AI - Tesla je etnički Hrvat
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: AI - Tesla je etnički Hrvat
veber wrote:sada bu ti došao marc i objasnio da je vic falš a da je tesla rvat od stoljeća sedmog, ako nije od stoljća šestog.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
pride će ti objasniti da hrvati nisu provalili na područje rima odnosno bizanta nego su došli iz irana na GO.
onda je došao potres, pa su malo ostali.
po srbima vidimo iransko, upsss tursko porjeklo.
Marc je oduvijek i na ovom forumu i drugdje tumačio da je Tesla američki znanstvenik.
Rođen u Austriji, na teritoriju današnje Hrvatske. Srpskog etničkog porijekla.
marcellus- Posts : 45517
2014-04-16
Obnovljena mu je još odavno kuća u Smiljanu.Ringo10 wrote:DA, ali malo je nezgodno to što su naši ustaški idoli pomlatili Teslinu familijuzganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
A u Oluji smo to dovršili i popalili im kuće. Čak su naši junaci srušili i Teslin spomenik u Smiljanu i u Gospiću i spalili mu rodnu kuću
Tako da to hvalisanje kako je on NAŠ ... malo mi degutantno
zganci_i_jetrica- Posts : 1202
2021-06-05
Kad je Westinghouse bio u financijskim problemima, Tesla je poderao ugovor s njim, a koji bi ga bio učinio prvim dolarskim milijarderom. 'Američki' znanstvenik da učini takvu jednu hipertrofiranu prijateljsku gestu, a na svoju štetu? Moš' mislitmarcellus wrote:Marc je oduvijek i na ovom forumu i drugdje tumačio da je Tesla američki znanstvenik.veber wrote:sada bu ti došao marc i objasnio da je vic falš a da je tesla rvat od stoljeća sedmog, ako nije od stoljća šestog.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
pride će ti objasniti da hrvati nisu provalili na područje rima odnosno bizanta nego su došli iz irana na GO.
po srbima vidimo iransko, upsss tursko porjeklo.

2021-06-05
Zagorec z Donje Stubice i bodul s Brača, je li to isto?crvenkasti wrote:Pa da, kakve veze ima, Srbin, Hrvat? To je isto.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Kad je Westinghouse bio u financijskim problemima, Tesla je poderao ugovor s njim, a koji bi ga bio učinio prvim dolarskim milijarderom. 'Američki' znanstvenik da učini takvu jednu hipertrofiranu prijateljsku gestu, a na svoju štetu? Moš' mislitmarcellus wrote:Marc je oduvijek i na ovom forumu i drugdje tumačio da je Tesla američki znanstvenik.veber wrote:sada bu ti došao marc i objasnio da je vic falš a da je tesla rvat od stoljeća sedmog, ako nije od stoljća šestog.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
po srbima vidimo iransko, upsss tursko porjeklo.Ameri ne pate od ovakvih 'uzvišenih' balkanskih narcizama kakav je Tesla iskazao svojim postupkom s Westinghouseovim ugovorom.
Školovan u Grazu, živio je i radio uglavnom u Americi, prije toga u Budimpešti i Parizz, u Hrvatskoj je bio jednom, probao uvalit hidroelektranu na Plitvicama, u Srbiji isto jednom. Na par dana.
Nema veze ni s Hrvatskom ni sa Srbijom

2014-04-16
Čovjek se cijeli život izjašnjavao kao Srbin i ponosio se time.
Zašto nas to toliko boli?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Čovjek se cijeli život izjašnjavao kao Srbin i ponosio se time.
Čovjek je cijelog života živio i radio u Americi.
Jebiga Steve Jobsu su roditelji Arapi iz Sirije. Pa je svejedno Amerikanac.

2014-04-16
Sa Srbima ima veze koliko i ti.crvenkasti wrote:Čovjek se cijeli život izjašnjavao kao Srbin i ponosio se time.
Jebote, ono si što jesi i ne ono šta ti kaže Vuk Karadžić da jesi.
Kao što kaže ona Ruskinja: Možete se vi osjećati i kao Kaktusi, ali to neće ništa promijeniti.

2014-04-16
je, oba razrijede vino. oba bi se svadili od jutra, rade od jutra za crkavicu.zganci_i_jetrica wrote:Zagorec z Donje Stubice i bodul s Brača, je li to isto?crvenkasti wrote:Pa da, kakve veze ima, Srbin, Hrvat? To je isto.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
sada ih spašava turizam.

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.
crvenkasti-
2014-04-17
Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
2021-06-05
crvenkasti wrote:marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.
od tokija do milvokija... bre

2014-04-16
Jadna ti je i otužna strategija. Budući da ne možeš od Tesle napraviti Hrvata, 'ajde bar da ga učinimo manje Srbinom, elem Amerikancommarcellus wrote:Školovan u Grazu, živio je i radio uglavnom u Americi, prije toga u Budimpešti i Parizz, u Hrvatskoj je bio jednom, probao uvalit hidroelektranu na Plitvicama, u Srbiji isto jednom. Na par dana.zganci_i_jetrica wrote:Kad je Westinghouse bio u financijskim problemima, Tesla je poderao ugovor s njim, a koji bi ga bio učinio prvim dolarskim milijarderom. 'Američki' znanstvenik da učini takvu jednu hipertrofiranu prijateljsku gestu, a na svoju štetu? Moš' mislitmarcellus wrote:Marc je oduvijek i na ovom forumu i drugdje tumačio da je Tesla američki znanstvenik.veber wrote:sada bu ti došao marc i objasnio da je vic falš a da je tesla rvat od stoljeća sedmog, ako nije od stoljća šestog.zganci_i_jetrica wrote:Nemamo mi što 'svojatati' Teslu, kad je on naš čovjek. Deklarirao se kao Srbin, pa šta? Nije to svoje srpstvo nikome naticao na nos. A poštivao je i hrvatsku domovinu, koja onda još nije postojala kao država. Ljudi Tesline veličine pripadaju čovječanstvu, a ne jednom jedinom narodu iz kojeg su potekli. Ali Tesla je ipak i dalje naš čovjek. Pogledaj samo blesave ličke viceve koje je ispričao u "My Inventions". To samo jedan Likota može doživjeti smiješnim. Dakle, naš čovjekmetilda wrote:Ne razumijem zbog čega neki Hrvati svojataju Teslu. Bio je Srbin, pa što. Mi imamo toliko pametnih ljudi kroz povijest da nam Tesla ne treba povisivati IQ što Srbima očito treba. Pa eto im Tesla ako se zbog njega osjećaju pametnijima.
po srbima vidimo iransko, upsss tursko porjeklo.Ameri ne pate od ovakvih 'uzvišenih' balkanskih narcizama kakav je Tesla iskazao svojim postupkom s Westinghouseovim ugovorom.
Nema veze ni s Hrvatskom ni sa Srbijom

2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Zna li se tko živi na Krimu, a tko na Kosovu, npr?
crvenkasti-
2014-04-17
Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Ako misliš na jezik, ni Englezi i Irci nisu Amerikanci i vice versa.
Tesla je pravoslavac sta ce reci srbin roden u tadasnjoj austrugarskoj a danasnjoj DNRH a skoro Srbiji tj tkzv RSK. Tko je i Josip Pancic postao Josif. Rodjen u Austrougarskoj dansanjoj DNRH tj Vinodol od roditelja Katolika/Hrvata valjda, a zavrsio kao najpoznatiji srpski botanicar. Ivo Andric je opet prica za sebe i tako dalje i tako dalje. Tako su i Skaro, l LJubek, Cerar i Surbek srpski sportasi. Jebi ga. Plemenska prepucavanja i kao i uvijek jako slican jezik koji je uzrok cijelom nizu zajeba. Siptari ili Makedonci nemaju ovaj zajeb. Kila jebenog mozga....
Nije da ne psotujem necije uspjehe ali ne indetificiram se ni sa Jokicem ni sa Novakom i sl. Svaka cast ali sto ja imam s njima. Nista. Niti gledam kosartku nitik tenis tako za moj racun, odjebi. Tako isto cijenim i Roglica i Pogacara ili Brajkovica koji su najbolji biciklisti na svijetu Jos je Brajkovic ercegovac porijeklom a li se klice slovenac i sto....Svaka cast i to je to. Kila mozga ------ Muhahahahahahhaa
Nije da ne psotujem necije uspjehe ali ne indetificiram se ni sa Jokicem ni sa Novakom i sl. Svaka cast ali sto ja imam s njima. Nista. Niti gledam kosartku nitik tenis tako za moj racun, odjebi. Tako isto cijenim i Roglica i Pogacara ili Brajkovica koji su najbolji biciklisti na svijetu Jos je Brajkovic ercegovac porijeklom a li se klice slovenac i sto....Svaka cast i to je to. Kila mozga ------ Muhahahahahahhaa
2014-04-14
Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Tko je tebe što pitao, dementni?
Sve tvoje objave su ili besmislene ili sasvim izvan konteksta.
Od demencije najviše pati okolina, tj. oni koji moraju gledati i slušati starkelju.
Tebi je lijepo.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Jesi li ti hrvatske gore list ili nisi?
Ako nisi onda tvoji upisi imaju smisla, u suprotnom ne.
Eroo wrote:Pa eto ja ću pitati tebe?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pogledaj predratni ukrajinski popis.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Što s međunarodnog prva tiče, jako se dobro zna gdje su granice Srbije. To što za četničke mitomane Srbija nema granica, to je već priča za sebe.crvenkasti wrote:To ovisi o tome gdje netko smatra da su granice Srbije.marcellus wrote:U Srbiji ne postoji prezime "Tesla", nikad nije
Jesi li ti hrvatske gore list ili nisi?
Ako nisi onda tvoji upisi imaju smisla, u suprotnom ne.
Odgovorit ću ti ako nam napišeš što su ti doktori rekli koliki je stupanj tvoje demencije.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3

» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Etnički sukobi u Francuskoj
» Jugozapad SAD-a etnički je opet Meksiko
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Etnički sukobi u Francuskoj
» Jugozapad SAD-a etnički je opet Meksiko
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 2 of 3