ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj - Page 3 Empty Re: Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj

Post by Guest 23/3/2019, 17:04

Nisu glupi,samo kreteni u MP6...Ono gradonacelnik Londona Araba,a mnistar Upa,Pakistanac..nadalje me ne zanima,vec je i to previse..

Guest
Guest

Back to top Go down

Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj - Page 3 Empty Re: Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj

Post by prckov 23/3/2019, 17:13

epikur37 wrote:Ajme glupih li i traljavih brita cijelu svijet im se smije.
sto su glupi, sto hoce Brexit?
I na koje to brite se referiras
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2019, 17:16

prckov wrote:
epikur37 wrote:Ajme glupih li i traljavih brita cijelu svijet im se smije.
sto su glupi, sto hoce Brexit?
I na koje to brite se referiras
Izrazava podrsku Votki..partijska krv.a krv nije voda... lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/3/2019, 17:46

prckov wrote:
tre wrote:
red wolf wrote:
prckov wrote:
red wolf wrote:
Da...
a sta ce bit okidac za pojavu takve globalne anarhije u svim zemljama na svijetu
Kad sve bude okrenuto jedno protiv drugoga...Kad sve bude besmisao...Tad znaj ''savršeni kaos'' je stigao da bi stvorio novi red...
dakle na zemlji će ostati milijarda ljudi i velika je vjerojatnoća da to nećeš vidjeti, vjerojatno ni ja to neću vidjeti pa me zanima kako ću ja ili ti ili prcko to znati lol!
ezek je duboko religiozan
al ne u klasicnom smislu
tj ne prati ni jednu od oficijelnih religija  potpunosti nego buckurisa sa svacim necim
sve je dobro dok se zadrzi na vanzemaljcima, zajebano je ako krene sa crvenkapicom
taj je gadno zabrijao na new age, tamo je takav bućkuriš kakav si opisao, tamo su dobrodošli svi luđaci od sotonista do jehovinih i mujaga

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics