kaja skinuta!
Page 6 of 30
Page 6 of 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: kaja skinuta!
nitko ne bi unaprijed bio otpisan...mate wrote:Pretpostavljam da bih ja kao veliki oponent bila nasilno delete :)
gledalo bi se isključivo pridržava li se programa ili ne...
dalo bi se opomenu, možda i dvije, a ako bi se i nakon toga nastavilo kršiti programske smjernice, onda se zna...
T.- Posts : 17690
2014-04-14
Jel dobijem istu mirovinu?:)Regoč wrote:Ne, ti bi bila u Saboru u vječnoj manjini. Mora biti i njetko da izgledamo demokratski.mate wrote:Pretpostavljam da bih ja kao veliki oponent bila nasilno delete :)
Guest- Guest
Njeka se informira, uviek mi može poslati PP, rado ću sve objasniti. Hrvatski je jezik raznovrstan pa time bogat, a to bogatstvo treba čuvati za budućnost.Totenkopf wrote:jesi čitao ?Regoč wrote:Program ti je savršen, ja bih mogal biti izvršni doglavnik da te rasteretim teškoćah uprave.Totenkopf wrote:na to sam i išao, ali nije prepoznato 'odozgo'...Regoč wrote:Narod nije sposoban sam sobom vladati, zato sve grane vlasti moraju biti objedinjene u jednom Adminu!Totenkopf wrote:
birao se jedan admin, ja sam imao dobar program, uz neke dopune bi prošao i za parlamentarne izbore...
imao sam i potporu, ali je odlučeno drugačije, mimo volje birača...
što kazati...
smatram da bih bio dobar, većina bi možda otišla, ali bi najbolji među nama ostali...
bila je i jedna dopuna, koja bi i tebe 'zahvatila'...
trebao bi naime pisati standardnim hrvatskim pismom, čisto da te se bolje shvati, da se izbjegnu nedoumice...
npr 'frtalj sata', ne razumije svatko...
Izdrži, Jakove:)vuksadinare wrote:norka ce odluciti kad i hoce li se vratiti..u tom slucaju slijedi zavrtanje usiju...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Naravno! Ako ju doživiš.mate wrote:Jel dobijem istu mirovinu?:)Regoč wrote:Ne, ti bi bila u Saboru u vječnoj manjini. Mora biti i njetko da izgledamo demokratski.mate wrote:Pretpostavljam da bih ja kao veliki oponent bila nasilno delete :)
Šta blebećete bezveze, i to o čemu? O samima sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.Regoč wrote:Noorči je otišla, nema mi je više na popisu. Tako mi je i Eva nestala kad se obrisala "zauviek".
2017-03-21
A dobro.Regoč wrote:Naravno! Ako ju doživiš.mate wrote:Jel dobijem istu mirovinu?:)Regoč wrote:Ne, ti bi bila u Saboru u vječnoj manjini. Mora biti i njetko da izgledamo demokratski.mate wrote:Pretpostavljam da bih ja kao veliki oponent bila nasilno delete :)
U tom slučaju ću šutke sjediti i gledati na sat :D
Guest- Guest
Selfmarketing, svi se hoće na forumsku sisu nakačit.crvenkasti wrote:Šta blebećete bezveze, i to o čemu? O samima sebi.
2017-03-21
Eva_ wrote:Izdrži, Jakove:)vuksadinare wrote:norka ce odluciti kad i hoce li se vratiti..u tom slucaju slijedi zavrtanje usiju...
Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.Eva_ wrote:Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.Regoč wrote:Noorči je otišla, nema mi je više na popisu. Tako mi je i Eva nestala kad se obrisala "zauviek".
al se i ona brisala 'zauvijek' ?Regoč wrote:Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.Eva_ wrote:Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.Regoč wrote:Noorči je otišla, nema mi je više na popisu. Tako mi je i Eva nestala kad se obrisala "zauviek".
2014-04-14
Da, nije je bilo njekoliko mjeseci. Onda joj je dosadilo sjediti doma dok joj bedinerica kuću redi pa se opet prijavila.Totenkopf wrote:al se i ona brisala 'zauvijek' ?Regoč wrote:Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.Eva_ wrote:Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.Regoč wrote:Noorči je otišla, nema mi je više na popisu. Tako mi je i Eva nestala kad se obrisala "zauviek".
Totenkopf wrote:birao se jedan admin, ja sam imao dobar program, uz neke dopune bi prošao i za parlamentarne izbore...Regoč wrote:Nisam bil na forumu od nedjelje, naletil sam samo jedna dan na frtalj sata pa ne znam uopće o čem se radi, samo naslućujem. Podršku imaš, posve jasno, ja bih za predsjednika Doglavničkoga vieća.Totenkopf wrote:Regoč, malo sam razočaran, nisi glasovao, na tvoj glas sam računao, dao bih ruku u vatru...
imao sam i potporu, ali je odlučeno drugačije, mimo volje birača...
što kazati...
Sehr geehrter Kunde,
aufgrund technischer Probleme haben Sie Ihrer Arbeitsplatz noch nicht erhalten.
An der Behebung wird gearbeitet.
Bitte um Verständnis!
Mit freundlichen Grüßen
Ihr AdminExpress-Team
2017-03-21
što je tim ženama pobogu...
moš mislit kakve su u stvarnosti, kad forum shvaćaju toliko ozbiljno pa se 'obrišu'...
moš mislit kakve su u stvarnosti, kad forum shvaćaju toliko ozbiljno pa se 'obrišu'...
2014-04-14
Bila sam na Maldivima s ljubavnikom, ali nek ostane među nama.Regoč wrote:Da, nije je bilo njekoliko mjeseci. Onda joj je dosadilo sjediti doma dok joj bedinerica kuću redi pa se opet prijavila.Totenkopf wrote:al se i ona brisala 'zauvijek' ?Regoč wrote:Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.Eva_ wrote:Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.Regoč wrote:Noorči je otišla, nema mi je više na popisu. Tako mi je i Eva nestala kad se obrisala "zauviek".
2017-03-21
Znaš da ja ništa s PP-a ne objavljujem na forumu.Eva_ wrote:Bila sam na Maldivima s ljubavnikom, ali nek ostane među nama.Regoč wrote:Da, nije je bilo njekoliko mjeseci. Onda joj je dosadilo sjediti doma dok joj bedinerica kuću redi pa se opet prijavila.Totenkopf wrote:al se i ona brisala 'zauvijek' ?Regoč wrote:Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.Eva_ wrote:
Smanjil ti se broj poreznih obveznika. Kaj ti revan uhljeb, sve u tekici ima.
Ma, i Gnječ se stoputa "zauviek" obrisal. Žal mi je Trea, s njim se dalo ugodno divaniti.Totenkopf wrote:što je tim ženama pobogu...
Osim poreznog duga. Družba družba, a služba služba.Regoč wrote:Znaš da ja ništa s PP-a ne objavljujem na forumu.Eva_ wrote:Bila sam na Maldivima s ljubavnikom, ali nek ostane među nama.Regoč wrote:Da, nije je bilo njekoliko mjeseci. Onda joj je dosadilo sjediti doma dok joj bedinerica kuću redi pa se opet prijavila.Totenkopf wrote:al se i ona brisala 'zauvijek' ?Regoč wrote:
Više te nemam jer si se obrisala "zauviek", a kako si mi bivša prijateljica nisam ti nudil da te opet upišem.
2017-03-21
Moš sad divanit sa Čardak efendijom.Regoč wrote:Ma, i Gnječ se stoputa "zauviek" obrisal. Žal mi je Trea, s njim se dalo ugodno divaniti.Totenkopf wrote:što je tim ženama pobogu...
2017-03-21
Čak ni to! Privatne stvari ostaju privatne. A to što tebe Grad Beč ganja za prirez, neću nikomu spomenuti.Eva_ wrote:Osim poreznog duga. Družba družba, a služba služba.Regoč wrote:Znaš da ja ništa s PP-a ne objavljujem na forumu.Eva_ wrote:Bila sam na Maldivima s ljubavnikom, ali nek ostane među nama.Regoč wrote:Da, nije je bilo njekoliko mjeseci. Onda joj je dosadilo sjediti doma dok joj bedinerica kuću redi pa se opet prijavila.Totenkopf wrote:
al se i ona brisala 'zauvijek' ?
Page 6 of 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Similar topics
» Uginula Kaja
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
Page 6 of 30