kaja skinuta!
Page 30 of 30
Page 30 of 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: kaja skinuta!
Ne volim kad me opanjkavaju.Totenkopf wrote:Pa šta te briga šta ona misli ako ti znaš istinu?
Lokativ množine je "narječjih".Totenkopf wrote:Noor wrote:ma, divanjenje o narječjimaH:)Regoč wrote:Ti u krevetu, a ja ti u mislih. Divota!Noor wrote:A baš se i jesmo fino nadivanili, još sam va krevetu mislila o tomeRegoč wrote:Sinoćnji me divani potaknuše prieći na šćakavšćinu. Od danas samo tako pišem.
Regoč-
2015-08-21
a da..istinaTotenkopf wrote:Ok, ti si tu nova koliko vidim...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ukoliko imate deset tisuća odredbi tako ćete uništiti svo poštovanje prema zakonu.
Winston Churchill
Toliko o Totenu kao protukandidatu :D
Winston Churchill
Guest- Guest
misliš breskvice :Pčardak efendija wrote:Brate srbine opet te prepoznajem samo popismejker wrote:Jel,lizao si joj potpetice dok je bila u vasem taboru,pas ti dijete pojebo..Takvi kao ti i jeste to zalsluzili od Kaye ,smradu da ti potomstvo poprcim..Regoč wrote:Govno jedno, Kaja je krenula, a kakva je gadura, mora joj se odmah i snažno suprotstaviti. Ti se samo pravi da ne znaš zašto, podrepna muho.pismejker wrote:a ti ko pravo ghovno moras uvijek ad homminem,jel??...i uvijek po personalnom,jer argumenatah nemas..Regoč wrote:
Njeka nami naše tradicije, Hrvat je mil ma koje fele bil. A ti se drži svojih običajah pa se naruči i ovaj mjesec na abortus.
ostali se upristojili i argumentirano diskutiraju,jedino ti osta ti..smrad..
palcu koji ti viri iz kajinog dupeta
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:misliš breskvice :Pčardak efendija wrote:Brate srbine opet te prepoznajem samo popismejker wrote:Jel,lizao si joj potpetice dok je bila u vasem taboru,pas ti dijete pojebo..Takvi kao ti i jeste to zalsluzili od Kaye ,smradu da ti potomstvo poprcim..Regoč wrote:Govno jedno, Kaja je krenula, a kakva je gadura, mora joj se odmah i snažno suprotstaviti. Ti se samo pravi da ne znaš zašto, podrepna muho.pismejker wrote:
a ti ko pravo ghovno moras uvijek ad homminem,jel??...i uvijek po personalnom,jer argumenatah nemas..
To je program, u njega svašta natrpaš.mativka wrote:Ukoliko imate deset tisuća odredbi tako ćete uništiti svo poštovanje prema zakonu.
Winston Churchill
Lik je bio žešći pijanac, toliko o njemu...mativka wrote:Ukoliko imate deset tisuća odredbi tako ćete uništiti svo poštovanje prema zakonu.
Winston Churchill
A što se tiče budućih izbora, s neskrivenom skromnošću, predviđam svoju pobjedu od min. 50% više glasova od najbližeg protukandidata...
T.- Posts : 17545
2014-04-14
Ja sam izuzetno strpljiva ako se uzme da će ipak biti po mome na kraju.Totenkopf wrote:Lik je bio žešći pijanac, toliko o njemu...mativka wrote:Ukoliko imate deset tisuća odredbi tako ćete uništiti svo poštovanje prema zakonu.
Winston Churchill
A što se tiče budućih izbora, s neskrivenom skromnošću, predviđam svoju pobjedu od min. 50% više glasova od najbližeg protukandidata...
Margaret Thatcher
:)
Guest- Guest
Da i..?? Poljska su 100% zesci pijanci,pa ih nitko ne jebe u Europi..sto zelis time uopce reci?Totenkopf wrote:Lik je bio žešći pijanac, toliko o njemu...mativka wrote:Ukoliko imate deset tisuća odredbi tako ćete uništiti svo poštovanje prema zakonu.
Winston Churchill
Guest- Guest
Gura nos čim se kaja sa nekim zakačiNoor wrote:misliš breskvice :Pčardak efendija wrote:Brate srbine opet te prepoznajem samo popismejker wrote:Jel,lizao si joj potpetice dok je bila u vasem taboru,pas ti dijete pojebo..Takvi kao ti i jeste to zalsluzili od Kaye ,smradu da ti potomstvo poprcim..Regoč wrote:Govno jedno, Kaja je krenula, a kakva je gadura, mora joj se odmah i snažno suprotstaviti. Ti se samo pravi da ne znaš zašto, podrepna muho.pismejker wrote:
a ti ko pravo ghovno moras uvijek ad homminem,jel??...i uvijek po personalnom,jer argumenatah nemas..
poltronstvo bi se barem na ovom
portalu trebalo zvati po pišmejkeru
čardak efendija wrote:Gura nos čim se kaja sa nekim zakačiNoor wrote:misliš breskvice :Pčardak efendija wrote:Brate srbine opet te prepoznajem samo popismejker wrote:Jel,lizao si joj potpetice dok je bila u vasem taboru,pas ti dijete pojebo..Takvi kao ti i jeste to zalsluzili od Kaye ,smradu da ti potomstvo poprcim..Regoč wrote:
Govno jedno, Kaja je krenula, a kakva je gadura, mora joj se odmah i snažno suprotstaviti. Ti se samo pravi da ne znaš zašto, podrepna muho.
Pusti ga nek uziva dok je u milosti i dok mu ne spomene diplomu za voditelja mijesalice kroz koji dan...
darth_vader-
2014-04-17
ajoj cim cujem kaja mislim na nekog maloumnog politicare
a ona msuilim imala i psa,akos am u rpavu trebali su ju skinuti ,objesiti za noge i gađati jajcima tako bedasta zena tesko se viđa
a ona Sora je bila tu negdje isto,mogle bi"glumiti" u serijskom nastavku tipa Dinastija koje desetljece
a ona msuilim imala i psa,akos am u rpavu trebali su ju skinuti ,objesiti za noge i gađati jajcima tako bedasta zena tesko se viđa
a ona Sora je bila tu negdje isto,mogle bi"glumiti" u serijskom nastavku tipa Dinastija koje desetljece
Guest- Guest
ispricavam se mislio sam na zensku verziju filma glup-glupljimojeoluje wrote:ajoj cim cujem kaja mislim na nekog maloumnog politicare
idam sapvati,sutra me kreten koji ima kompsot u glavi banira ali nema veze to sam ionako coekivao
cuvajte se ljudi i pratite neke mjoje olujice koje cu najvjerojatnije pojacati ili FJAKA dakle necu mrdnuti,ali moram nesto na EU sloziti
Guest- Guest
bilo mi neugodnojasambrend wrote:čardak efendija wrote:Gura nos čim se kaja sa nekim zakačiNoor wrote:misliš breskvice :Pčardak efendija wrote:Brate srbine opet te prepoznajem samo popismejker wrote:
Jel,lizao si joj potpetice dok je bila u vasem taboru,pas ti dijete pojebo..Takvi kao ti i jeste to zalsluzili od Kaye ,smradu da ti potomstvo poprcim..
Pusti ga nek uziva dok je u milosti i dok mu ne spomene diplomu za voditelja mijesalice kroz koji dan...
kad se meni uvlačio jer je
mislio da sam crveni
a diploma mu je
Naslov je primjeren pa ću ispustiti ovdje
Ono, novi lideri EU, Plenkovići iskaču iz pašteta
Ono, novi lideri EU, Plenkovići iskaču iz pašteta
Hoholo Mudovski- Posts : 7152
2023-08-31
Page 30 of 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Similar topics
» Uginula Kaja
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» Kaja dobila nogom u gujscu! Šupiralo je bez pardona
» Zasto je skinuta kosarka sa liste tema?
» Skinuta bista sa spomenika Ive Lole Ribara u Zagrebu
Page 30 of 30