ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pada internet...

Page 1 of 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Go down

pada internet... Empty pada internet...

Post by T. 6/2/2024, 21:50


_________________
pada internet... Unname11
T.
T.

Posts : 16863
2014-04-14

Age : 82

Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by mentalitet 6/2/2024, 22:34

Jedva cekam da vidim reakciju nekih neokona i ostalih idiota.Jebeno me zanima njihova mashta:::))) :dramaq :dramaq

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 4908
2020-07-05


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Hoholo Mudovski 6/2/2024, 22:35

mentalitet wrote:Jedva cekam da vidim reakciju nekih neokona i ostalih idiota.Jebeno me zanima njihova mashta:::))) :dramaq :dramaq

Ljudima vjera zabranjuje da poslušaju drugu stranu i treba to poštivati u duhu ekumene...

_________________
pada internet... Img_2180
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 3094
2023-08-31


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Hoholo Mudovski 6/2/2024, 22:50


_________________
pada internet... Img_2180
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 3094
2023-08-31


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by mentalitet 7/2/2024, 06:08

[size=45]Taker Karlson: Evo zašto ću intervjuisati Putina[/size]


https://lat.rt.rs/svet/75084-taker-karlson-potvrdio-intervju-putin/

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 4908
2020-07-05


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Koba 7/2/2024, 08:55

Pratimo.

:rasta

_________________
pada internet... D9797710
Koba
Koba

Male
Posts : 2180
2022-02-24


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by crvenkasti 7/2/2024, 10:33

Ne razumijem zašto je sad odjednom taj Tucker toliko bitan.

Pa sve Putinove izjave, govori i ostalo je ionako već na internetu.
Može pročitati tko god želi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 28323
2014-04-17


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Hoholo Mudovski 7/2/2024, 12:36

Alex Jones kaže da traje 2 ure...

_________________
pada internet... Img_2180
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 3094
2023-08-31


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Hoholo Mudovski 7/2/2024, 12:53


_________________
pada internet... Img_2180
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 3094
2023-08-31


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by AlfaOmega 7/2/2024, 13:29

Odlična analiza....TUCKER CARLSON NA ISPRAVNOJ STRANI POVIJESTI:


Analiza - intervju s Putinom bit će politička, ratna i medijska prekretnica, proboj kroz medijsku blokadu uz pomoć Elona Muska i drugih boraca za stvarnu slobodu govora
Potvrđeno je. Američki novinar Tucker Carlson, koji se proslavio kao bivši voditelj kanala Fox News, napravit će (ili je već napravio?) intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Bit će to bez sumnje najveća ekskluziva od početka rata u Ukrajini jer Carlson će biti prvi zapadni novinar koji je dobio priliku razgovarati s ruskim predsjednikom.


Očekivano, i prije no što se zna o čemu će pričati i kakva će pitanja Tucker postaviti predsjedniku Rusije, mnogi su ga unaprijed osudili poručivši kako "radi za Rusiju" i njene interese.


Naravno, Tucker Carlson je čovjek kojeg se u Americi mnogi boje jer ima utjecaj koji je možda i bez presedana. U vrijeme dok postoji generalna averzija javnosti prema novinarima i medijskim ličnostima uopće, Tucker Carlson uživa poseban status kojeg si je sam izgradio.


Kako i na koji način? U suštini jednostavno - dovoljno je bilo da se usudi ići tamo gdje drugi nisu. Tucker Carlson zauzeo je poprilično drugačiji stav od vrlo usko definiranih republikanskih i demokratskih općih stajališta. Posebno se istaknuo kao kritičar američkih vojnih intervencija bez obzira o kojoj se administraciji radilo. Sama ta činjenica ga je već svrstala snažno mimo medijskog mainstreama.


Dakako, činjenica da Tucker progovora u ime "nezastupljenih" vrlo usko se svrstava uz kamp Donalda Trumpa jer i sam Trump je svoju političku karijeru započeo na način da se predstavio kao vrlo drugačija politička ličnost, netko tko nije i ne želi biti (tako je barem tvrdio) dio političkih elita. Po istom ključu uspijevaju obojica, a jasno je da zajedno mogu ići jako daleko, možda i do pobjede u studenom ove godine.


Percepcija autentičnosti u medijskom prostoru je nešto što je novcem gotovo nemoguće kupiti. Demokrati bi dali jako puno da mogu imati svog Tuckera Carlsona, ali to nije moguće. No, to ne znači da su ga svi republikanci željeli. Upravo suprotno, Tucker Carlson je trn u oku republikanskih elita koje se ne razlikuju previše od demokrata i odbacuju bilo kakve nove struje i ideje kad je riječ o rukovođenju Amerikom (samim time uvelike i svijetom!).


Ali ovaj intervju, s Putinom, u vrijeme rata u Ukrajini, mogao bi biti novi vrhunac karijere Tuckera Carlsona. O čemu će razgovarati i kojih će se sve tema dotaknuti, možemo samo nagađati, no već sad je jasno da će neki zbog same činjenice da razgovara s Putinom Tuckera prozvati "neprijateljem" iako, kako je i on to spomenuo više puta, to je u direktnoj koliziji s tvrdnjama da treba propagirati slobodu govora!


I prije nego vidimo intervju, koji će se možda tek odraditi, možemo slobodno reći da će ovo biti "velika stvar". Ovo predstavlja jedan vrlo konkretan proboj kroz medijsku blokadu koja je učinila sve da se druga strana sukoba ne čuje, da se ruski argumenti za ovaj rat po mogućnosti nikad ne saznaju. To se odradilo na način da su se silom pogasili svi ruski mediji dostupni na Zapadu da bi se zatim krenulo "u miru" sa svojim narativom koji je sastavljen oko ideje da je Rusija postala imperijalistička sila koja želi pokoriti Europu.


Možda i jest, ali zašto ne bismo čuli njihovog šefa kako to potvrđuje, negira ili laže o tome? Zar narodi Zapada nemaju pravo na vlastitu percepciju? To je retoričko pitanje - očito je da nemaju. Ali stvara se jedna nova generacija i jedna nova ideja, bazirana oko stvarne slobode izražavanja i informiranja. Tucker Carlson, iako konzervativac koji to ne skriva, jedan je od njih. U tu skupinu spada i Elon Musk koji je već najavio da će cijeli intervju s Putinom biti dostupan na X-u, odnosno bivšem Twitteru. To je isto velika stvar. Mogli bismo čak reći da je Musk morao dati više desetaka milijardi dolara da bi svijet imao platformu koja će biti u stanju emitirati tako nešto.


Najvažniji aspekt intervjua koji se iščekuje bit će eventualni korak bliže miru, jer poznavajući Tuckera i njegov pristup, to je glavna motivacija za dolazak u Moskvu. Jasno, mir kao takav mnogima nije po volji. Mogućnost da Amerika i Rusija surađuju dočekana je ekstremno "na nož" kad je Donald Trump osvojio izbore i od onda eskalira, a i sam rat u Ukrajini dio je te eskalacije.Pogledajmo sad što Tucker Carlson ima za reći glede predstojećeg intervjua s ruskim predsjednikom.


"Večeras smo u Moskvi. Ovdje smo kako bismo intervjuirali predsjednika Rusije Vladimira Putina. Uskoro ćemo to učiniti.

Očito je da postoje rizici za vođenje ovakvog intervjua. Pa smo o tome pažljivo razmišljali tijekom mnogo mjeseci. Evo zašto to radimo. Prvo, zato što je to naš posao, mi smo u novinarstvu. Naša dužnost je informirati ljude. Dvije godine nakon rata koji preoblikuje cijeli svijet, većina Amerikanaca nije informirana. Oni nemaju pojma što se događa u ovoj regiji, ovdje u Rusiji ili 600 milja dalje u Ukrajini. Ali trebali bi znati. Veći dio toga plaćaju na načine koje možda još nisu u potpunosti svjesni.

Rat u Ukrajini je ljudska katastrofa. Ostavio je stotine tisuća mrtvih. Čitava generacija mladih Ukrajinaca ispraznila je najveću zemlju u Europi. Ali dugoročni učinci još su dublji. Ovaj je rat u potpunosti preoblikovao globalne vojne i trgovinske saveze, a sankcije koje su uslijedile također su i ukupno uzdrmale svjetsko gospodarstvo. Ekonomski poredak nakon Drugog svjetskog rata, sustav koji je jamčio prosperitet na Zapadu više od 80 godina, raspada se vrlo brzo, a zajedno s njim i dominacija američkog dolara.

Ovo nisu male promjene, to su događaji koji mijenjaju povijest. Oni će definirati živote naših unuka. Većina svijeta to savršeno dobro razumije, mogu to vidjeti, pitajte bilo koga u Aziji ili na Bliskom istoku, kako izgleda budućnost. Pa ipak, čini se da stanovništvo zemalja engleskog govornog područja uglavnom nije svjesno. Oni misle da se zapravo ništa nije promijenilo. A to misle jer im nitko nije rekao istinu. Njihovi mediji su korumpirani, lažu čitatelje i gledatelje i to uglavnom tako da jednostavno izostavljaju informacije.

Na primjer, od dana kada je počeo rat u Ukrajini, američki mediji razgovarali su s mnoštvom ljudi iz Ukrajine i dali su mnoštvo intervjua s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim. Sami smo poslali zahtjev za intervju Zelenskom, nadamo se da će prihvatiti. Ali intervjui koje je već napravio u Sjedinjenim Državama nisu tradicionalni intervjui. To su seanse umiljavanja posebno osmišljene kako bi pojačali zahtjev Zelenskog da SAD dublje uđe u rat u istočnoj Europi - i plati za to.
To nije novinarstvo, to je vladina propaganda, propaganda najružnije vrste, ona koja ubija ljude. Istodobno, naši političari i mediji to rade, promovirajući stranog lidera kao da je novi potrošački brend, niti jedan zapadni novinar nije se potrudio intervjuirati predsjednika druge zemlje uključene u ovaj sukob, Vladimira Putina. Većina Amerikanaca nema pojma zašto je Putin napao Ukrajinu ili koji su mu sada ciljevi, nikad nisu čuli njegov glas.
To je pogrešno. Amerikanci imaju pravo znati sve što mogu o ratu u koji su upleteni i mi imamo pravo govoriti im o tome jer smo i mi Amerikanci. Sloboda govora naše je pravo rođenjem, rođeni smo s pravom reći što vjerujemo. To pravo se ne može oduzeti bez obzira tko je u Bijeloj kući. Ali svejedno pokušavaju.
Prije gotovo tri godine, Bidenova administracija je ilegalno špijunirala naše tekstualne poruke, a zatim je sadržaj procurila svojim slugama u medijima. Učinili su to kako bi spriječili intervju s Putinom koji smo planirali. Prošlog mjeseca prilično smo sigurni da su još jednom učinili potpuno istu stvar, ali ovaj put smo ipak došli u Moskvu.
Nismo ovdje jer volimo Vladimira Putina. Ovdje smo jer volimo Sjedinjene Države. Želimo da naša zemlja ostane prosperitetna i slobodna. Sami smo platili ovo putovanje. Nismo uzeli novac ni od jedne vlade ili grupe, niti ljudima naplaćujemo da vide intervju. Svatko može gledati cijelu stvar snimljenu uživo na vrpcu i nemontiranu na našoj web stranici tuckercarlson.com. Elon Musk, uz njegovu veliku zaslugu, obećao je da neće prešutjeti ili blokirati ovaj intervju nakon što ga objavi na svojoj platformi X i zahvalni smo na tome.
Zapadne vlade, nasuprot tome, sigurno će dati sve od sebe da cenzuriraju ovaj video na drugim manje principijelnim platformama jer to je ono što rade - boje se informacija koje ne mogu kontrolirati, ali vi nemate razloga bojati ih se. Ne potičemo vas da se složite s onim što bi Putin mogao reći u ovom intervjuu, ali potičemo vas da ga pogledate. Trebali bi znati što više možete. I onda kao slobodan građanin, a ne rob, možete odlučiti sami. Hvala."

_________________
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega
AlfaOmega

Posts : 10170
2015-09-11


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by AssadNaPodmornici 7/2/2024, 13:45

lol stvarna i istinska sloboda u rusiji hahaha. bogte jebo, kažeš nešto tamo protiv najdebilnijeg rata ikada, gdje i jadni rusi ginu kao muve u samoubilačkim napadima, dobiješ par godina zatvora. rat gdje će na još na stotine tisuća ruskih muškaraca(a imaju među najgorim natalitetima osim gdje im se muslimani/azijati množe) izginuti za što? za 10-20km linije gore dole maximalno..

pičku i ova desnica zapadna jednako debilna kao i ovi debovi ljevičari/možemosi/demokrati.

jbt ali normalna osoba mora birati između fašističke rusije ili "woke degenerika"..

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 20513
2018-06-14


michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by RayMabus 7/2/2024, 13:59

Kabala na aparatima.


Kako i na koji način? U suštini jednostavno - dovoljno je bilo da se usudi ići tamo gdje drugi nisu. Tucker Carlson zauzeo je poprilično drugačiji stav od vrlo usko definiranih republikanskih i demokratskih općih stajališta. Posebno se istaknuo kao kritičar američkih vojnih intervencija bez obzira o kojoj se administraciji radilo. Sama ta činjenica ga je već svrstala snažno mimo medijskog mainstreama.
RayMabus
RayMabus

Posts : 172123
2014-04-11


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Hoholo Mudovski 7/2/2024, 14:01

AssadNaPodmornici wrote:lol stvarna i istinska sloboda u rusiji hahaha. bogte jebo, kažeš nešto tamo protiv najdebilnijeg rata ikada, gdje i jadni rusi ginu kao muve u samoubilačkim napadima, dobiješ par godina zatvora.  rat gdje će na još na stotine tisuća ruskih muškaraca(a imaju među najgorim natalitetima osim gdje im se muslimani/azijati množe) izginuti za što? za 10-20km linije gore dole maximalno..

pičku i ova desnica zapadna jednako debilna kao i ovi debovi ljevičari/možemosi/demokrati.

jbt ali normalna osoba mora birati između fašističke rusije ili "woke degenerika"..

Nisam očekivao da će Putin ići toliko daleko da će napasti Ukrajinu, očekivao sam da će šutke samo gledati kako Ukrajinci tamne Ruse po Ukrajini i lagano ih pretvaraju u Ukrajince, kao što bi Kenwood Kenon gledao da Sarajevo pretvara Hrvate u Bošnjake, jer će više stradati Rusa sada u stanju rata, nego da svi Ukrajinski Rusi postanu Ukrajinci...i računa sam da ne može pratiti ulog, ali zajeba sam se u oba slučaja...
Ali to je ništa koliko su se zajebali oni koji su računali da Ukrajina neće gadno izgubiti ovaj rat...
pada internet... Fqr_n210


_________________
pada internet... Img_2180
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

Posts : 3094
2023-08-31


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by RayMabus 7/2/2024, 14:02

Meni taj Tucker nije previše zanimljiv ( u suštini on je zanimljiviji samoj američkoj publici ) no čim diže tlak globalnoj kabali to je već samo po sebi plus tako da palac gore.

:tu :10
RayMabus
RayMabus

Posts : 172123
2014-04-11


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by RayMabus 7/2/2024, 14:05

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:lol stvarna i istinska sloboda u rusiji hahaha. bogte jebo, kažeš nešto tamo protiv najdebilnijeg rata ikada, gdje i jadni rusi ginu kao muve u samoubilačkim napadima, dobiješ par godina zatvora.  rat gdje će na još na stotine tisuća ruskih muškaraca(a imaju među najgorim natalitetima osim gdje im se muslimani/azijati množe) izginuti za što? za 10-20km linije gore dole maximalno..

pičku i ova desnica zapadna jednako debilna kao i ovi debovi ljevičari/možemosi/demokrati.

jbt ali normalna osoba mora birati između fašističke rusije ili "woke degenerika"..

Nisam očekivao da će Putin ići toliko daleko da će napasti Ukrajinu, očekivao sam da će šutke samo gledati kako Ukrajinci tamne Ruse po Ukrajini i lagano ih pretvaraju u Ukrajince, kao što bi Kenwood Kenon gledao da Sarajevo pretvara Hrvate u Bošnjake, jer će više stradati Rusa sada u stanju rata, nego da svi Ukrajinski Rusi postanu Ukrajinci...i računa sam da ne može pratiti ulog, ali zajeba sam se u oba slučaja...
Ali to je ništa koliko su se zajebali oni koji su računali da Ukrajina neće gadno izgubiti ovaj rat...U biti i ne može. Sad pričamo o vojnim stvarima. Đeneral Šojgu ne može vojno protiv zapada i zato između ostaloga ( drugi razlog je šta su i Putinu izbori pa ovako probija medijsku blokadu na zapadu šta mu je onda kao plus u Rusiji kod njegovog biračkog tijela ) ovaj intervju s ovim jer je ovaj protiv rata dakle za mir ( kao i Orban ) a to je ništa drugo nego prestajanje financiranja Ukrajine kako bi đeneral Šojgu obnovio vojsku i pobijedio u Ukrajini.
RayMabus
RayMabus

Posts : 172123
2014-04-11


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by AssadNaPodmornici 7/2/2024, 14:11

pa putin je ubrza pretvaranje rusa u ukrajince.

gledam neka videa sa fronte, prvo više manje svi pričaju ruski, i jedan od njih priznaje da je on etnički rus i da su njegovi došli iz rusije u UA kada se on rodio tamo prije 40godina, ali da jednostavno "mrzi katasape" i da se izjašnjava kao ukrajinac..

etnički Rusi uredno služe UA vojsku.
Glavni zapovjednik uz zalužnog je Sirski, lik je etnički Rus rođen u Moskvi, on je glavni zapovjednik Ukrajinske vojske uz Zalužnog.. U kijevu, harkivu, dnjipropetrovsku, odesi, zaporožju, slavijansku, kramatorsku, te gradovima koji su evuakurani a osvojeni(bahmut, avdiivika, sjeverni donjec, lisičnjask, itd itd) tu su živili doslovno milijuni rusa.. svi oni ili su mobilizirani u ukrajinsku vojsku ili rade u tvornicama i štancaju oružje

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 20513
2018-06-14


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by RayMabus 7/2/2024, 14:12

Treba rezat podvodne kabele kod Jemena. To me zabavlja ovih dana.

Vojna pomoć Izraelu i Ukrajini ide u paketu pa ako neće glasat onda neće ni Izrael dobit ništa i Amerika izgubila.

Prevedeno: Glasat će a onda će Bibi dobit krmače od dvije tone koje ćemo bacat na urbane dijelove Gaze a ovi Huti ( proiranske milicije itd ) će dobit popizditus i počet rezati te kabele.

Meni je jako zabavno a za vas ne znam. 

:popcorn :10 :cro lol! :D
RayMabus
RayMabus

Posts : 172123
2014-04-11


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Koba 7/2/2024, 14:40

AlfaOmega wrote:Odlična analiza....TUCKER CARLSON NA ISPRAVNOJ STRANI POVIJESTI:


Analiza - intervju s Putinom bit će politička, ratna i medijska prekretnica, proboj kroz medijsku blokadu uz pomoć Elona Muska i drugih boraca za stvarnu slobodu govora
Potvrđeno je. Američki novinar Tucker Carlson, koji se proslavio kao bivši voditelj kanala Fox News, napravit će (ili je već napravio?) intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Bit će to bez sumnje najveća ekskluziva od početka rata u Ukrajini jer Carlson će biti prvi zapadni novinar koji je dobio priliku razgovarati s ruskim predsjednikom.


Očekivano, i prije no što se zna o čemu će pričati i kakva će pitanja Tucker postaviti predsjedniku Rusije, mnogi su ga unaprijed osudili poručivši kako "radi za Rusiju" i njene interese.


Naravno, Tucker Carlson je čovjek kojeg se u Americi mnogi boje jer ima utjecaj koji je možda i bez presedana. U vrijeme dok postoji generalna averzija javnosti prema novinarima i medijskim ličnostima uopće, Tucker Carlson uživa poseban status kojeg si je sam izgradio.


Kako i na koji način? U suštini jednostavno - dovoljno je bilo da se usudi ići tamo gdje drugi nisu. Tucker Carlson zauzeo je poprilično drugačiji stav od vrlo usko definiranih republikanskih i demokratskih općih stajališta. Posebno se istaknuo kao kritičar američkih vojnih intervencija bez obzira o kojoj se administraciji radilo. Sama ta činjenica ga je već svrstala snažno mimo medijskog mainstreama.


Dakako, činjenica da Tucker progovora u ime "nezastupljenih" vrlo usko se svrstava uz kamp Donalda Trumpa jer i sam Trump je svoju političku karijeru započeo na način da se predstavio kao vrlo drugačija politička ličnost, netko tko nije i ne želi biti (tako je barem tvrdio) dio političkih elita. Po istom ključu uspijevaju obojica, a jasno je da zajedno mogu ići jako daleko, možda i do pobjede u studenom ove godine.


Percepcija autentičnosti u medijskom prostoru je nešto što je novcem gotovo nemoguće kupiti. Demokrati bi dali jako puno da mogu imati svog Tuckera Carlsona, ali to nije moguće. No, to ne znači da su ga svi republikanci željeli. Upravo suprotno, Tucker Carlson je trn u oku republikanskih elita koje se ne razlikuju previše od demokrata i odbacuju bilo kakve nove struje i ideje kad je riječ o rukovođenju Amerikom (samim time uvelike i svijetom!).


Ali ovaj intervju, s Putinom, u vrijeme rata u Ukrajini, mogao bi biti novi vrhunac karijere Tuckera Carlsona. O čemu će razgovarati i kojih će se sve tema dotaknuti, možemo samo nagađati, no već sad je jasno da će neki zbog same činjenice da razgovara s Putinom Tuckera prozvati "neprijateljem" iako, kako je i on to spomenuo više puta, to je u direktnoj koliziji s tvrdnjama da treba propagirati slobodu govora!


I prije nego vidimo intervju, koji će se možda tek odraditi, možemo slobodno reći da će ovo biti "velika stvar". Ovo predstavlja jedan vrlo konkretan proboj kroz medijsku blokadu koja je učinila sve da se druga strana sukoba ne čuje, da se ruski argumenti za ovaj rat po mogućnosti nikad ne saznaju. To se odradilo na način da su se silom pogasili svi ruski mediji dostupni na Zapadu da bi se zatim krenulo "u miru" sa svojim narativom koji je sastavljen oko ideje da je Rusija postala imperijalistička sila koja želi pokoriti Europu.


Možda i jest, ali zašto ne bismo čuli njihovog šefa kako to potvrđuje, negira ili laže o tome? Zar narodi Zapada nemaju pravo na vlastitu percepciju? To je retoričko pitanje - očito je da nemaju. Ali stvara se jedna nova generacija i jedna nova ideja, bazirana oko stvarne slobode izražavanja i informiranja. Tucker Carlson, iako konzervativac koji to ne skriva, jedan je od njih. U tu skupinu spada i Elon Musk koji je već najavio da će cijeli intervju s Putinom biti dostupan na X-u, odnosno bivšem Twitteru. To je isto velika stvar. Mogli bismo čak reći da je Musk morao dati više desetaka milijardi dolara da bi svijet imao platformu koja će biti u stanju emitirati tako nešto.


Najvažniji aspekt intervjua koji se iščekuje bit će eventualni korak bliže miru, jer poznavajući Tuckera i njegov pristup, to je glavna motivacija za dolazak u Moskvu. Jasno, mir kao takav mnogima nije po volji. Mogućnost da Amerika i Rusija surađuju dočekana je ekstremno "na nož" kad je Donald Trump osvojio izbore i od onda eskalira, a i sam rat u Ukrajini dio je te eskalacije.Pogledajmo sad što Tucker Carlson ima za reći glede predstojećeg intervjua s ruskim predsjednikom.


"Večeras smo u Moskvi. Ovdje smo kako bismo intervjuirali predsjednika Rusije Vladimira Putina. Uskoro ćemo to učiniti.

Očito je da postoje rizici za vođenje ovakvog intervjua. Pa smo o tome pažljivo razmišljali tijekom mnogo mjeseci. Evo zašto to radimo. Prvo, zato što je to naš posao, mi smo u novinarstvu. Naša dužnost je informirati ljude. Dvije godine nakon rata koji preoblikuje cijeli svijet, većina Amerikanaca nije informirana. Oni nemaju pojma što se događa u ovoj regiji, ovdje u Rusiji ili 600 milja dalje u Ukrajini. Ali trebali bi znati. Veći dio toga plaćaju na načine koje možda još nisu u potpunosti svjesni.

Rat u Ukrajini je ljudska katastrofa. Ostavio je stotine tisuća mrtvih. Čitava generacija mladih Ukrajinaca ispraznila je najveću zemlju u Europi. Ali dugoročni učinci još su dublji. Ovaj je rat u potpunosti preoblikovao globalne vojne i trgovinske saveze, a sankcije koje su uslijedile također su i ukupno uzdrmale svjetsko gospodarstvo. Ekonomski poredak nakon Drugog svjetskog rata, sustav koji je jamčio prosperitet na Zapadu više od 80 godina, raspada se vrlo brzo, a zajedno s njim i dominacija američkog dolara.

Ovo nisu male promjene, to su događaji koji mijenjaju povijest. Oni će definirati živote naših unuka. Većina svijeta to savršeno dobro razumije, mogu to vidjeti, pitajte bilo koga u Aziji ili na Bliskom istoku, kako izgleda budućnost. Pa ipak, čini se da stanovništvo zemalja engleskog govornog područja uglavnom nije svjesno. Oni misle da se zapravo ništa nije promijenilo. A to misle jer im nitko nije rekao istinu. Njihovi mediji su korumpirani, lažu čitatelje i gledatelje i to uglavnom tako da jednostavno izostavljaju informacije.

Na primjer, od dana kada je počeo rat u Ukrajini, američki mediji razgovarali su s mnoštvom ljudi iz Ukrajine i dali su mnoštvo intervjua s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim. Sami smo poslali zahtjev za intervju Zelenskom, nadamo se da će prihvatiti. Ali intervjui koje je već napravio u Sjedinjenim Državama nisu tradicionalni intervjui. To su seanse umiljavanja posebno osmišljene kako bi pojačali zahtjev Zelenskog da SAD dublje uđe u rat u istočnoj Europi - i plati za to.
To nije novinarstvo, to je vladina propaganda, propaganda najružnije vrste, ona koja ubija ljude. Istodobno, naši političari i mediji to rade, promovirajući stranog lidera kao da je novi potrošački brend, niti jedan zapadni novinar nije se potrudio intervjuirati predsjednika druge zemlje uključene u ovaj sukob, Vladimira Putina. Većina Amerikanaca nema pojma zašto je Putin napao Ukrajinu ili koji su mu sada ciljevi, nikad nisu čuli njegov glas.
To je pogrešno. Amerikanci imaju pravo znati sve što mogu o ratu u koji su upleteni i mi imamo pravo govoriti im o tome jer smo i mi Amerikanci. Sloboda govora naše je pravo rođenjem, rođeni smo s pravom reći što vjerujemo. To pravo se ne može oduzeti bez obzira tko je u Bijeloj kući. Ali svejedno pokušavaju.
Prije gotovo tri godine, Bidenova administracija je ilegalno špijunirala naše tekstualne poruke, a zatim je sadržaj procurila svojim slugama u medijima. Učinili su to kako bi spriječili intervju s Putinom koji smo planirali. Prošlog mjeseca prilično smo sigurni da su još jednom učinili potpuno istu stvar, ali ovaj put smo ipak došli u Moskvu.
Nismo ovdje jer volimo Vladimira Putina. Ovdje smo jer volimo Sjedinjene Države. Želimo da naša zemlja ostane prosperitetna i slobodna. Sami smo platili ovo putovanje. Nismo uzeli novac ni od jedne vlade ili grupe, niti ljudima naplaćujemo da vide intervju. Svatko može gledati cijelu stvar snimljenu uživo na vrpcu i nemontiranu na našoj web stranici tuckercarlson.com. Elon Musk, uz njegovu veliku zaslugu, obećao je da neće prešutjeti ili blokirati ovaj intervju nakon što ga objavi na svojoj platformi X i zahvalni smo na tome.
Zapadne vlade, nasuprot tome, sigurno će dati sve od sebe da cenzuriraju ovaj video na drugim manje principijelnim platformama jer to je ono što rade - boje se informacija koje ne mogu kontrolirati, ali vi nemate razloga bojati ih se. Ne potičemo vas da se složite s onim što bi Putin mogao reći u ovom intervjuu, ali potičemo vas da ga pogledate. Trebali bi znati što više možete. I onda kao slobodan građanin, a ne rob, možete odlučiti sami. Hvala."

Tko je ovo napisao? Taj bi mogao na odstrelu završiti.

_________________
pada internet... D9797710
Koba
Koba

Male
Posts : 2180
2022-02-24


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by AssadNaPodmornici 7/2/2024, 14:43

kakav odstrel nije u rusiji..

aj jedva čekam interview.
nadam se da mu je tucker postavljao i nezgodna pitanja, poput toga da je utekao kod pičkica pred wangerom dok je zelenski bio u kijevu dok je bila opsada, ili o lažnim referendumima, o stotinama tisuća osakaćenih i mrtvih rusa u samoubilačkim napadima, o tome da je non stop mijenjao smisao rata, o okupaciji djelova ukrajine koji ima većinsko etnički ukrajinsko stanovništvo i koje ih ne želi, o lažnim referendumima, o toga da u rusiji za svaku kritiku rata se završi u konc logoru u sibiru itd..

e da da je putin za vrijeme korone bio dvije godine sakriven u podrumu od straha ko safet u novom marofu i da je ruse terorizira sa cijepivima i mjerama

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 20513
2018-06-14


Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by dijagram 7/2/2024, 15:37

crvenkasti wrote:Ne razumijem zašto je sad odjednom taj Tucker toliko bitan.

Pa sve Putinove izjave, govori i ostalo je ionako već na internetu.
Može pročitati tko god želi.
Tocno, sto bi novog Putin imao reci njemu, a da do sada u ovih par godina rata nije rekao. 
Jednostavno, nista novog.
No bit ce djelomicno vazan za USA , njihovu politiku jer Tucker dobrim dijelom sudjeluje u  istoj kao medijski iznimno eksponiran i uspjesan novinar.
Odnosno, vazniji ce biti njegov osvrt na konkretan intervju, mozda i sugestije sto bi i kud USA politika trebala uprijeti glede ovog pitanja.

Dobro, bit ce vazan i za ratne  navijace jer ce vidjeti tko zna sto u istom, navijaci ko navijaci:)
dijagram
dijagram

Male
Posts : 18645
2015-08-09


michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

pada internet... Empty Re: pada internet...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum