UAP saslušanja u Kongresu - Zviždaći iz vojske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: UAP saslušanja u Kongresu - Zviždaći iz vojske
Naravno može biti da je sve ovo nekavo Američko "Međugorje", da određene strukture unutar vojske i obavještajne zajednice guraju ovakve narative iz nekih svojih interesa.
Hektorović- Posts : 26370
2018-04-10
čak i ne virujem.. mislim ko klinac sam čitao pun k knjiga o tom fenomenu.. samo je pitanje vremena
Sluso sam nedavno jednog americkog vojnog strucnjaka kako prica o vanzemaljcima i zakljucio sam da moje dijete bolje petlja od njegaHektorović wrote:Naravno može biti da je sve ovo nekavo Američko "Međugorje", da određene strukture unutar vojske i obavještajne zajednice guraju ovakve narative iz nekih svojih interesa.
O vjeruj...Ide uskoro objava da nismo sami.AssadNaPodmornici wrote:čak i ne virujem.. mislim ko klinac sam čitao pun k knjiga o tom fenomenu.. samo je pitanje vremena
red wolf-
2016-02-10
Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
red wolf-
2016-02-10
Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
Možda su nas došli preselit ako su dobri.
Guest- Guest
to za koju milijardu godina.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
ljudska vrsta bi mogla već za par stotina godina biti sposobna recimo pomicati orbitu planete zemlje i tako izbjeći sunce da nas pojede. a par stotina godina iza toga, ljudska vrsta bi mogla biti sposobna recimo poslati robote u svemir koji bi razgradili naprimjer merkur i od toga stvorili milijarde robota, i ti pazi roboti bi modificirali sunce tipa mogu mu smanjiti snagu i produžiti vijek života na milijarde i milijarde godina.. sve se to može ostvariti kroz par stotina godina tehnološkog razvoja
tako da te priče "gotovi smo" to su pizdarije.
e da uvjeren sam da su alieni bili ovdje i to cijelu povijest , vidit ćemo šta će biti od ovoga u USA ovo je ozbiljna ekipa , i za ovo su zainteresirani najviše republikanski političari i to oni republikanci koji nisu dio deep statea
Ja bi više volio da nas vanzemaljci odma prisele, ako raspolažu s tom tehnologijom.AssadNaPodmornici wrote:to za koju milijardu godina.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
ljudska vrsta bi mogla već za par stotina godina biti sposobna recimo pomicati orbitu planete zemlje i tako izbjeći sunce da nas pojede. a par stotina godina iza toga, ljudska vrsta bi mogla biti sposobna recimo poslati robote u svemir koji bi razgradili naprimjer merkur i od toga stvorili milijarde robota, i ti pazi roboti bi modificirali sunce tipa mogu mu smanjiti snagu i produžiti vijek života na milijarde i milijarde godina.. sve se to može ostvariti kroz par stotina godina tehnološkog razvoja
tako da te priče "gotovi smo" to su pizdarije.
e da uvjeren sam da su alieni bili ovdje i to cijelu povijest , vidit ćemo šta će biti od ovoga u USA ovo je ozbiljna ekipa , i za ovo su zainteresirani najviše republikanski političari i to oni republikanci koji nisu dio deep statea
Uštedili bi nam par stotina godina čekanja tehnološkog razvoja.
Guest- Guest
Ne, u pitanju je mogućnost nuklearnog sukoba. Zato su tu. Kao što su u 20. stoljeću zaustavili testiranje nuklearnih bombi.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
red wolf-
2016-02-10
Onda nisu tribali ni dolazit. Nuklearni sukob možemo mi sami zaustavit i bez njih.red wolf wrote:Ne, u pitanju je mogućnost nuklearnog sukoba. Zato su tu. Kao što su u 20. stoljeću zaustavili testiranje nuklearnih bombi.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
Guest- Guest
Pa ne baš. Nuklearni program u 20. stoljeću su oni zaustavili.cassa nuowa wrote:Onda nisu tribali ni dolazit. Nuklearni sukob možemo mi sami zaustavit i bez njih.red wolf wrote:Ne, u pitanju je mogućnost nuklearnog sukoba. Zato su tu. Kao što su u 20. stoljeću zaustavili testiranje nuklearnih bombi.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
red wolf-
2016-02-10
Onda, po tome, mi ljudi očito ne želimo da se vanzemaljci petljaju u naša posla, kad ih ne slušamo.red wolf wrote:Pa ne baš. Nuklearni program u 20. stoljeću su oni zaustavili.cassa nuowa wrote:Onda nisu tribali ni dolazit. Nuklearni sukob možemo mi sami zaustavit i bez njih.red wolf wrote:Ne, u pitanju je mogućnost nuklearnog sukoba. Zato su tu. Kao što su u 20. stoljeću zaustavili testiranje nuklearnih bombi.cassa nuowa wrote:Ja sam negdje pročitao da će Zemlju na kraju pojest Sunce.red wolf wrote:Bilo je potrebno vrijeme da se ovo sada događa. Sad je sazrijelo vrijeme da konačno shvatite da niste sami u Svemiru. Više ćete se cijeniti međusobno, a onda i sva živa bića na Zemlji, i samu Zemlju naposljetku.
Ako čovječanstvo želi nuklearni sukob, tko su to vanzemaljci pa da mu to zabranjuje?
Ispada na kraju da su oni neki diktatori.
Šta njih boli kurac ako se ljudi žele uništiti nuklearnim sukobom?
Guest- Guest
Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama. Hijerarhija. Kao što vi koljete jance i nabijate ih na ražanj, tako su i oni glede vas.cassa nuowa wrote:
red wolf-
2016-02-10
Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
Triba ih uništit ka i svakog diktatora.
Guest- Guest
Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
Triba otkrit njihove slabe točke i udrit po njima.
Evo sad kad si mi rekao da vladaju nama, ja ću svoj život posvetiti borbi protiv vanzemaljaca.
Ako i ne uspijem (a vjerujem da hoću), bar ću mirno umrijeti, sa spoznajom da sam dao sve od sebe da uništim vanzemaljce.
Guest- Guest
Ok.cassa nuowa wrote:red wolf wrote:Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
Evo sad kad si mi rekao da vladaju nama, ja ću svoj život posvetiti borbi protiv vanzemaljaca.
Ako i ne uspijem (a vjerujem da hoću), bar ću mirno umrijeti, sa spoznajom da sam dao sve od sebe da uništim vanzemaljce.
A što kad ćeš doći do nas?
red wolf-
2016-02-10
Neću doći do vas. Svatko zase travu pase.red wolf wrote:Ok.cassa nuowa wrote:red wolf wrote:Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
Guest- Guest
Pa ne baš.cassa nuowa wrote:Neću doći do vas. Svatko zase travu pase.red wolf wrote:Ok.cassa nuowa wrote:red wolf wrote:Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
red wolf-
2016-02-10
Neću, neću do vas... Vi s psihičkim poteškoćama me ne zanimate.red wolf wrote:Pa ne baš.cassa nuowa wrote:Neću doći do vas. Svatko zase travu pase.red wolf wrote:Ok.cassa nuowa wrote:red wolf wrote:Čime? Pa ti si u odnosu na njih majmun. Bio i ostao.cassa nuowa wrote:Toga sam se i bojao. Znači da su oni diktatori, jer ih mi nismo izabrali, a vladaju nama.red wolf wrote:Oni su iznad ljudi. Imaju vlast nad vama.cassa nuowa wrote:
Guest- Guest
Ovdje rat zvijezda ostavio traga, i onda dođe vakat da ezek progovori 

Page 2 of 3 • 1, 2, 3

» U Kongresu SAD-a se za Hrvate traži jednakopravnost
» Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» velika politika 21 stoljeca - inkluzivnost u kongresu
» ''Trump doživio veliki poraz u Kongresu, republikanci mu okrenuli leđa''
» Sve vruče na relaciji HDZ i MOST:'Izvlačili su papire protiv Karamarka iz poreznog USKOKA!GRMOJA:'Mi smo bili samo zvizdači'!
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» velika politika 21 stoljeca - inkluzivnost u kongresu
» ''Trump doživio veliki poraz u Kongresu, republikanci mu okrenuli leđa''
Page 2 of 3