sranje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
marcellus- Posts : 45688
2014-04-16
Re: sranje
Objava Marka Livaje isprva je šokirala sve, ali kad se pogleda unazad četiri mjeseca dojam je da se moglo naslutiti što se sprema. Da, Livaja je 'ubio' tajmingom svoje objave, samo dan prije okupljanja reprezentacije za utakmice s Turskom i Walesom, u trenutku kad je izbornik Zlatko Dalić od napadača mogao računati samo na njega i Musu.
Iako nije naveo razloge svoje odluke jasno je da je sve započelo u lipnju na Rujevici kad je nekolicina navijača na treningu 'vatrenih' vrijeđala Livaju. On se pak odlučio verbalno obračunati s njima, a trening je tada bio prekinut dok redari i policija ne isprazne dio tribine.
Livaju je taj sukob s navijačima pogodio te je samo dan nakon incidenta napustio pripreme reprezentacije za Final Four Lige nacija.
Pozadina cijele priče je u činjenici da Marko Livaja nije bio zadovoljan načinom na koji su HNS i sam izbornik Zlatko Dalić reagirali nakon tog incidenta. Realno, prava je i konkretna reakcija HNS-a izostala, kao i jasna zaštita samog Livaje u tim trenucima. Protokolarno priopćenje, kao i zakašnjelu podršku, Marko Livaja jednostavno nije mogao ni želio zaboraviti.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/otkriveno-zasto-je-marko-livaja-napustio-reprezentaciju-ovo-ga-je-posebno-pogodilo-20231009
Iako nije naveo razloge svoje odluke jasno je da je sve započelo u lipnju na Rujevici kad je nekolicina navijača na treningu 'vatrenih' vrijeđala Livaju. On se pak odlučio verbalno obračunati s njima, a trening je tada bio prekinut dok redari i policija ne isprazne dio tribine.
Livaju je taj sukob s navijačima pogodio te je samo dan nakon incidenta napustio pripreme reprezentacije za Final Four Lige nacija.
Pozadina cijele priče je u činjenici da Marko Livaja nije bio zadovoljan načinom na koji su HNS i sam izbornik Zlatko Dalić reagirali nakon tog incidenta. Realno, prava je i konkretna reakcija HNS-a izostala, kao i jasna zaštita samog Livaje u tim trenucima. Protokolarno priopćenje, kao i zakašnjelu podršku, Marko Livaja jednostavno nije mogao ni želio zaboraviti.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/otkriveno-zasto-je-marko-livaja-napustio-reprezentaciju-ovo-ga-je-posebno-pogodilo-20231009
RayMabus- Posts : 168336
2014-04-11
gospa nekad da nekad uzme , kukuruz ... na kolina... poniznost i molitva , odmah u avionu pocet
debotoijusto- Posts : 29808
2014-04-12
sada u svom stilu hiti poduži članak o ustašama i četnicima.marcellus wrote:2:1 za walles
nema ko dat gol, ostali ko da prvi put igraju zajedno
pride kao svaki relevantni novinar, dodaj kako je krešo beljak rođen u sloveniji.
nisu patriciji bili glupi, puk je glup.

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
Dva poraza za redom. Imamo li mi sad sanse da se plasiramo na EP?
Ringo10- Posts : 21323
2015-09-24
ode zadnje svjetlo nade da smo neka država
ma jok nismo niti ćemo biti
nismo jedinstveni ni u nogaču
bijo Marx u pravu, skupina plemena je to
Koja si ti frikuša... Izgubili dvi utakmice i propala država.Sora wrote:ode zadnje svjetlo nade da smo neka država
Sad ćemo se maknuti od reprezentacije i posvetiti pederskim pravima

Oholo Mudovski- Posts : 1659
2023-08-31
marcellus and Šandor Winnetou like this post
Wels ne smije osvojiti 6 bodova iz 2 tekme a mi moramo. Ima još jedna šansa kroz neke lude kvalifikacije jer smo daleko dogurali u ligi nacija.Ringo10 wrote:Dva poraza za redom. Imamo li mi sad sanse da se plasiramo na EP?

Šandor Winnetou-
2017-12-31
RayMabus wrote:Kad nema Livaje.
a koji će nam kurac, pa i u hajduku je panj na terenu već neko vrijeme

2014-04-16
marcellus wrote:RayMabus wrote:Kad nema Livaje.
ne bogohuli jesi me cuja...

2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:RayMabus wrote:Kad nema Livaje.
ne bogohuli jesi me cuja...![]()
a šta san krivo reka?

2014-04-16
2014-04-16
Evo pogledao, 6 utakmica bez golova... jedno dvije asistencije... a napadač kao
panj
panj

2014-04-16
zato je dobar ugostitelj voli drustvo i zapivat pismu
Prošlog vikenda u Ateni nogometaš Ognjen Vranješ slavio je 30. rođendan. Među uzvanicima bio je i splitski nogometaš te njegov suigrač iz AEK-a i povremeni hrvatski reprezentativac Marko Livaja (27). Kako pokazuju snimke koje je objavio Kurir, nogometaši su se ludo zabavljali na rođendanu bivšeg ljubavnika Jelene Karleuše (40). Među veselijima u društvu svakako je bio i Livaja, koji je, kao i ostatak gostiju, gol do pasa pjevao cajkaške hitove. Posebna gošća na rođendanu bila je Svetlana Ražnatović Ceca, udovica četničkog vođe i ratnog zločinca Arkana.
Livaja je prvo veselo hopsao uz cajku Nađu Golubović, slikavao je 'selfieje' i napinjao mišiće, a onda je pomogao slavljeniku puhati u svjećice na torti. Mikrofon je kasnije preuzela Ceca i oduševila društvo kojoj je skandiralo.

Prošlog vikenda u Ateni nogometaš Ognjen Vranješ slavio je 30. rođendan. Među uzvanicima bio je i splitski nogometaš te njegov suigrač iz AEK-a i povremeni hrvatski reprezentativac Marko Livaja (27). Kako pokazuju snimke koje je objavio Kurir, nogometaši su se ludo zabavljali na rođendanu bivšeg ljubavnika Jelene Karleuše (40). Među veselijima u društvu svakako je bio i Livaja, koji je, kao i ostatak gostiju, gol do pasa pjevao cajkaške hitove. Posebna gošća na rođendanu bila je Svetlana Ražnatović Ceca, udovica četničkog vođe i ratnog zločinca Arkana.
Livaja je prvo veselo hopsao uz cajku Nađu Golubović, slikavao je 'selfieje' i napinjao mišiće, a onda je pomogao slavljeniku puhati u svjećice na torti. Mikrofon je kasnije preuzela Ceca i oduševila društvo kojoj je skandiralo.

2014-04-12
livaja ispa iz forme totalno.
gledam 20minuta as diše na usta .
ide vanka i pije alkohol. ja nisam profi sportaš ali igram nogomet 2x tjedno i idem u teretanu. isklesa sam se opet,
ali kakav alkohol (zapalim 1 cigaru dnevno jbg).. ako se ti opiješ , ti iduća 2-3 dana ne možeš trčati ništa..
ako redovito izlaziš vanka do kasno, pa jedeš junk food, ti za mjesec dana ne vrijediš kurca više. a na livaji se vidi.. na jednoj snimci mu ispa malo drob, gledam nema uopće biceps triceps
gledam 20minuta as diše na usta .
ide vanka i pije alkohol. ja nisam profi sportaš ali igram nogomet 2x tjedno i idem u teretanu. isklesa sam se opet,
ali kakav alkohol (zapalim 1 cigaru dnevno jbg).. ako se ti opiješ , ti iduća 2-3 dana ne možeš trčati ništa..
ako redovito izlaziš vanka do kasno, pa jedeš junk food, ti za mjesec dana ne vrijediš kurca više. a na livaji se vidi.. na jednoj snimci mu ispa malo drob, gledam nema uopće biceps triceps
Page 1 of 2 • 1, 2

» Tabak: F-16 je teško sranje
» Opet Jozo radi sranje
» Amerika : Bradley je teško sranje
» HDZ = SDP ili isto sranje drugo pakovanje
» ..netko reče..kinesko sranje..
» Opet Jozo radi sranje
» Amerika : Bradley je teško sranje
» HDZ = SDP ili isto sranje drugo pakovanje
» ..netko reče..kinesko sranje..
Page 1 of 2