ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pretila jopet izgubila

Go down

pretila jopet izgubila Empty pretila jopet izgubila

Post by debotoijusto Mon 29 Jan - 18:42

NOVINARKA Nove TV objavila je na društvenim mrežama kako je Županijski sud u Zagrebu presudio u njezinu korist u slučaju tužbe koju je protiv nje podigla Željka Markić.

"Dobila sam Markićku! Drugostupanjski sud u ponovljenom postupku je potvrdio oslobađajuću presudu u moju korist. Nisam je klevetala nego radila svoj posao, pravomoćno je! Nakon sedam godina mrcvarenja, gotovo je. Kolegice i kolege, prenesite molim vas ovu informaciju. Jadranka Sloković me obranila i zaslužuje sve čestitke. Rado će dati izjavu", napisala je.


Markić je tužila Derifaj zbog klevete, tvrdeći da je u svibnju 2016. u emisiji RTL Direkt objavila neistinite informacije kako tvrtka Željke Markić zarađuje na prodaji kontracepcijskih pilula te abortivnih sredstava.

Novinarka je još u svibnju 2021. prvi put oslobođena krivnje u ovom postupku, no nakon što je Željka Markić uložila žalbu, Županijski sud u Zagrebu tu je presudu ukinuo te slučaj vratio na ponovljeno suđenje. U veljači prošle godine stigla je nova oslobađajuća presuda, na koju se Markić žalila.

Inače, u svibnju ove godine nastupila bi zastara kaznenog progona. Markić je tijekom cijelog procesa tvrdila kako njezina tvrtka nije imala nikakve veze s kontracepcijskim i abortivnim sredstvima. Zbog toga drži da je prilog na RTL-u bio klevetnički.


"Kada je netko protiv pobačaja, onda je vrlo neobično da zarađuje od tableta koje sprječavaju začeće? Hrvatska je trenutno po upotrebi kontracepcije među zadnjima u Europi. Kada bi došlo do zabrane pobačaja, porasla bi i potražnja za kontracepcijom. Siguran prihod za one koji je prodaju, zar ne?" navela je to Danka Derifaj u članku koji je napisala nakon objave televizijskog priloga.



https://www.index.hr/vijesti/clanak/danka-derifaj-pravomocno-pobijedila-zeljku-markic-na-sudu-nije-ju-oklevetala/2533670.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30367
2014-04-12


Back to top Go down

pretila jopet izgubila Empty Re: pretila jopet izgubila

Post by debotoijusto Mon 29 Jan - 18:45

pretila jopet izgubila 67728278-e8ab-461e-9949-f99ac02cd292



ZAGREBAČKI Županijski sud odbio je tužbu za diskriminaciju koju su protiv Grada Zagreba podnijele udruge U ime obitelji i Vigilare jer im Grad nije dopustio stavljanje zastava Hoda za život na gradske jarbole.

Glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić Hini je kazao da je riječ o nepravomoćnoj odluci na koju nezadovoljna strana ima 15 dana za žalbu o kojoj odlučuje Vrhovni sud.





Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pozdravio je odluku suda kojom je, kako je priopćeno, potvrđeno stajalište Grada Zagreba da organizatori Hoda za život nisu diskriminirani time što im je gradonačelnik uskratio postavljanje zastava njihove manifestacije na gradske jarbole.

"Gradonačelnik Tomašević cijelo je vrijeme jasno komunicirao da postavljanje zastava različitih manifestacija na gradske jarbole nije vezano uz pravo na prosvjed i slobodu govora", izvijestila je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

Gradonačelnik je više puta naglasio da se zastave mogu postaviti isključivo za skupove kojima je grad suorganizator i koje podržava demokratski izabrana gradska vlast te koji su u skladu s važećim gradskim strategijama, dodaje Živalj.



pretila jopet izgubila K_4828057_640



oba su pala
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 30367
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum