Događanja u komšiluku i šire
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Događanja u komšiluku i šire
Sve će se to sredit, ali se vrati u kasnijim godinama kao odgovor na sve nestašluke.dzango wrote:Kuk su mi operisali i to je rešeno. Ali treba vremena da se sve vrati na staro.pismejker wrote:zayebajes??..to nije mala povreda..dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.
Jesi slomio što?
Eroo- Posts : 78873
2016-07-22
veber wrote:ti si toliko pokvaren da i srblje u nevolji zajebavaš.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Jesi slomio što?
Užas. Jasi li nosio one šrafove?
Kad bi bio neki rat, i kad bio bio vezan, odmah bi ga nožem. Ili maljem, tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
znam.crvenkasti wrote:veber wrote:ti si toliko pokvaren da i srblje u nevolji zajebavaš.crvenkasti wrote:dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:
Jesi slomio što?
Užas. Jasi li nosio one šrafove?
Kad bi bio neki rat, i kad bio bio vezan, odmah bi ga nožem. Ili maljem, tako nešto.
2014-12-30
dzango wrote:Džaba šetnja. To rešava samo snajper.crvenkasti wrote:dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:garant te srbin zveknuo.dzango wrote:
crni humor.
ako nije zajebancija, nadam se da buš ok.
Jebiga. Sve vas je manje. A bez vas ne možemo srušit Vučica.
Pusti ti to. Srbi su gadni.
Tako, kad smo sredili onog Aleksandra 1934. ništa. Još gore.
crvenkasti-
2014-04-17
da si možeš odgrsit jaja garant bi napisao da si jehovac,crvenkasti wrote:dzango wrote:Džaba šetnja. To rešava samo snajper.crvenkasti wrote:dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:
garant te srbin zveknuo.
crni humor.
2014-12-30
Tako i Đinđića i ništa...Svi im vladari za jednokratnu uporabu.crvenkasti wrote:dzango wrote:Džaba šetnja. To rešava samo snajper.crvenkasti wrote:dzango wrote:Srpkinja. Ne mogu žene bez mene. Jesam dobro posle operacije i rehabilitacije ali nisam još za neke trosatne demonstracije.veber wrote:
garant te srbin zveknuo.
crni humor.
2016-07-22
Moglo bi da se opali ali nije nešto. Jedino sigurno je da nije baš nešto za volanom. Još je pod stresom i odustala je od vožnje do kraja života. Možda je i bolje.veber wrote:a, jel srpkinja ličila na nešto ili ko mraksataraš?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
dzango wrote:Moglo bi da se opali ali nije nešto. Jedino sigurno je da nije baš nešto za volanom. Još je pod stresom i odustala je od vožnje do kraja života. Možda je i bolje.veber wrote:a, jel srpkinja ličila na nešto ili ko mraksataraš?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Jesi slomio što?
Ako je policija napravila zapisnik i ako si bi na putu na posao ili s posla, mogla bi se tu iskamčiti dobra odšteta.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako se desilo u njenom kvartu može komotno upisat propalo.crvenkasti wrote:dzango wrote:Moglo bi da se opali ali nije nešto. Jedino sigurno je da nije baš nešto za volanom. Još je pod stresom i odustala je od vožnje do kraja života. Možda je i bolje.veber wrote:a, jel srpkinja ličila na nešto ili ko mraksataraš?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:
Jesi slomio što?
Ako je policija napravila zapisnik i ako si bi na putu na posao ili s posla, mogla bi se tu iskamčiti dobra odšteta.
2016-07-22
A ovo drugo sve ok?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ne idem u šetnje otkako me udario auto. Ne mogu više toliko da stojim i šetam.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajde da se i ja priključim temi. Terajte se svi u kurac.
Bilo hladno u šetnji?
Jesi slomio što?
Ne, zezam se, prestrašno, kako u stvari možeš bezveze naje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sranje je to. ozdravi.dzango wrote:Moglo bi da se opali ali nije nešto. Jedino sigurno je da nije baš nešto za volanom. Još je pod stresom i odustala je od vožnje do kraja života. Možda je i bolje.veber wrote:a, jel srpkinja ličila na nešto ili ko mraksataraš?dzango wrote:Kuk, koleno, rebro i razbio glavu. Srećom da nemam ništa u glavi pa su je odmah samo zašili i sa tim nije bilo problema.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Jesi slomio što?
2014-12-30
Baš sam malo prije na Klasik TV gledao velo misto.
Bilo par epizoda koje opisuju stanje u Splitu između 2 rata i tu se spominje major Stojan (Trnokopović) kojeg je odlično odigrao maestralni Slobodan Aligrudić.
Pa sam malo razmišljao zašto u Splitu ovaj velikan nema svoju ulicu. Ovaj pobjedonosac i nositelj slobode u gradu pod Marjanom ostavio je veliki trag i bio bi red da se ispravi komunistička nepravda i da se barem jedna mala kaleta u Splitu nazove po ovom divnom čovjeku i oficiru,kojemu je Split bio drugi zavičaj i gdje se osjećao kao kod kuće,jer je ,kako je sam rekao "zavoleo ovaj grad i ove ljude".
Split obiluje ulicama nazvanim po raznoraznim smušenjacima ,pa čak i po osobama ili stvarima koje možda i ne postoje,ili nisu postojale,a jedan major Stojan nema ulicu,trg,parkić...po ovom sjajnom strategu,meni nije jasno,stoga smatram da bi Splićani trebali poduzeti nešto kako bi se odužili tom velikanu svoga vremena.
Bilo par epizoda koje opisuju stanje u Splitu između 2 rata i tu se spominje major Stojan (Trnokopović) kojeg je odlično odigrao maestralni Slobodan Aligrudić.
Pa sam malo razmišljao zašto u Splitu ovaj velikan nema svoju ulicu. Ovaj pobjedonosac i nositelj slobode u gradu pod Marjanom ostavio je veliki trag i bio bi red da se ispravi komunistička nepravda i da se barem jedna mala kaleta u Splitu nazove po ovom divnom čovjeku i oficiru,kojemu je Split bio drugi zavičaj i gdje se osjećao kao kod kuće,jer je ,kako je sam rekao "zavoleo ovaj grad i ove ljude".
Split obiluje ulicama nazvanim po raznoraznim smušenjacima ,pa čak i po osobama ili stvarima koje možda i ne postoje,ili nisu postojale,a jedan major Stojan nema ulicu,trg,parkić...po ovom sjajnom strategu,meni nije jasno,stoga smatram da bi Splićani trebali poduzeti nešto kako bi se odužili tom velikanu svoga vremena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
opet ti o srbljima i bosiljima.jastreb wrote:Baš sam malo prije na Klasik TV gledao velo misto.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raspudić: Terorizam u komšiluku
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Doma i u komšiluku: CIJENE BENZINA
» Mudrovanje u komšiluku
» Raša Tudej u komšiluku
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Doma i u komšiluku: CIJENE BENZINA
» Mudrovanje u komšiluku
» Raša Tudej u komšiluku