Zašto su muškarci
Page 33 of 35
Page 33 of 35 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Re: Zašto su muškarci
Ne ako mu se neobraćamTotenkopf wrote:ali ako se propiše da u slučaju neoslovljavanja kako je to određeno, slijedi sankcija, onda te se tiče...
Mogu donijeti zakon da mu se moram obračati no to je prisila dakle totalirizam a ne demokracija
A kad to napravite
Sukob koji ste vi tražili
Točno ono šta u mom moždanom omotaću jedino ima oštri skok do maksimuma
OUT OFF CONTROL
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
to je ono s pronouns,kic wrote:aben wrote:...their kids would come home and be talking to them and say like, “Yeah my friend is coming over, they’ll be here at 6:00.” And Brian.. would say “Wait, how many people are coming?”
https://www.gq.com/story/asia-kate-dillon-proves-theres-no-such-thing-as-menswear
whaat
2014-04-16
je, prvo je otisla sa instruktorom joge, onda sa instruktorom skijanja, pa onda sa instruktorom plesa, pa onda sa instruktorom klavira, pa instruktorom plivanja, pa instruktorom ronjenja, pa instruktorom voznje pa sa personalnim trenerom I takoKavran wrote:prckov wrote:olabavi malo longi jebo ga ti, ti se uzivio ko da si ozenjen pa ti odneijela I djecu I kucu I osla sa instruktorom jogeRayMabus wrote:Kontroliram se tako da s glupačama nemam posla ima već deset godina
Tako se kontroliram
Ovo meni samo kad pročitam već krv u glavu šiknila i scene mlačenja i to krvničkog
Znam ja sebe jako dobro zato s njima i nemam posla
Netreba mi još prijava radi neke glupače koja misli da me može ić jebavat u zdrav mozak
je l' tako tvoja bosanka napravila??
imam neki osjecaj da je slaba na instruktore
Last edited by prckov on 8/11/2017, 13:26; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
I u kaliforniji su uveli taj zakon o zamjenicamaaben wrote:to je ono s pronouns,kic wrote:aben wrote:...their kids would come home and be talking to them and say like, “Yeah my friend is coming over, they’ll be here at 6:00.” And Brian.. would say “Wait, how many people are coming?”
https://www.gq.com/story/asia-kate-dillon-proves-theres-no-such-thing-as-menswear
whaat
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
prckov wrote:je, prvo je otisla sa instruktorom joge, onda sa instruktorom skijanja, pa onda sa instruktorom plesa, pa onda sa instruktorom klavira, pa sa personalnim trenerom I takoKavran wrote:prckov wrote:olabavi malo longi jebo ga ti, ti se uzivio ko da si ozenjen pa ti odneijela I djecu I kucu I osla sa instruktorom jogeRayMabus wrote:Kontroliram se tako da s glupačama nemam posla ima već deset godina
Tako se kontroliram
Ovo meni samo kad pročitam već krv u glavu šiknila i scene mlačenja i to krvničkog
Znam ja sebe jako dobro zato s njima i nemam posla
Netreba mi još prijava radi neke glupače koja misli da me može ić jebavat u zdrav mozak
je l' tako tvoja bosanka napravila??
reklo bi se da je ''instruktorica''!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
prckov wrote:I u kaliforniji su uveli taj zakon o zamjenicamaaben wrote:to je ono s pronouns,kic wrote:aben wrote:...their kids would come home and be talking to them and say like, “Yeah my friend is coming over, they’ll be here at 6:00.” And Brian.. would say “Wait, how many people are coming?”
whaat
2014-04-16
Muški i muškost...Totenkopf wrote:ne priznajem joj muškost dok ne dokaže da može uradit ovo:Kserks_ wrote:Još se privikava na novu rodnu ulogu, pomalo....Totenkopf wrote:alo momak, ne zajebaji...Triny wrote:Ajme...pa jos traje kuknjava...
Pogle šta ste nadrobili u 33 stranice...
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:prckov wrote:I u kaliforniji su uveli taj zakon o zamjenicamaaben wrote:to je ono s pronouns,kic wrote:aben wrote:...their kids would come home and be talking to them and say like, “Yeah my friend is coming over, they’ll be here at 6:00.” And Brian.. would say “Wait, how many people are coming?”
whaat
whaaaaaat
muški i ženski odnos je samo površina problijema, uopće se nismo ni dotakli ostalih bića.
https://en.wikipedia.org/wiki/Otherkin
Otherkin are a subculture who socially and spiritually identifyas partially or entirely non-human. Some of them surmise that they are, either spiritually or genetically,[2] not human
https://en.wikipedia.org/wiki/Otherkin
2014-04-16
kic wrote:aben wrote:prckov wrote:I u kaliforniji su uveli taj zakon o zamjenicamaaben wrote:to je ono s pronouns,kic wrote:
whaat
whaaaaaat
2:27 - 2:52
2014-04-16
dzabe je, taj zakon je u kanadi usvojen
2014-04-19
prckov wrote:dzabe je, taj zakon je u kanadi usvojen
to obvezuje samo legaliste:)
2014-04-16
13:470:3313:40:34ovo je strasno vec..:-DTriny wrote:Ajme...pa jos traje kuknjava...
Kuham, radim, drustveni zivot gradim, kad li oni jos kukaju :-))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:13:470:3313:40:34ovo je strasno vec..:-DTriny wrote:Ajme...pa jos traje kuknjava...
a što fali? baš je dobro biti kuknjav.
dok vi kuhate i radite,
društveni život gradite ....
hah ... pa tu je i rima!!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
eto, i pjesme pisem. :-PKavran wrote:maggie13 wrote:13:470:3313:40:34ovo je strasno vec..:-DTriny wrote:Ajme...pa jos traje kuknjava...
a što fali? baš je dobro biti kuknjav.
dok vi kuhate i radite,
društveni život gradite ....
hah ... pa tu je i rima!!
2014-04-12
a jebiga, zamisli da radis u firmi sa nekim histericnim trandzom I svaki dan imas posla sa njegovim bubicamaaben wrote:prckov wrote:dzabe je, taj zakon je u kanadi usvojen
to obvezuje samo legaliste:)
pored svih feministickih ludara jos su I'm I trandze na vrat natovarili
2014-04-19
2014-04-16
Ono biće koji sve radi umjesto mene, smatrajući da će to bolje uraditi nego ja.
Mudra je ta Nataša.
Mudra je ta Nataša.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dvije rastave, prva bila samo odlazak na sud i potpis da se brak raskida sporazumno i briga oko djece je sporazumno dogovorena bez prava uplitanja 3 strana, 10 minuta i gotovo
druga rastava sa svicarkom, za svaki slucaj uzela ona advokata a naravno dosla i socijalna radnica, iako nije bilo nikakovih problema ipak je socijalna sluzba ugurala svoju kokos jer su i djeca u igri, :D
pocele advokatica i socijalka da namotavaju sucu, zakon ovaj zakon onaj, drz nedaj hebote ja onako lagano zamisjam robiju i jedenje kruha s vodom,
zavrse one, postovanje suce, ja sam ovdje na zahtjev jos uvijek moje supruge da razvrgnemo bracni ugovor i sve ovo sto su nabrojale ove dvije kokoske,
( tim rjecima) mozete bacit u smece, moje obveze kao roditelja prema djeci se znaju i naravno ukoliko bude potrebna bilo kakova pomoc supruzi u podizanju djece,
pita sudac mene a necete zahtijevat da djeca budu s vama
ne sudijo, ona je odlicna majka i ja sigurno nebi mogao posvetit djeci toliko paznje koliko ona a i moj posao mi to nebi dozvolio tako da bi to bilo samo idiotski cin da idem na takav razvoj dogadjaja,
a vidjanje djece,
ono sto su kokoske nabrojale
molim vas nemojte ih vredjat
koga, kokoske, necu vise, smjeh suca
a vidjanje djece mi ne moze propisati ovaj sud niti bilo ko na planetu ima autoritet koji moze nadilazit moje pravo i obvezu roditelja, vidjat cu ih kad meni odgovara ili kad njima odgovara ili kad me nazovu, vrrijeme i datumi su nebitni te rasporedi
urlik socijalne radnice,
ali on moze zanemarit djecu totalno, njemu se treba ogranicit druzenje s djecom radi losih uticaja, mora se znati koliku sumu mora davati mjesecno za njihovo uzdrzavanje itd itd,
pitam ja nju, imas li djece,
nema, pa kokosko stresirana imas 40tak godina, vlak ti prosao i vise ih ziher neces imati a nece ti dati ni da ih posvojis, i ti sa stavljas u ulogu nekog briznika za djecu, ajd odjebi
okretanje sucu, to je bila moja ponuda i moji uvjeti, na mojoj jos uvijek supruzi je da izrazi svoje slaganje ili neslaganje,
na opci uzas advokatice i socijalke ona se digla , slazem se gdje da potpisem da idemo na rucak
tako zreli ljudovi rjesavaju, ne neki nazovi strucnjaci
druga rastava sa svicarkom, za svaki slucaj uzela ona advokata a naravno dosla i socijalna radnica, iako nije bilo nikakovih problema ipak je socijalna sluzba ugurala svoju kokos jer su i djeca u igri, :D
pocele advokatica i socijalka da namotavaju sucu, zakon ovaj zakon onaj, drz nedaj hebote ja onako lagano zamisjam robiju i jedenje kruha s vodom,
zavrse one, postovanje suce, ja sam ovdje na zahtjev jos uvijek moje supruge da razvrgnemo bracni ugovor i sve ovo sto su nabrojale ove dvije kokoske,
( tim rjecima) mozete bacit u smece, moje obveze kao roditelja prema djeci se znaju i naravno ukoliko bude potrebna bilo kakova pomoc supruzi u podizanju djece,
pita sudac mene a necete zahtijevat da djeca budu s vama
ne sudijo, ona je odlicna majka i ja sigurno nebi mogao posvetit djeci toliko paznje koliko ona a i moj posao mi to nebi dozvolio tako da bi to bilo samo idiotski cin da idem na takav razvoj dogadjaja,
a vidjanje djece,
ono sto su kokoske nabrojale
molim vas nemojte ih vredjat
koga, kokoske, necu vise, smjeh suca
a vidjanje djece mi ne moze propisati ovaj sud niti bilo ko na planetu ima autoritet koji moze nadilazit moje pravo i obvezu roditelja, vidjat cu ih kad meni odgovara ili kad njima odgovara ili kad me nazovu, vrrijeme i datumi su nebitni te rasporedi
urlik socijalne radnice,
ali on moze zanemarit djecu totalno, njemu se treba ogranicit druzenje s djecom radi losih uticaja, mora se znati koliku sumu mora davati mjesecno za njihovo uzdrzavanje itd itd,
pitam ja nju, imas li djece,
nema, pa kokosko stresirana imas 40tak godina, vlak ti prosao i vise ih ziher neces imati a nece ti dati ni da ih posvojis, i ti sa stavljas u ulogu nekog briznika za djecu, ajd odjebi
okretanje sucu, to je bila moja ponuda i moji uvjeti, na mojoj jos uvijek supruzi je da izrazi svoje slaganje ili neslaganje,
na opci uzas advokatice i socijalke ona se digla , slazem se gdje da potpisem da idemo na rucak
tako zreli ljudovi rjesavaju, ne neki nazovi strucnjaci
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
Page 33 of 35 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 33 of 35