ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Analiza dugoročnih političkih trendova u USA sa Zero Hedga

Go down

Analiza dugoročnih političkih trendova u USA  sa Zero Hedga Empty Analiza dugoročnih političkih trendova u USA sa Zero Hedga

Post by AssadNaPodmornici on 14/11/2020, 20:52

https://www.zerohedge.com/political/forget-blue-wave-jpm-says-democratic-tide-actually-went-out


Amerika je zadjnih 20ak godina otišla u prosjeku najviše desno  još od WW2
Analiza dugoročnih političkih trendova u USA  sa Zero Hedga 2020-11-10_6-58-28

Iznimka je Obamin prvi mandat kada su kontrolirali većinu države. Nakon toga republikanci jačaju, 2016 republikanci imaju najjaču vlast u Americi u zadnjih praktički 100godina. 
To je trajalo do 2018 , i tada demokrati i mediji najavljuju "plavi val"(povratak demokrata) ali su ovi malo ojačali 2018 i to je to.  u ovim zadjnim izborima - senat izgleda će ostati Republikancima pod kontrolom, Kongres su republikanci povećali broj kongresnika(a očekivalo se da će demokrati povećati za 10-15 mjesta a toliko su ih izgubili )a jedino što su realno oteli, to je bijelu kuću krađom izbora u ključnim državama. 

Republikanci drže i domimaciju u vrhovnom sudu 6:3
TO je dobro hektor rekao - demokrati očekivali ako smanje broj bijelaca u Americi - da će dobiti neku vrstu socijalističke/liberalne švedske utopije ,a u stvarnosti USA više ide u smjeru Brazila gdje će se smjenjivati radikalna desna i radikalna lijeva vlast iz izbora u izbore

Kako pada broj bijelaca u USA, tako USA više ide desno hahaha (manjine se sa vremenom asimiliraju i glasuju desno,  a ostali bijelci idu još više desno)
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 10634
2018-06-14


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum