstremnih desničara koji su na Trgu bana Josipa Jelačića urlali "Pozdrav Trumpu".


Danas je u saboru najavio da A-HSP na izbore izlazi sam u svih 11 izbornih jedinica te kukao i plakao kako su on i njegova družina u medijima potpuno blokirani.

"Ankete su prevara. Tko plaća agencije, taj je u anketama. Tko nije u anketama, ne može u medije. Neki mogu u medije i bez anketa, po 20, 15 minuta. Mislim na Hrvatski radio i televiziju. Mi smo protiv političke mafije i mi smo protiv krupnog kapitala. Mi smo sami i idemo zajedno s hrvatskim narodom protiv političke mafije i onih koji pljačkaju Hrvatsku. Mi smo dragovoljci Domovinskog rata. Mi smo pravaška stranka doktora Ante Starčevića", urlao je Keleminec u saboru.


"Mi smo politička stranka. Ovim činom ponovno pokazujemo da nismo mala stranka. Jer 11 izbornih jedinica pokriti u sedam dana... Morate znati da su nas bojkotirali. Prva dva dana Ministarstvo pravosuđa se nije pripremilo, treći dan nisu imali obraza, a četvrti je pao sustav. A vi morate njima donijeti potvrde o nekažnjavanju... Mi smo to sve uspjeli u sedam dana. Da nemamo članstva, to ne bismo uspjeli. Znači, ja pozivam hrvatski narod na ustanak, pozivam hrvatski narod na izlazak na izbore", urlao je cijelo vrijeme Keleminec.

Keleminec je potom rekao da će carstvo HDZ-a i SDP-a konačno pasti, a onda je napao i Možemo.

"A da ne govorim o Možemo. Vidi se kako vladaju gradom Zagrebu", rekao je Keleminec pa se brzo ispravio: "Gradom Zagrebom. Grad je pun smeća. To su ljudi koji su nesposobni voditi hrvatsku državu, a oni se bore samo za vlastite interese. A-HSP Dražen Keleminec bori se godinama za interese hrvatskog naroda. Zato sam proganjan. Niste objavili da sam prošli Uskrs dobio pismo da će mi ubiti kćer. Počinitelj je otkriven od strane koprivničke policije. Sud mi ne dozvoljava tužbu protiv njega jer je bio šef socijalističke omladine u Koprivnici.


Pitam vas, kako bi vama bilo da vam netko prijeti ubojstvom kćeri ako se želite baviti politikom? Mene su pokušali dva puta ubiti. Dva puta. I preko vojne obavještajne službe i prije dvije godine šleperom. Imam ja dokumentaciju. Rekao je da je nešto izbjegavao po cesti. Mene prate, mene uhićuju, nezakonito. Sve sudove sam dobio - i u Srbu", urlao je Keleminec.

"Protiv mene rade takav progon. Nema osobe u Hrvatskoj kojoj rade ovo što rade protiv osobe Dražen Keleminec. Ja sam dragovoljac Domovinskog rata 91. godine i borio sam se da svi imamo danas Hrvatsku. Ali oni koji su bili protiv Hrvatske mogu u medije, a Dražen Keleminec ne može u medije", urlao je i dalje Keleminec.


"Mi nismo i nećemo biti folklor demokracije. Mi želimo smijeniti tu bandu komunističku, udbašku i velikosrpsku koja vlada državom na čelu s Pupovcem, Plenkovićem i Zoranom Milanovićem. Nećemo odustati i borit ćemo se do kraja", zaključio je Keleminec i onda se potpuno uznemirio jer nije mogao pronaći torbu.

Više puta, vidno uznemiren nakon desetominutnog urlanja, pitao je svoje suradnike gdje mu je torba. Brzo su je našli i dali mu je.https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-keleminec-predao-liste-dosao-s-ustaskom-zastavom-i-10-minuta-urlao/2552053.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30504
2014-04-12


Back to top Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Re: Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by debotoijusto 29/3/2024, 17:52

hi hi... u jednom trenutku sam procitao da prije dvije godine pokusan atentat na doticnog slapom

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Rolling-stones
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30504
2014-04-12


Back to top Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Re: Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by debotoijusto 29/3/2024, 19:04

Hrvatska stranka prava, Hrvatsko bilo i Hrvatska demokratska seljačka stranka na parlamentarnim izborima čine koaliciju pod nazivom ''Za domovinu'', koja izlazi u svih 11 izbornih jedinica.

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović vjeruje da će njihova koalicija osvojiti najmanje tri saborska mandata.
''Pozivamo sve birače, ljude koji vjeruju u pravdu, ljude koji su ratnici, da nam daju svoje povjerenje i svoj glas'', rekao je na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru nakon predaje listi Državnom izbornom povjerenstvu.
Mjesto na listi imaju i bivši saborski zastupnici Željko Glasnović i Bruna Esih, kao članovi HSP-a.
''Pravaši imaju stogodišnju tradiciju. Bili su na braniku domovine u Austro-Ugarskoj, u staroj Jugoslaviji i u ovoj novoj Srboslaviji. Pravaši imaju sve predispozicije da naprave remont u ovoj državi i kadrove za sva područja'' kazao je Glasnović.
"Pozivam birače da imaju povjerenja u sebe i u svoj narod. Kada budu zaokruživali imena na listi, neka se sjete da imaju svoju državu, s njenim punim sadržajem. Neka se sjete da im je dragi Bog dao savjest, a nije u njih usadio D'Hondta. Bog i Hrvati'', rekla je Esih.

Bivši general HOS-a Marko Skejo također je govorio o podizanju životnog standarda i povratku iseljenih Hrvata u domovinu.
''Ne želimo da nas vode oni koji nikad nisu voljeli Hrvatsku a ne vole je ni danas. Pozdravljam vas starim hrvatskim pozdravom: Bog i Hrvati. Za dom spremni''.
U 11. izbornoj jedinici (dijaspora) koaliciju će predstavljati stranka Hrvatsko bilo, a nositelj je bivši ratni zapovjednik i bivši saborski zastupnik Ljubo Ćesić Rojs.


"Mi ratni zapovjednici, okupili smo se zato što smo dužni ratnom ministru obrane Gojku Šušku i predsjedniku svih Hrvata Franji Tuđmanu rješavanje trajnog pitanja svih branitelja. I ovog puta ćemo osvojiti sva tri zastupnička mandata", kazao je Ćesić Rojs.
Uz njega, na listi su generali Ivan Tolj, Ivan Kapular, Miljenko Galić, Pero Barbarić te brigadir Žarko Pavlović.
"Stranka Hrvatsko bilo podržava listu hrvatskih generala, koji su nam omogućili slobodnu i samostalnu državu Hrvatsku, koji su u Bosni branili Hrvatsku i zbog kojih smo mi danas sretni jer možemo imati svoju slobodnu državu u kojoj imamo izbore", poručila je predsjednica stranke Nada Šikić.
Na pitanje koga će podržati nakon izbora, Rojs je rekao kako će o tome razgovarati kasnije.
"Nećemo dići ruku ni za koga tko neće jamčiti, a već su nas prevarili jednom, kada i do kojeg datuma će se riješiti problemi koji tište hrvatski narod na prostorima BiH, a posebno hrvatske branitelje", poručio je. 
U svih 11 izbornih jedinica natjecat će se i Autohtona hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec. Istoimeni predsjednik te stranke poručio je da je jedino glas za njih glas za hrvatski narod i za bolji život.
''Glas za Domovinski pokret je glas za Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića. Domovinski pokret je srpsko-ruski pokret iza kojeg stoji ruski kapital. Glas za Most je glas za SDP i Možemo. Hrvatski narode oni su se već sve dogovorili'', izjavio je Keleminec na konferenciji za medije, dok su članovi stranke raširili hrvatsku trobojnicu s prvim bijelim poljem.  
Nakon toga Keleminec se požalio na blokadu njegove stranke u hrvatskim medijima.
"Više ne želimo biti folklor na hrvatskoj političko sceni. Vanđelić osnuje stranku, dobije 10 minuta na Dnevniku HTV-a. Bivši gradonačelnik Knina jučer je imao 20 minuta na HTV-u 4 . Kad smo bili na HTV-u 4? HTV treba biti televizija svih Hrvata, a ne samo nekih političkih stranka'', kazao je Keleminec.
Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević predala je listu za 9.izbornu jedinicu, a na njoj će biti dojučerašnji gradonačelnik Gospića Karlo Starčević.  


Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao 99b7e1d1-3d87-4bb0-a2a6-6aab8eb4fbda
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30504
2014-04-12


Back to top Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Re: Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by T. 29/3/2024, 20:56

bolje i ustaška nego duginih boja...

_________________
Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Unname11
T.
T.

Posts : 17040
2014-04-14

Age : 83

Back to top Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Re: Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by darth_vader 29/3/2024, 22:39

Debi je baš previše dosadno. Nesrićo, nego kako će Hajduk odigrati?
darth_vader
darth_vader

Male
Posts : 19649
2014-04-17

Age : 45

Back to top Go down

Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao Empty Re: Keleminec predao liste, došao s ustaškom zastavom i 10 minuta urlao

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum