AI - Tesla je etnički Hrvat
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: AI - Tesla je etnički Hrvat
Eroo wrote:Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Zna li se tko živi na Krimu, a tko na Kosovu, npr?
Ako misliš na jezik, ni Englezi i Irci nisu Amerikanci i vice versa.
Tko je tebe što pitao, dementni?
Jesi li ti hrvatske gore list ili nisi?
Ako nisi onda tvoji upisi imaju smisla, u suprotnom ne.
Odgovorit ću ti ako nam napišeš što su ti doktori rekli koliki je stupanj tvoje demencije.
crvenkasti- Posts : 27489
2014-04-17
Samo ti odgovori na postavljeno pitanje.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Odgovorit ću ti ako nam napišeš što su ti doktori rekli koliki je stupanj tvoje demencije.
Slobodno odgovori, neće ti nitko ništa.
Eroo wrote:Samo ti odgovori na postavljeno pitanje.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Znam jedan test za ispitivanje demencije: probaj od broja 100 oduzimati 7 po 7 napamet
100, 93, 86, ...
Je znaš nastaviti?
crvenkasti-
2014-04-17
I koji si rezultat dobiJo kad si se testirao?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Samo ti odgovori na postavljeno pitanje.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Znam jedan test za ispitivanje demencije
Bolje vježbaj one dječije slagalice za razvoj logičnog razmišljanja.
Odi sad na onu drugu (ozbiljnu) temu, eno te traže...
Kako je smatrao tako je i otperjao... Inače nema nikakvih posebnih nepoznanica oko teslinog porijekla.. njegov otac je porijeklom iz Ledenica kod Novog Vinodolskog, prezimena draginić, priženio se u pravoslavnu obitelj i čisto pragmatično prešao na pravoslavlje i usput promijenio i prezime u nadimak, što je tada bio čest slučaj kod odricanja od svog prezimena a ne preuzimanja ženinog, konkretno mandić...marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.
od tokija do milvokija... bre
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
bitno je da su srbi od tokija pa do vokija.
ali čim se raspišu, znaš da ih guze. malo jače a nije u gaće.
pride kada se šmarko raspiše znaš da je potonuo ne titanik već yamato.
ali ljeto je, neka čmarovi pate i beru kukumare. tko ih jebe.
loozeri od stoljeća sedmog
ali čim se raspišu, znaš da ih guze. malo jače a nije u gaće.
pride kada se šmarko raspiše znaš da je potonuo ne titanik već yamato.
ali ljeto je, neka čmarovi pate i beru kukumare. tko ih jebe.
loozeri od stoljeća sedmog

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
Bez dvojbe hrvatske gor list. Tako kaže znanost.mentalitet wrote:Evo kako je tekao razgovor Mentaliteta i vjeshtachke inteligencije:
Mebtalitet: Da li je Nikola Tesla bio Hrvat?
AI: Da, Nikola Tesla je bio etnichki Hrvat.
BiH je između Srbije i Hrvatske, tako da...

Page 3 of 3 • 1, 2, 3

» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Etnički sukobi u Francuskoj
» Jugozapad SAD-a etnički je opet Meksiko
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Etnički sukobi u Francuskoj
» Jugozapad SAD-a etnički je opet Meksiko
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 3 of 3