IL-76 Candy oboren sa NATO raketom
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: IL-76 Candy oboren sa NATO raketom
Posada i rakete iz Iana.Ringo10 wrote:Raketa jeste zapadna Ali pitanje zasto su srusili taj avion
Jer odlicno Su znali KO je u avionu
Pitaj gen. Budanova, ako meni ne vjeuješ.
Eroo- Posts : 78283
2016-07-22
Dugo nepisem na forumu ali otkad si to protiv Rusa.Eroo wrote:Posada i rakete iz Iana.Ringo10 wrote:Raketa jeste zapadna Ali pitanje zasto su srusili taj avion
20 godina Herceg srpska katolicko pravoslavna zajednica Ti Epikur i General ste se razbacivali i natjecali tko će vise ruskog kurca popušiti. Em Ekumenizam EM zajedništvo krscana Ruski medvjed u Istanbulu Rusi Ce jebati mater Europi.
Nece Putin dozvoliti ovo Nece ono.
20 godina smo slušali i gledali izdrkavanje na svaki ruski potez
Otkud ovolika promjena. STA bi sa Ekumenom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
2016-07-22
Eroo wrote:Je li ti to dobro ili slabo? Gluposti pitam, ali eto...Serbinho-3 wrote:Greska Rusa jeste sto nisu predvideli da Ukrajinci gadjaju
Blizu je Ukrajine, kazete i sami da su sposobni da napadnu
Rusiju, ako je tako sve kao sto kazete, nisu trebali da rizikuju
i salju blizu IL-76.
Da li ste vi dobro ili slabo?
Serbinho-3- Posts : 27424
2014-08-25
Sve si u pravu shto si napisao,ali nisi u jednom.Rusi ce se napiti krvi europljanima tako da budi zadovoljan u drzavi koja je isto americhka kujica kao i tvoja Cro i Schwabija.Tako da imao si srece shto si pobjegao iz schwabije isto kao i ja.FRANK wrote:Dugo nepisem na forumu ali otkad si to protiv Rusa.Eroo wrote:Posada i rakete iz Iana.Ringo10 wrote:Raketa jeste zapadna Ali pitanje zasto su srusili taj avion
20 godina Herceg srpska katolicko pravoslavna zajednica Ti Epikur i General ste se razbacivali i natjecali tko će vise ruskog kurca popušiti. Em Ekumenizam EM zajedništvo krscana Ruski medvjed u Istanbulu Rusi Ce jebati mater Europi.
Mi smo odlično, hvala Allahu dželešanuhu, a vi?Serbinho-3 wrote:Eroo wrote:Je li ti to dobro ili slabo? Gluposti pitam, ali eto...Serbinho-3 wrote:Greska Rusa jeste sto nisu predvideli da Ukrajinci gadjaju
Blizu je Ukrajine, kazete i sami da su sposobni da napadnu
Rusiju, ako je tako sve kao sto kazete, nisu trebali da rizikuju
i salju blizu IL-76.
Da li ste vi dobro ili slabo?
Inače, nisu trebali "da rizikuju", ali su sad naučili da se moraju povući što dalje od Ukrajine.
2016-07-22
Mi učimo iz povijesti. Vidjeli smo na primjerima drugih naroda što znači biti ruska kujica.mentalitet wrote:Sve si u pravu shto si napisao,ali nisi u jednom.Rusi ce se napiti krvi europljanima tako da budi zadovoljan u drzavi koja je isto americhka kujica kao i tvoja Cro i Schwabija.Tako da imao si srece shto si pobjegao iz schwabije isto kao i ja.FRANK wrote:Dugo nepisem na forumu ali otkad si to protiv Rusa.Eroo wrote:Posada i rakete iz Iana.Ringo10 wrote:Raketa jeste zapadna Ali pitanje zasto su srusili taj avion
Sad je red da to iskusi i tvoja Srbija.
2016-07-22
Eroo wrote:Evo kako ja vidim ono događanje unutar 1 sekunde:
Evo Ero, javi se s analizom
https://www.cafe.ba/vijesti/rusija-trazi-medjunarodnu-istragu-o-obaranju--iljusina-
Similar topics
» MH17 oboren ruskom raketom iz pobunjeničkog sela
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Turska novom raketom može gadjati i Srbiju
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Turska novom raketom može gadjati i Srbiju
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
Page 5 of 5