ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti

Go down

Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti Empty Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti

Post by RayMabus Wed 11 Jan - 13:52

Teslin "Technoking" dospio je u knjigu rekorda zahvaljujući katastrofalnoj 2022. godini u kojoj se njegovo bogatstvo smanjilo za 182 milijarde dolara, objavila je organizacija u petak u objavi koja se poziva na podatke iz Forbesa.

Guinness je primijetio da, iako je "tačnu brojku Muskova gubitka gotovo nemoguće utvrditi", a neki mediji procjenjuju da je izgubio više od 200 milijardi dolara, vlasnik Twittera srušio je prethodni rekord: gubitak od 58,6 milijardi dolara japanskog investitora Masayoshija Sona u 2000. godini.

Muskovo smanjenje bogatstva uvelike je posljedica strmog pada dionica Tesle, koje su izgubile otprilike 65 posto svoje vrijednosti tokom najgore godine u povijesti kompanije.

Gubitak je bio dovoljan da ga svrgne s mjesta najbogatijeg čovjeka na svijetu - titulu koju sada drži magnat luksuzne robe Bernard Arnault.

Muskovo bogatstvo nekoć je iznosilo čak 320 milijardi dolara krajem 2021. Od 10. jauara, Forbes procjenjuje da njegova neto vrijednost iznosi 142,1 milijardu dolara, što ga čini br. 2 najbogatija osoba na svijetu ispred Indijca Gautama Adanija (125,1 milijardi dolara).Elon Musk može svom životopisu dodati novu titulu: Guinnessov svjetski rekorder.
RayMabus
RayMabus

Posts : 154981
2014-04-11


Back to top Go down

Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti Empty Re: Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti

Post by škutor Wed 11 Jan - 14:31

otišlo po nabavnoj

_________________
Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti Zambia11
škutor
škutor

Posts : 919
2016-02-01


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum