Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
Brnabić: Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
Tanjug | 07. avgust 2018. 13:15 | Komentara: 25Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje"
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom reagovanja državnog vrha Hrvatske na govor Aleksandar Vučića u Bačkoj Palanci na obeležavanju godišnjice "Oluje", da joj nije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi njihov državni vrh koji pokušava da "izokrene istinu".
"Nije mi najiskrenije jasno šta se to dešava u Hrvatskoj i šta radi hrvatski državni vrh. Pažljivo sam slušala Vučićev govor i ni u jednom trenutku nisam videla ništa problematično u njegovom govoru. Čini mi se da hrvatski državni vrh pokušava u potpunosti da izvrne istinu i proba da prikaže kako je crno belo i obrnuto, belo crno", rekla je Brnabić.
Naglasila da od predsednika Srbije Vučića nije čula nikakave fašističke izjave, ali da ih jeste čula u Glini, kada su tamo proslavljali "Oluju".
PROČITAJTE I: Jupiter Bem o Hrvatskoj: Razumem njihovu histeriju, ne žele da čuju argumente
U emotivnom odgovoru na pitanja novinara, Brnabić je rekla da je njen deda bio Hrvat, a ne Srbin iz Hrvatske i da je pored te činjenice ona postala predsednica Vlade Srbije.
"To pokazuje da je Srbija dovoljno otvorena i da je moguće u Srbiji da imate predsednika Vlade čiji je deda bio Hrvat. Zamislite u Hrvatskoj da imate predsednka Vlade koji ima bilo kakve veze sa Srbijom", navela je Brnabić u emotivnom govoru.
Istakla je da, sa druge strane, u Hrvatskoj imamo situaciju da golman hrvatske reprezentacije ne sme ni da pomene da ima bilo kakvo srpsko poreklo.
Guest- Guest
Re: Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
hahaha
Anče, bre, pa oni svi Srbi
zato i skačU do neba )
zato i skačU do neba )
Guest- Guest
Re: Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
lkoja glupaca..'moj deda je bio hrvat'..a onda valjda otac srbin ..daj odjebi lezbaco..pa mi smo u nekoliko vlada imali nekoliko srba podpredsjednika vlada,ministara...jedan pupovac kroji sudbinu politickih stranaka u hravtskoj..majke ti mile koliko kretena u srbiji..a sad jos jedan kretenski 'biser'..ide tema..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Premijerka vam hrvatica lezba a predsjednik šiptar...
ajde još malo pa ćete ispuniti uvjete
još malo
pa ćemo vas spustiti
ajde još malo pa ćete ispuniti uvjete
još malo
pa ćemo vas spustiti
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
vuksadinare wrote:lkoja glupaca..'moj deda je bio hrvat'..a onda valjda otac srbin ..daj odjebi lezbaco..pa mi smo u nekoliko vlada imali nekoliko srba podpredsjednika vlada,ministara...jedan pupovac kroji sudbinu politickih stranaka u hravtskoj..majke ti mile koliko kretena u srbiji..a sad jos jedan kretenski 'biser'..ide tema..
pa i ti srbin,
pa štO ti fali )
Guest- Guest
Al mi imamo Radu Serbedziju u Rijeci...pizzon wrote: Zamislite u Hrvatskoj da imate predsednka Vlade koji ima bilo kakve veze sa Srbijom", navela je Brnabić u emotivnom govoru.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sto sta togapizzon wrote:vuksadinare wrote:lkoja glupaca..'moj deda je bio hrvat'..a onda valjda otac srbin ..daj odjebi lezbaco..pa mi smo u nekoliko vlada imali nekoliko srba podpredsjednika vlada,ministara...jedan pupovac kroji sudbinu politickih stranaka u hravtskoj..majke ti mile koliko kretena u srbiji..a sad jos jedan kretenski 'biser'..ide tema..
pa i ti srbin,
pa štO ti fali )
2015-09-08
jel puši ova štogod?pizzon wrote:
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne pusi vec ližeflumen wrote:jel puši ova štogod?pizzon wrote:
2015-09-08
Srbi su uvijek u pravu. Ali....zašto svaki put popuše kurčinu istoriske veličine ???
Guest- Guest
pa picoustom je ćale šiptar pa je svejedno predsjednik srbije, pa šta
a u hrvatskim vladama je do sad sjedilo čudo jedno srbadije od milanke opačić do jovanovića, ostojića, itd
a u hrvatskim vladama je do sad sjedilo čudo jedno srbadije od milanke opačić do jovanovića, ostojića, itd
vuksadinare wrote:ne pusi vec ližeflumen wrote:jel puši ova štogod?pizzon wrote:
Vučića prije svega...
I to za sitnu lovu...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kako se zvao onaj simpaticni skiljo sta je zenu mlatio?????
2014-04-14
Zamišljamo, ima ih pola.
Glasnogovornice “ pogane gubice delije” .
Glasnogovornice “ pogane gubice delije” .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pizzon wrote:hahaha
zato i skačU do neba )
Mene samo zanima di vi ove svoje političare nađete...Vulin, Đurić, Brnabička, AV...
Terajte to, upropastit će vas do kraja.Svijet se vam smije, majke mi...
boze dragi, pa kako tim ljudima nije jasno da nitko nece biti s njima, da nikga na to ni na jedan nacin ne mogu prisiliti
jebate, svi su srbi...i hrvati i crnogorci i isus i amon ra...i australopitek i Ebe sa Zeta Reticuli
ma jel ima itko kome nisu dopizdili do ibera?
jebate, svi su srbi...i hrvati i crnogorci i isus i amon ra...i australopitek i Ebe sa Zeta Reticuli
Fetivi Srbi, a ne netko srpskih korjena, su stalno jezičak na vagi u hr vlasti.
Istina Bog, Beograd nam nije više glavni grad, ne djeli nam naše devize po
vlastitom izboru i ne mogu pljačkati iste kao nekoć iz Narodne banke...
Istina Bog, Beograd nam nije više glavni grad, ne djeli nam naše devize po
vlastitom izboru i ne mogu pljačkati iste kao nekoć iz Narodne banke...
c jok,flumen wrote:jel puši ova štogod?pizzon wrote:
samo lize :)
zabavno mi je :)
2017-06-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Redakcija srpskih Novossti: "Zauzeto, Hrvat"
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
Page 1 of 4