U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
Page 1 of 1
U prometnoj nesreći poginuo glumac Treat Williams
TREAT Williams, zvijezda filma Bilo jednom u Americi i mjuzikla Kosa, preminuo je nakon nesreće na motociklu u 72. godini.
Glumčevu smrt potvrdio je za People u ponedjeljak navečer njegov agent Barry McPherson.
"Poginuo je danas poslijepodne. Skretao je lijevo ili desno i auto ga je presjekao", kaže McPherson. "Jednostavno sam shrvan. Bio je najsimpatičniji tip. Bio je tako talentiran. Filmski stvaratelji su ga voljeli. Bio je srce Hollywooda od kasnih 1970-ih. Bio je stvarno ponosan na svoju izvedbu ove godine. Bio je tako zadovoljan radom da sam ga dobio. Imao je uravnoteženu karijeru", nastavlja.
https://www.index.hr/magazin/clanak/u-prometnoj-nesreci-poginuo-glumac-treat-williams/2471048.aspx
Glumčevu smrt potvrdio je za People u ponedjeljak navečer njegov agent Barry McPherson.
"Poginuo je danas poslijepodne. Skretao je lijevo ili desno i auto ga je presjekao", kaže McPherson. "Jednostavno sam shrvan. Bio je najsimpatičniji tip. Bio je tako talentiran. Filmski stvaratelji su ga voljeli. Bio je srce Hollywooda od kasnih 1970-ih. Bio je stvarno ponosan na svoju izvedbu ove godine. Bio je tako zadovoljan radom da sam ga dobio. Imao je uravnoteženu karijeru", nastavlja.
https://www.index.hr/magazin/clanak/u-prometnoj-nesreci-poginuo-glumac-treat-williams/2471048.aspx
debotoijusto- Posts : 29449
2014-04-12
debotoijusto- Posts : 29449
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
marcellus- Posts : 45516
2014-04-16

» Prometna nesreca u Beogradu.Nista neobicno da u prometnoj nesreci nisu sudjelovala zaprezna kola sa konjem'
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Sreca u nesreci
» Sreća u nesreći...
» 48 mrtvih u rusiji u alkoholnoj nesreći
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Sreca u nesreci
» Sreća u nesreći...
» 48 mrtvih u rusiji u alkoholnoj nesreći
Page 1 of 1