Crnogorac ubio zaštićenu kornjaču i izložio ju nasred rive
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crnogorac ubio zaštićenu kornjaču i izložio ju nasred rive
To je periska valjda, to takodje kada vide, odmah vade lokalci, turisti se slabije zanimaju.catabbath wrote:
Ovu sam snimio prošli tjedan, ima sreću da je previše duboko za dohvat prosječnog turista.
Jezeve, povade, drljaju ih od kamen, alkohol, prodaju okvire, nebuloza.
Vidim u Pulji, vade, cekam da vidim sta ova ekipa radi, noz krk u jeza, izvade iznutra, odmah zivo pojedu lokalci uz more, babe, matorci.
Skupe ono kasnije u mrezu i frknu u more.
Fuj.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:To je periska valjda, to takodje kada vide, odmah vade lokalci, turisti se slabije zanimaju.catabbath wrote:Ovu sam snimio prošli tjedan, ima sreću da je previše duboko za dohvat prosječnog turista.
Jezeve, povade, drljaju ih od kamen, alkohol, prodaju okvire, nebuloza.
Vidim u Pulji, vade, cekam da vidim sta ova ekipa radi, noz krk u jeza, izvade iznutra, odmah zivo pojedu lokalci uz more, babe, matorci.
Skupe ono kasnije u mrezu i frknu u more.
Fuj.
Lokalci vade? Jedu periske!???? Ti si nešto gadno zabrijao
catabbath-
2015-08-22
jednom kad plati, neće višecatabbath wrote:Noor wrote: nitko ne vidim da ih se usudi probat vaditi...
Hoće ne brini, uz standardnu ispriku "ja sam na ljetovanju" ili "nisam znao da se nesmije".
razumijem da klinci love rakove u kanticu, promatraju ih i uče istovremeno...kad ih vidim samo gledam hoće li ih i vratiti u more, jednom nisam odoljela pa sam urgirala i vratili ih.
Guest- Guest
Prodaju kao suvenire.
Bas briga turistu dole da cupa perisku.
2014-08-25
Noor wrote:jednom kad plati, neće više
E nemaš poima šta turisti izvode. Policija zatekne dijete u gumenjaku s motorom nasred mora, bez osobnih dokumenata, bez dozvole, bez ičega, odšlepaju ga na kopno i onda se djetetov otac čudi "pa mi uvijek tako svake godine". Ili pak glisiraju među ljudima i onda kad ih zaustave čude se, uopće im ne pada na pamet da bi mogli ubiti nekog i sl. Sve suprotno od ponašanja u vlastitim uređenim državama.
catabbath-
2015-08-22
Serbinho-3 wrote:Prodaju kao suvenire.
Kod nas domaći dobro znaju da je zaštićena vrsta, uglavnom neki turist izvadi i još se hvali na plaži i u tom trenutku obično domaći zove policiju.
catabbath-
2015-08-22
to kad vidiš dijete u gumenjaku, znaš da je tata dolje s podvodnom puškom...catabbath wrote:Noor wrote:jednom kad plati, neće više
E nemaš poima šta turisti izvode. Policija zatekne dijete u gumenjaku s motorom nasred mora, bez osobnih dokumenata, bez dozvole, bez ičega, odšlepaju ga na kopno i onda se djetetov otac čudi "pa mi uvijek tako svake godine". Ili pak glisiraju među ljudima i onda kad ih zaustave čude se, uopće im ne pada na pamet da bi mogli ubiti nekog i sl. Sve suprotno od ponašanja u vlastitim uređenim državama.
Guest- Guest
Rakove takodje, ubiju, zadrze ruke kao suveniri, isto deca i u Pulji, mada nisam video da li ih zadrze.
Treba to pod budnim okom motriti, inace sve uniste, mozga nemaju.
Treba to pod budnim okom motriti, inace sve uniste, mozga nemaju.
2014-08-25
2014-08-25
Noor wrote:to kad vidiš dijete u gumenjaku, znaš da je tata dolje s podvodnom puškom...
Ma tata bio na obali u kamperu, poima nema di mu je dite, oni u biti uopće ne razmišljaju da je mali opasnost za sebe i za druge.
catabbath-
2015-08-22
odvest ga na pučinu, na neku plutaču...i ostaviti 2 dana i dvije noćicatabbath wrote:Noor wrote:to kad vidiš dijete u gumenjaku, znaš da je tata dolje s podvodnom puškom...
Ma tata bio na obali u kamperu, poima nema di mu je dite, oni u biti uopće ne razmišljaju da je mali opasnost za sebe i za druge.
Guest- Guest
2014-08-25
Igraju po uskim ulicama uz neku lokalnu muziku, koja nema veze sa Italijanskom kao ni cela ta regija...
2014-08-25
Noor wrote:Serbinho-3 wrote:Dalmosi cekic i udri po kamenu da izlete one braon skoljke.mutava baštarda wrote:ne radi se samo o crnogorcu... naše plaže, a to je dobar komad obale su mrtve... kupači do neke dubine sve izvade, školjke, zvjezdače,... osuše na plaži i nose kao suvenire.
Periske ili kako se vec zvale.
prstaci
darth_vader-
2014-04-17
Junacina :-/
2014-04-12
Mislija je da je sipa...sto sad...skuzija tek kad nije pustila crnilo...ipak se radi o Crnogorcu...
darth_vader-
2014-04-17
ovo mi je najbolje s CG plaža
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» STUTTGART: Sirijac nasred ulice mačem ubio muškarca (36) pa pobjegao na biciklu
» crnogorac pao s 16 tona belog
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» Ispod Rive ću napravit tunel, do Kaštela most i metro, a umisto otkaza u Banovini ću zaposlit još ljudi
» crnogorac pao s 16 tona belog
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» Ispod Rive ću napravit tunel, do Kaštela most i metro, a umisto otkaza u Banovini ću zaposlit još ljudi
Page 2 of 2