ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu

Go down

Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu Empty Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu

Post by vuksadinare 14/6/2023, 11:07

https://n1info.ba/kultura/sejo-sexon-ta-prica-o-prijateljstvu-bratstvu-i-jedinstvu-vise-ne-pije-vode/?fbclid=IwAR2UVY9sm84ROuEbjbuv2q0t-1njaJz6U-4HKOYEzDfWB84WNBK3rwZd-M0
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu Empty Re: Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu

Post by vuksadinare 14/6/2023, 11:08

...jos da tu kod nas neki to shvate
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu Empty Re: Sejo sexon:'Ta prica o prijateljstvu,bratstvu i jedinstvu vise ne pije vodu

Post by debotoijusto 14/6/2023, 11:53

prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val 
drugo , sejo je moguce dobar momak no ono par puta kad vidio/cuo/yt je neugoda za usi i izaziva susramlje , ova HR verzija no ima par dobrih stvari

trece , onog krkana sto otisao u beograd nikada vise nisam ispratio osim sto cuo za no smokig kusturicu i pokusaj da se vrati u sarajevo poskrivecki
cetvrto i meni najbitnije u ovoj bosanskoj trakavici koja se odvija na tlu HR ... koji je kurac u glavi milenkovica da se vucara po blatu ostavstine ovih "trotaktnih" talenata

https://hdsplit.hr/program/detalj/stefan-milenkovic-violina-gosti
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 14/6/2023, 12:15

debotoijusto wrote:prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val 
drugo , sejo je moguce dobar momak no ono par puta kad vidio/cuo/yt je neugoda za usi i izaziva susramlje , ova HR verzija no ima par dobrih stvari

trece , onog krkana sto otisao u beograd nikada vise nisam ispratio osim sto cuo za no smokig kusturicu i pokusaj da se vrati u sarajevo poskrivecki
cetvrto i meni najbitnije u ovoj bosanskoj trakavici koja se odvija na tlu HR ... koji je kurac u glavi milenkovica da se vucara po blatu ostavstine ovih "trotaktnih" talenata

dobro debo, to su vasa srbaljskojugoslavenska posla
sejo, aca jugoslavencine, nele malivelikosrbalj, taj milenkovic nikad cuop, neki srbalj
i sve to na tzv. HRT
Strava
:kickass
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sora 14/6/2023, 12:44

dijagram wrote:
debotoijusto wrote:prvo , pusenje mi nikad nije bilo napeto opcenito taj sarajevo val 

dobro debo, to su vasa srbaljskojugoslavenska posla
sejo, aca jugoslavencine, nele malivelikosrbalj, taj milenkovic nikad cuop, neki srbalj
i sve to na tzv. HRT
Strava
:kickass

viš kako je to u sj.koreji jednostavno
a sjećam se u bivšoj Albaniji , kaže spiker navečer prije vijesti: Dobro veče dragi precedniče

2014-04-29

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by immortal 14/6/2023, 23:47

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics