gotov je!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
gotov je!
“U svakom čovjeku ima đavo, ali ne poznajemo čovjeka toliko lošim dok se taj đavo ne uznemiri.” (J.O.Curwood)
“Čovjek koji laže sebi, i vjeruje u svoje laži, postaje nesposoban da prepozna istinu, u sebi ili u ikome drugom, i naposljetku gubi poštovanje za sebe i za druge. Kada nema poštovanja za nikoga, ne može više da voli, i u sebi, povinuje se svojim impulsima, odaje se najnižim formama užitka i ponaša se na kraju kao životinja u zadovoljavanju svojih poroka. I sve to dolazi od laganja – drugima i sebi” (Dostojevski)
“Čovjek koji laže sebi, i vjeruje u svoje laži, postaje nesposoban da prepozna istinu, u sebi ili u ikome drugom, i naposljetku gubi poštovanje za sebe i za druge. Kada nema poštovanja za nikoga, ne može više da voli, i u sebi, povinuje se svojim impulsima, odaje se najnižim formama užitka i ponaša se na kraju kao životinja u zadovoljavanju svojih poroka. I sve to dolazi od laganja – drugima i sebi” (Dostojevski)
Ovi ljudi su podržali Turudića za šefa DORH-a
Last edited by sitting_bull on 7/2/2024, 17:09; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
Re: gotov je!
Nije gotov uopće. Radi šta ga je volja i tako će ( oni ) raditi sve dok ljudi glasaju za iste i daju im mogućnost da vladaju.
Kakav narod takva vlast. Sve je ok. Dobijete šta glasate.
Kakav narod takva vlast. Sve je ok. Dobijete šta glasate.
RayMabus- Posts : 181909
2014-04-11
gotov je.
psihopata je izmaknuo vlastitoj samokontroli.
psihopata je izmaknuo vlastitoj samokontroli.
sitting_bull-
2015-09-28
Nije gotov. Tu je i dalje i postavio je koga on hoće.
Imaš izbore pa ako ga ne možeš pobijediti a onda će on ( oni ) vladat još četiri godine.
Na izborima se odlučuje jel netko gotov a ne jer Milanović i Peđa Grbin i Benčička tako hoće.
Imaš izbore pa ako ga ne možeš pobijediti a onda će on ( oni ) vladat još četiri godine.
Na izborima se odlučuje jel netko gotov a ne jer Milanović i Peđa Grbin i Benčička tako hoće.
2014-04-11
darth_vader likes this post
budući da sam sa c/p nešto zbrljao ponavljam popis ulizica koji su glasovali za turudića:
Osim Barišića, za Turudića su glasali i Ačkar Krešimir, Bačić Ante, Balić Marijana, Baradić, Nikolina, Barbarić Nevenko, Baričević Danica, Barišić Dražen (optužnica=, Bedeković Vesna, Begonja Josip, Bilek Vladimir, Blažević Anamarija, Borić Josip, Bošnjaković Dražen, Brčić Luka, Brkan Jure, Budalić Ivan, Burić Majda, Bušić Zdravka, Cappelli Gari, Ćelić Ivan, Ćosić Pero, Deur Ante, Dodig Goran, Đakić Josip, Franković Mato, Grba-Bujević Maja, Gregurović Zoran, Hrebak Dario, Hrelja Silvano, Ivanović Goran, Jandroković Gordan, Jankovics Robert, Jeckov Dragana, Jelkovac Marija, Jembrih Ljubica, Jenkač Siniša, Juričev-Martinčev Branka, Kajtazi Veljko, Kapulica Mario, Karlić Mladen, Katičić Krunoslav, Kirin Ivan, Klarić Tomislav, Klasić Darko, Kliman Anton, Komes Magdalena, Krstulović Opara Andro, Lekaj Prljaskaj Ermina, Lukačić Ljubica, Maksimčuk Ljubica, Mandarić Marin, Mažar Nikola, Murganić Nada, Okroša Tomislav, Pavić Marko, Perić Grozdana, Petir Marijana, Pocrnić-Radošević Anita, Prkačin Ante, Pupovac Milorad, Radić Ivan, Radin Furio, Reiner Željko, Sanader Ante, Sobota Darko, Srpak Dražen, Stier Davor Ivo, Šarić Josip, Šašlin Stipan, Šimičević Rade, Štromar Predrag, Totgergeli Miro, Tramišak Nataša, Tušek Žarko, Vidović Radoje, Vrkljan Milan, Zekanović Hrvoje i Zmaić Ankica.
nadam se da će sada uspjeti.
Osim Barišića, za Turudića su glasali i Ačkar Krešimir, Bačić Ante, Balić Marijana, Baradić, Nikolina, Barbarić Nevenko, Baričević Danica, Barišić Dražen (optužnica=, Bedeković Vesna, Begonja Josip, Bilek Vladimir, Blažević Anamarija, Borić Josip, Bošnjaković Dražen, Brčić Luka, Brkan Jure, Budalić Ivan, Burić Majda, Bušić Zdravka, Cappelli Gari, Ćelić Ivan, Ćosić Pero, Deur Ante, Dodig Goran, Đakić Josip, Franković Mato, Grba-Bujević Maja, Gregurović Zoran, Hrebak Dario, Hrelja Silvano, Ivanović Goran, Jandroković Gordan, Jankovics Robert, Jeckov Dragana, Jelkovac Marija, Jembrih Ljubica, Jenkač Siniša, Juričev-Martinčev Branka, Kajtazi Veljko, Kapulica Mario, Karlić Mladen, Katičić Krunoslav, Kirin Ivan, Klarić Tomislav, Klasić Darko, Kliman Anton, Komes Magdalena, Krstulović Opara Andro, Lekaj Prljaskaj Ermina, Lukačić Ljubica, Maksimčuk Ljubica, Mandarić Marin, Mažar Nikola, Murganić Nada, Okroša Tomislav, Pavić Marko, Perić Grozdana, Petir Marijana, Pocrnić-Radošević Anita, Prkačin Ante, Pupovac Milorad, Radić Ivan, Radin Furio, Reiner Željko, Sanader Ante, Sobota Darko, Srpak Dražen, Stier Davor Ivo, Šarić Josip, Šašlin Stipan, Šimičević Rade, Štromar Predrag, Totgergeli Miro, Tramišak Nataša, Tušek Žarko, Vidović Radoje, Vrkljan Milan, Zekanović Hrvoje i Zmaić Ankica.
nadam se da će sada uspjeti.
sitting_bull-
2015-09-28
Čini mi se da Turudić nije tema, tema je tko će vladati DORH-om, pokretati istrage, puštaju informacije itd.
Naime, oba politička bloka ima tajne za sakriti, običan lopovluk je već toliko udomaćen da zločinačku to toliko ni ne interesira.
To su informacije, tko koga financira, tko ima čiju podršku itd. Turudić uopće nije imenovan za državnog odvjetnika, nego za skretničara u tom obavještajnom ratu.
Naime, oba politička bloka ima tajne za sakriti, običan lopovluk je već toliko udomaćen da zločinačku to toliko ni ne interesira.
To su informacije, tko koga financira, tko ima čiju podršku itd. Turudić uopće nije imenovan za državnog odvjetnika, nego za skretničara u tom obavještajnom ratu.
niels-
2021-04-26
gotov je jer je ovime nasiljem raznih vrsta i oblika razbio učmalost među biračima.RayMabus wrote:Nije gotov. Tu je i dalje i postavio je koga on hoće.
ljudi ne vole kad ih netko bez skrupula pravi budalama i to javno.
imao je šanse dok se držao "ne talasaj" taktike.
ovo što je psihopata sam sebi napravio je pokazatelj kako mu je moć koju misli da ima prebacila pamet.
da ne kažem kako je tzv. reformom plaća dignuo gotovo sve sindikate kontra sebe, a oni kojima je udovoljio su manjina.
gotov je.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa ako je tako kako ti kažeš onda će se to projecirat i na izbore.
Ja u to malo sumnjam jer je previše kretena u ovoj državi i zato idemo fino demografski slom pa se jbte.
Ja u to malo sumnjam jer je previše kretena u ovoj državi i zato idemo fino demografski slom pa se jbte.
2014-04-11
To brajkane , korupcija, daj pare, dođi na vlast, pokradi, pršut na čelo, crkva blagosliva jer niste komunjare, Thompson, Jure Boban drl brl.
Tako je dragi. Jedna od glavnih obilježja budale je to šta misli da je najpametniji i da on sve zna.
Ajmo pajkani moji demografski slom i to trajno u 21 stoljeću.
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
U samo dvije godine pad od pet tisuća.
Tako je dragi. Jedna od glavnih obilježja budale je to šta misli da je najpametniji i da on sve zna.
Ajmo pajkani moji demografski slom i to trajno u 21 stoljeću.
U Hrvatskoj se 2022. godine rodilo 33.883 djece, gotovo 3000 manje nego 2021. godine.
U 2023. živorođeno je 32.047 djece ili gotovo dvije hiljade manje nego 2022. godine kad ih je bilo 34.027.
---
U samo dvije godine pad od pet tisuća.
2014-04-11
Ne vjerujem da ce vise od tisucu ljudi koji su birali anemiju zbog ovog slucaja promijeniti misljenje.RayMabus wrote:Pa ako je tako kako ti kažeš onda će se to projecirat i na izbore.
Ovo prosjecnom adeze biracu ne znaci ama bas nista.
dijagram-
2015-08-09
RayMabus and darth_vader like this post
Neće. Al znaš kad oće ? Kad budali uperiš cijev u glavu a vidi ti se na licu da ti je najmanji problem i ispalit taj metak. E onda hoće. Pa sad neka trpaju kmice i mujage u Zagreb pa da vidim onda tko će glasat tamo za desni centar.dijagram wrote:Ne vjerujem da ce vise od tisucu ljudi koji su birali anemiju zbog ovog slucaja promijeniti misljenje.RayMabus wrote:Pa ako je tako kako ti kažeš onda će se to projecirat i na izbore.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/neke-znate-neke-cete-tek-upoznati-ovo-su-ljudi-koje-ste-izabrali-u-sabor-specijal-85-20200706
I onda ću ti natrpat cijeli Zagreb kmicama i mujagama i neću stat dok vas ne uništim pa da vidim tko će u Zagrebu dat glas za desni centar.
2014-04-11
T.- Posts : 17404
2014-04-14
Fino totalni slom demografije, radne snage nema, masovna trpačina bez reda i pravila a istovremeno navala ilegalnih migranata ( ovo nisu strani radnici koje HDZ trpa da bi udovoljio kapitalistima i držao ekonomiju iznad vode nego ilegalni migranti jer smo mi jedna od glavnih ruta ), poviše nas raste krajnja desnica koja zatvara granice i sve ostaje ovdje ispod Alpa i ta kombinacija stvara KAOS.
Nasmiješite se. Ja sam onaj šta ni ne trepne kad vam ispali šačmu u lice.
LP od GF5.
Nasmiješite se. Ja sam onaj šta ni ne trepne kad vam ispali šačmu u lice.
LP od GF5.
2014-04-11
Nažalost Plenki ni je gotov i to je uglavnom kriva kastrirana oporba i papak Peđa
nitko ozbiljan i ne računa da će glasači hdz-a drastično promijeniti stav i mišljenje kod izbora.dijagram wrote:Ne vjerujem da ce vise od tisucu ljudi koji su birali anemiju zbog ovog slucaja promijeniti misljenje.RayMabus wrote:Pa ako je tako kako ti kažeš onda će se to projecirat i na izbore.
izbore odlučuje samo izlaznost na izbore.
uz izlaznost do 50% anemičar i hdz imaju nekakve šanse ako ucjenom pridobiju domovinski pokret.
uz izlaznost veću od 55% i više niti ta opcija neće pomoći anemičaru i hdz-u da zadrži vlast.
obzirom na nivo bahatosti i uzavrelu atmosferu u političkom miljeu i društvu općenito (posebice zbog tzv. reforme plaća kojima ni približno nije sanirana inflacija i njezin utjecaj na standard građana koji je zadnju godinu u velikom padu) koja podsjeća na vrijeme poslije tuđmanove bolesti i smrti, očekujem izlaznost od 60%, ili veću.
dakle, broj birača hdz-a na izborima je praktično fiksan neovisno o tome što hdz i njegov vrh rade.
varijabla su birači koji nisu izašli na zadnje izbore i čiji se broj može značajno smanjiti čime se onda značajno smanjuje i postotak mandata koje će hdz dobiti u odnosu na konkurenciju.
atmosfera u društvu pomalo vuče na to razdoblje pred izbore 2000. kad je izlaznost bila veća od 70%.
kako god, gotov je.
sitting_bull-
2015-09-28
veber-
2014-12-30
..... Zadnji put ovako ljevicarima je dizao zivce karamarko..
vuksadinare- Posts : 99841
2015-09-08
darth_vader dislikes this post
o tome će odlučiti birači izlaskom na izbore.catabbath wrote:Nažalost Plenki ni je gotov i to je uglavnom kriva kastrirana oporba i papak Peđa
ovo više nije pitanje oporbe jer poteze koji mu smanjuju šanse za opstanak vuče sam anemičar.
bahati se gojenac usplahirio i hvata ga strah i panika što je vidljivo u svakom njegovom javnom istupu.
lik ni približno nije pametan kao što sam za sebe misli i sam reže granu na kojoj sjedi.
jednostavno je: anemičar je davno nadvladao granicu vlastite nesposobnosti i sada baulja u okruženju u kojem se ne snalazi, a okružen je poltronima koji ga i ne mogu niti savjetovati niti upozoriti, a i kad bi to napravili ne bi im vjerovao i nastavio po svome.
gotov je.
sitting_bull-
2015-09-28
veber-
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rat gotov?
» GOTOV SI PLENKI
» "Ciganine, gotov si"!
» Srećom, Joe Biden je gotov