ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hanuma za Longija

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Hanuma za Longija - Page 3 Empty Re: Hanuma za Longija

Post by RayMabus 1/7/2019, 19:45

YekeYeke wrote:što ne ideš na ovo o zamjeni novčane kazne radom za opće dobro,? Hanuma za Longija - Page 3 1f602 
Iman jednu nekretninu a kakvi su dali bi je na dražbu samo da sebe namire. 

Koristit ću članak 42 stavak 7 tj da mi odgode dvi godine jer sam nezaposlen već tri godine.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 20:01

Da stvar bude tragikomična zakačili smo se oko 2,5 kuna.

Ja se povuka u sobu a prije toga ga pita ;

Ima li kakvih finacijskih problema ?

Jel te šta boli , jel te triba vodit u doktora ?

Eto ti njega za pet minuti meni u sobu Daj mi 2,5 kune.

Ja se dignem i dan mu a on mi upadne s Kad si tako nadrkan onda neću i okrene mi leđa i ode.

Sad ja sidin na kauču i razmišljam kako ja nevaljam a odlične volje bija cili dan.

Kad san shvatija šta mi radi otiša mu doli i nastala svađa i zakačili se i ja zva policiju na kraju.

U biti šta radi ? Fali mu para i sad će on radi pritisak na meni i da se ja osjećam kriv šta njemu fali para za platit porez na stanove a moga ih je iznajmit odavno pa stavljat sa strane pa bi ima al nije tija nego glumi facu.

Eto ti sad 2,5 kune tj koga češ ti jebavat u zdrav mozak i maltretirat.

Dobija i on i ja kaznenu prijavu jer je potega nož na mene pošto san ga ispljuca ( to je vraćanje milo za drago šta jebeš moj um pa eto mogu i ja tvoj mentalni prostor ogadit pljucanjem ).

Sad ću prodat auto , meni uopće ne triba a njega kad šta zaboli zovi pajdo Hitnu pa njih prcaj u mozak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 20:26

Kad se meni sestra udavla prije deset godina onda su moj stari i moja stara tili kupit kao nešto meni a u biti sebi a ja reka ne pa me stara privarila za potpis da da to neće bit od mojih para. Ja potpisa. Sestra se udala , rodila nakon više od po godine kad je isteka rok priča a znaš ipak je to od onih para. Znači ja šta oču meni ništa.

Kad ste stara privari onda više niti jednoj ženi neviruješ.

Pa mi pukla veza pa stara vidila da ja više nevatan ženske pa da san ja ljubomoran na sestru šta nije istina uopće nego je istina da su meni prevarili na mojoj 1/4 love i napravili šta oni oće a mene tko jebe šta ja oću.....pa je fino moja stara išla živit u stan kraj sestre.

Mogla dolazit vikendom pa počela nečaka uplečivat u to koji je dite i da ako se ja ne oženim da će on sve nasljedit. Dakle ucjena plus okreće nečaka protiv ujca.

Pa san ja pričeka da sestra pokupi dicu a nju tu večer toliko isprokida da se od tada više u kuću nije vratila.

Onda iman ta dva stana u kojima ja nikad nisan prispava a bija deset puta u njima a poviše kuće su mi. Starome cilo vrime govorin da ih iziznajmi da može platit porez. Jednog iznajmija a drugog kao neće on.

Pa me doša žicat pare za porez i neka priča da će mi dat Darovnicu al kao on će ih koristit dok je živ. Znači ja da ti platin porez a ti češ ladit jaja u velikon stanu a imaš kuću ispod. Pa san ga odjeba.

Sad mu početkom godine doša na napaltu porez. Plačat će ga do 2021 i skida mu s penzije 2500 kuna svaki misec. Pa je mora iznajmit veći stan. Ja mu dan 1000 kuna svaki misec i pomažen mj kako mogu no sad je on umislija mene jebavat da se ja zaposlin pa cilu plaću dajen na kraju njemu.

Da šta ćeš. Evo tebk policija , kazne i meni i tebi , auto ću prodat pa se krpit s time a 2021 oću jedan stan jer ako ima sestra svoj deset godina onda imam i ja pravo na jedan.

Seronja obični.

Zato se ja i ne ženim jer je priča ova ti se oženi pa ćemo mi tebi dat.

Ne nećete meni nego mojoj ženi s ditetom a mene ćete  držat u šaci.

Mater izletila iz kuče a ovi je ok al izgleda malo zaboravija s kim ima posla pa kad si zaboravija evo tebi policija i kaznena prijava.

To šta ću je ja dobit to mene savršeno boli kurac jer ću se samo rješit auta koji mi ne triba a ti se misli tko će te vodit u bolnicu i druge stvari.

Aj zdravo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 21:11

Ja san jako teška osoba jer ti u mene nema sredine. 

Stari nervozan ja mu uskočin al uvjet je da mi ne širi nervozu ovo lito sve tamo do 1.10.

Dan mu prvu ratu od 1000 kuna za dva dana on po starome , fali mu love i nervoza.

Trpi jedan dan , drugi dan , treći dan , četvrti dan , mičen se od njega jer neću da me zarazi nervozom , peti dan on za menom i izmišlja sitnice da se ja osjećam krivim a nisan mu ništa skrivija.

E pa super kad je tako , policija , dvi kaznene prijave , svakome po najmanje tisuću kuna kazne a možda i više.

Jes prekršija dogovor ? Jesi. E pa onda se nedogovaraj šta ne možeš ispunit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics