Cionisti ušlu u Gazu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cionisti ušlu u Gazu
Pokret otpora Gaze za sada radi dobar posao. Ključno je ono šta je đeneral galaksije rekao na početku a to je da je Merkava težak tenk i ako uđe među ulice i vi ga onesposobite to je ogromna masa gvožda koja onda spriječava cionistima prodor naprijed teškim oklopom jer taj tenk onda tu stoji a okolo fijuću meci i drugo i on postaje PREPREKA.
Masa 65 tona
https://hr.wikipedia.org/wiki/Merkava
Masa 65 tona
https://hr.wikipedia.org/wiki/Merkava
RayMabus- Posts : 168141
2014-04-11
ma vidimentalitet wrote:T. wrote:neka samo prže nevjernici jedni druge...![]()
Jesi to neshto popio pa ti se vratila katolichka navika :::))Ja mislio napisat na temi o onom vashem ministru obrane da je dobro shto se hrvati ubijaju izmedju sebe ,ali kad sam procgitao da je poginuli ostavio dvoje djece iza sebe skontrolirao sam se.Josh ni jedna drzava u povijesti ratova nije u tako kratkom vremenu ubila toliko djece i civila.Meni su sva djeca ovog svijeta draga jer su nevina mala ljudska stvorenja i kad ih pogledash u ochi moxesh u njima vidjeti male andjele i Boga.Zato ,za ovaj tvoj upis, pushi kurac debilchino ako ti nalog nije hakovan pa te Kitch zeli okaljati.
ti se želiš nametnuti kao par excellance ovog foruma
priuštiti ću ti priliku da obiđeš svoje uskoro

immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:
Palestinjare k'o Ukropi - pobjeđuju.
2022-02-24
Izraelci su najavili povlačenje 70% svojih snaga iz sjevernog Pojasa Gaze zbog neuspjeha operacija i napada otpora.
Povlačenje iz sjevernog Pojasa Gaze započelo je primirjem i ubrzano je napadima otpora u posljednja dva dana."
Povlačenje iz sjevernog Pojasa Gaze započelo je primirjem i ubrzano je napadima otpora u posljednja dva dana."
RayMabus- Posts : 168141
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2

» Izrael šalje tenkove i padobrance u Gazu
» Rusija traži da se cionisti povuku na granice iz 1967-e
» Američki kršćanski cionisti potpaljuju vatru na Bliskom istoku :)
» Francuski i britanski čelnici traže hitnu pomoć za Gazu
» cionisti uvode 'Sniper', aplikaciju za lociranje antisemitskih upisa na netu...
» Rusija traži da se cionisti povuku na granice iz 1967-e
» Američki kršćanski cionisti potpaljuju vatru na Bliskom istoku :)
» Francuski i britanski čelnici traže hitnu pomoć za Gazu
» cionisti uvode 'Sniper', aplikaciju za lociranje antisemitskih upisa na netu...
Page 2 of 2