ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nova velika pljačka Rusije

Go down

Nova velika pljačka Rusije Empty Nova velika pljačka Rusije

Post by RayMabus 4/3/2023, 16:51

Privatizacija. :^0 lol!


Ruska oligarhija uvezana s centrima političke moći u Kremlju i u regionalnim vlastima pod okriljem rata, iskorištavajući okolnosti nastale zbog blokade ruskoga gospodarstva izloženog sankcijama Zapada, pokrenula je novu veliku pljačku Rusije. Ona će, unatoč propagandnom pozivanju na domoljublje i tradicije, otvoriti dodatni prostor mogućnosti novog pada Rusije, trećeg u stotinu godina.

Pokretanje rata u Ukrajini i njegov nastavak unedogled usporedno su potaknuli i novo preslagivanje bogatstava unutar Rusije i grabež elita za podjelom plijena. Cilj su bogatstva u vidu dionica, ulaganja i imovine koja za manju vrijednost od nominalne prodaju zapadne tvrtke koje zbog sankcija više ne mogu poslovati u Rusiji. Na meti je i imovina zapadnih tvrtki koje je ruska država praktički nacionalizirala, bez obzira na to kako pravni instrumentarij kojim je to učinila nazivala, i koje se, dakako, što se moglo i očekivati – privatiziraju. Time je otvorena utrka između svih koji u Rusiji nešto znače, podobnih koji imaju političku moć, središnju ili regionalnu, ili pak uz to i dobro barataju primjenom nasilja i gangsterskom metodologijom. U pljački, dakako, ne može sudjelovati nitko tko nije politički uvezan u vladajuću strukturu.

U Rusiji je u tijeku pljačka neviđenih razmjera
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Nova velika pljačka Rusije Empty Re: Nova velika pljačka Rusije

Post by Šandor Winnetou 4/3/2023, 17:41

Tako i treba, zašto bi samo vanjska politika bila okrenuta ka poljački i otimanju, treba to prenjeti i na unutarnje prilike i pljačkati i otimati svima a ne samo njima(ukrajincima).

_________________
Nova velika pljačka Rusije Himars10
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 19645
2017-12-31


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum