Nedjelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nedjelja
e jebiga tako ti je to...ako ništa bar da je neki fini i dobro plaćen posao bez puno naprezanja....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nema niš, standardno priprema za narednu sezonu sadnje, sortiranje sjemenske baze, tu i tamo neki dil robe za robu jer para nema nitko u ovoj mojoj zoni sumraka, za koju diletantica koju je promovirao onaj črbavi Zroljo, kaže da grad budućnosti.... neš se nadam, onako neobavezno da ukoliko bi ova doktorica Ž.J. uspjela ući u sabor da bi mogla ponešto i navuć vode na naš mlin, ali ko što rekoh neobavezno...
2015-08-08
Kako ideš na plac u Zagreb, a živiš u Beču? Skokneš avionom u 9 ujutro na Dolac, spustiš se u Bogovićevu na špicu pa opet na avion?Eva wrote:Zakaj? Pa ja svoju zaradu u priličnom iznosu trošim doma. U ZG idem na plac, k mesaru, frizeru, kozmetičarki, doktoru, zubaru, ginekologu, i pomažem OPG-e po Zagorju. Ja sam idealna domoljupka.Regoč wrote:Pere Eva savjest što je napustila domaju. Mada, velika većina teksta stoji.
Izvan Balkana si mogao biti i u Hrvatskoj.bogomdani wrote:Meni dobro...daleko od balkana...
maggie13 wrote:U prijevodu:napustite zemlju i tako ce se sve stvari rijesit..ostat ce zemlja pusta od nas,a neki drugi ce je naselit..bez problema s porezima,demografijom,politicarima...pametni i domisljati autor teme sve rijesio..zna se cije je Kraljevstvo nebesko..^_^
Ne volim baš previše Vojkovića, ali ovo mu je pogodak u sridu...nema ovoj državi ekonomski više spasa...Kradeze i Jugopederosocijalisti su uspjeli devastirati sve što se moglo...ovi potonji su čak uspjeli uništiti i duh Hrvata mada je i Kradeze itekako pripomogao...sumnjam u ikakav pozitivan i radikalan zaokret...nastaviti će se tonjeje u bezdan, a rijetki sretnici će možda naći spas napuštanjem Titanica dok se još može...možda da se izabere neka alternativa poput MOST-a, ali iskreno sumnjam da se išta više može popraviti...predugo je kurbin pir trajao...
darth_vader-
2014-04-17
gle,slazem se da ne treba uljepsavati realnost jer se onda nikad ne moze popravit,ukoliko stalno prikazujemo laznu,prepravljenu sliku.jasambrend wrote:maggie13 wrote:U prijevodu:napustite zemlju i tako ce se sve stvari rijesit..ostat ce zemlja pusta od nas,a neki drugi ce je naselit..bez problema s porezima,demografijom,politicarima...pametni i domisljati autor teme sve rijesio..zna se cije je Kraljevstvo nebesko..^_^
Ne volim baš previše Vojkovića, ali ovo mu je pogodak u sridu...nema ovoj državi ekonomski više spasa...Kradeze i Jugopederosocijalisti su uspjeli devastirati sve što se moglo...ovi potonji su čak uspjeli uništiti i duh Hrvata mada je i Kradeze itekako pripomogao...sumnjam u ikakav pozitivan i radikalan zaokret...nastaviti će se tonjeje u bezdan, a rijetki sretnici će možda naći spas napuštanjem Titanica dok se još može...možda da se izabere neka alternativa poput MOST-a, ali iskreno sumnjam da se išta više može popraviti...predugo je kurbin pir trajao...
No,s druge strane,nema nikakvog boljitka ni od stalnog kukanja,ustanovljavanja crne dijagnoze i sugestije statusa quo zbog navodne nemogucnosti promjena,kao ni od poticanja 'bijega'.
I novinari,kao predvodnici drustvenih promjena,imaju eticku duznost,osim istinitog izvjestavanja i racionalnog analiziranja,raditi na izgradnji (promjene) svijesti ljudi.
2014-04-12
KAko bi Ezek rekao:Pa nije bas tako...Regoč wrote:Izvan Balkana si mogao biti i u Hrvatskoj.bogomdani wrote:Meni dobro...daleko od balkana...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nedjelja 13
» Nedjelja
» Nedjelja 22.07.18
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» prva nedjelja adventa bogu hvala
» Nedjelja
» Nedjelja 22.07.18
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» prva nedjelja adventa bogu hvala