Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Nina Obuljen ipak ministrica kulture..
to znači cca 10-15 članova s bližom rodbinom koja se mora učlaniti pod prijetnjom izvornim hrvatskim samokresomudba wrote:ne znam pratiš li ali stanoviti Friedr.. ne, .. Hrvoje Niče radi na ujedinjenju svih 49 denominacija pravaša, ako uspije taj njegov četverosobni stan od 150 m2 bi moga biti jedva dostatan za sve.
hmm 150 kvadrata im je više nego dovoljno, čak i ako isključimo špajzu i kupionicu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
debotoijusto wrote:kolerik wrote:
istini za volju, to radi pola drzave, od bivseg premijera nadalje.
je ali njega uhitilo
Jao deboto, da policija hapsi sve koji to rade do sutra ujutro bi napunili sve zatvore, prihvatilista, sklonista i stadione provizorno prenamijenjene u namjenu prihvata kokaindzija i manekenkica/voditeljica...
Dobro, tog krmeka su priveli, ono kajgod. Kak bi taj privukao picku, dubokim muzevnim glasom? :)
Guest- Guest
dijagram wrote:a kakva joj je mama, mislim,...nisam bio na misi godinu dvikolerik wrote:dijagram wrote:dje ova izlazikolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja neznam nista o zeni pa nemogu reci da bi bila ekstra ili u kurcu samo pamtim sto je Ero rekao :)
Na cesti bi bila, onak, zgodna...u politici je pravi nokaut.
Gdje i sve superzgodne curke sa mamama milfacama.
Nedjeljom ujutro na misu u Katedralu, kasnije na Dolac i spicu. :)
E vis, to ti je vec za ispovijed, pokoru, sv. misu.
Onda mos sa obje napravit nesto za ispovijed, pokoru i sv. misu.
To ti je krug, sam trcis do Katedrale i nazad svake nedjelje. ;)
Guest- Guest
ne znam, meni se čini velik potencijal, ili forumska atmosfera daje lažni dojam, ali kad bi se ujednili Hase, Karamarko (nakon Piculine amnestije) Glasnović, Šimunić, Petir, Markić, Esih, Đakić, Milanović (onaj iz šatora) Zrinka K.... ima tu velik potencijal.Neve wrote:to znači cca 10-15 članova s bližom rodbinom koja se mora učlaniti pod prijetnjom izvornim hrvatskim samokresomudba wrote:ne znam pratiš li ali stanoviti Friedr.. ne, .. Hrvoje Niče radi na ujedinjenju svih 49 denominacija pravaša, ako uspije taj njegov četverosobni stan od 150 m2 bi moga biti jedva dostatan za sve.
hmm 150 kvadrata im je više nego dovoljno, čak i ako isključimo špajzu i kupionicu
da, znači mora imati kućanske aparate od nehrđajućeg čelika, da ekipa ima iza čega uhvatiti skloništekolerik wrote:Ali mora zadovoljavati sigurnosne uvjete, ako neko potegne kasikaru, narocito nakon izbornih rezultata.
a mora imati i podij od 1.5 m najmanje, da Tepeš bude vidljiv dok drži govore
2014-04-12
Neve wrote:da, znači mora imati kućanske aparate od nehrđajućeg čelika, da ekipa ima iza čega uhvatiti skloništekolerik wrote:Ali mora zadovoljavati sigurnosne uvjete, ako neko potegne kasikaru, narocito nakon izbornih rezultata.
Bezobraznica
Guest- Guest
udba wrote:ne znam, meni se čini velik potencijal, ili forumska atmosfera daje lažni dojam, ali kad bi se ujednili Hase, Karamarko (nakon Piculine amnestije) Glasnović, Šimunić, Petir, Markić, Esih, Đakić, Milanović (onaj iz šatora) Zrinka K.... ima tu velik potencijal.
The Expendables # Cro edition :D
Hase bi po meni trebao biti ljevicarski idol. Stavlja financije na prvo mjesto sto je ljevicarska mantra(kada im odgovara). Zavrnuo pipu. Jest ali zavrnuo pipu pogresnim. Cekaj malo pa "njegovi" i nisu bili na pipi-sisi. Zato plac, jauk, lelek, skripanje zubima, zal za izgubljenim noviunarski-radnim mjestima i sl. DNRH zemlja sa vecinom polupismenog svijeta i najpopularnijim misnistrom kulture i placem za otpustanjem 250 novinara. Zivot ti jebem ako ovo neko moze posloziti.
2014-04-14
udba wrote:ne znam, meni se čini velik potencijal, ili forumska atmosfera daje lažni dojam, ali kad bi se ujednili Hase, Karamarko (nakon Piculine amnestije) Glasnović, Šimunić, Petir, Markić, Esih, Đakić, Milanović (onaj iz šatora) Zrinka K.... ima tu velik potencijal.Neve wrote:to znači cca 10-15 članova s bližom rodbinom koja se mora učlaniti pod prijetnjom izvornim hrvatskim samokresomudba wrote:ne znam pratiš li ali stanoviti Friedr.. ne, .. Hrvoje Niče radi na ujedinjenju svih 49 denominacija pravaša, ako uspije taj njegov četverosobni stan od 150 m2 bi moga biti jedva dostatan za sve.
zapravo bi se milanović i hase trebali ujediniti + ostali navedeni
šaka jada - alternativa za hrvastku
u svakom slučaju ja davno pričam da HDZ sustavno uništava hrvatsku desnicu.
nisam! to je samo bila jedna korisna i praktična idejakolerik wrote:Neve wrote:da, znači mora imati kućanske aparate od nehrđajućeg čelika, da ekipa ima iza čega uhvatiti skloništekolerik wrote:Ali mora zadovoljavati sigurnosne uvjete, ako neko potegne kasikaru, narocito nakon izbornih rezultata.
Bezobraznica
a sad sam se sjetila i ogledala, to je isto obavezno
da Ćorić ima gdje namistit' bradu i brkove kad mu se unerede
2014-04-12
marcellus wrote:udba wrote:ne znam, meni se čini velik potencijal, ili forumska atmosfera daje lažni dojam, ali kad bi se ujednili Hase, Karamarko (nakon Piculine amnestije) Glasnović, Šimunić, Petir, Markić, Esih, Đakić, Milanović (onaj iz šatora) Zrinka K.... ima tu velik potencijal.Neve wrote:to znači cca 10-15 članova s bližom rodbinom koja se mora učlaniti pod prijetnjom izvornim hrvatskim samokresomudba wrote:ne znam pratiš li ali stanoviti Friedr.. ne, .. Hrvoje Niče radi na ujedinjenju svih 49 denominacija pravaša, ako uspije taj njegov četverosobni stan od 150 m2 bi moga biti jedva dostatan za sve.
Unistava sve a ne desnicu. Druga strana im drzi lojtre i obrnuto. Ustvari koja druga strana??? Isti je to sinjel iznjedrio.
2014-04-14
a SDP ljevicu, čeko sam osam godina pod SDP-om obnovu Jugoslavije, a dobijem EU i nešto Višegrada. Umjesto komunizma dobijem HNS koji će od prvog prvog subvencionirat švapske kapitaliste proizvođače vjetroelektrana s dvije milijarde kuna, zato smo se borili?marcellus wrote:zapravo bi se milanović i hase trebali ujediniti + ostali navedeni
marcellus wrote:udba wrote:ne znam, meni se čini velik potencijal, ili forumska atmosfera daje lažni dojam, ali kad bi se ujednili Hase, Karamarko (nakon Piculine amnestije) Glasnović, Šimunić, Petir, Markić, Esih, Đakić, Milanović (onaj iz šatora) Zrinka K.... ima tu velik potencijal.Neve wrote:to znači cca 10-15 članova s bližom rodbinom koja se mora učlaniti pod prijetnjom izvornim hrvatskim samokresomudba wrote:ne znam pratiš li ali stanoviti Friedr.. ne, .. Hrvoje Niče radi na ujedinjenju svih 49 denominacija pravaša, ako uspije taj njegov četverosobni stan od 150 m2 bi moga biti jedva dostatan za sve.
Pricekati cemo za ovo verifikaciju od Maxa.
Pa zapravo ona se prilicno uspjesno unistava sama, bez trunke rada od bilo koga trecega. Ono sto je novum jest sto su i oni sami to prepoznali, pa su 2012. preko Karamarka isli na preuzimanje HDZ-a, kao organizacija i prikupljanje glasova vama, a ideolosko-politicki moment nama, samo sto je ispalo poprilicno nakaradno, a jos su se i ''nadogradili'' Domoljubnom koalicijom, pri cemu je evidentno izostao bilo kakav sinergijski ucinak.
A gorenavedeni bi se posvadjali u roku od pet minuta oko dnevnog reda, a kamoli tko bi bio Poglavnik, a tko pobocnici...Iako bi cak i Stan vec evidentno imali. Lako udbi tudjim kurcem po gloginjama mlatit.
Guest- Guest
Nije problem izabrat prvog među jednakima kad ima love na sve strane. Pravaši oskudijevaju sredstvima, 48% proračuna je samo išlo za Đapićeve grickalice.... kako se kaže na stranjskom? Snacks? To je razlog zašto nema okrupnjavanja snaga. A gledaj tko je sve pod kapom HDZ-a i Bandića gdje se ima, od Darth Vadera do Marije Terezije i ljudi rade svoj poso.kolerik wrote:
A gorenavedeni bi se posvadjali u roku od pet minuta oko dnevnog reda, a kamoli tko bi bio Poglavnik, a tko pobocnici...Iako bi cak i Stan vec evidentno imali. Lako udbi tudjim kurcem po gloginjama mlatit.
udba wrote:a SDP ljevicu, čeko sam osam godina pod SDP-om obnovu Jugoslavije, a dobijem EU i nešto Višegrada. Umjesto komunizma dobijem HNS koji će od prvog prvog subvencionirat švapske kapitaliste proizvođače vjetroelektrana s dvije milijarde kuna, zato smo se borili?marcellus wrote:zapravo bi se milanović i hase trebali ujediniti + ostali navedeni
Ne znam sto bi to bila ''ljevica'' u Hrvatskoj.
Politicki, ljevicari su danas lijevoliberalni globalisti (a to niposto nisu ljevicari, posve suprotno) i oni kojima je Tito manga, Juga super a Praxiten dorucak.
Socijalno, ljevicari bi trebali podrzavati rad i sprjecavati prekarijat rada, posebno mladih i zena, a ne ginuti za posebne interesne skupine.
Kao, jebes mrsicevce koji su najprije robovi, pa nezaposleni, dok imamo gay paradu i lovu za konzultantske ugovore u drzavnoj upravi. :)
Guest- Guest
udba wrote:Nije problem izabrat prvog među jednakima kad ima love na sve strane. Pravaši oskudijevaju sredstvima, 48% proračuna je samo išlo za Đapićeve grickalice.... kako se kaže na stranjskom? Snacks? To je razlog zašto nema okrupnjavanja snaga. A gledaj tko je sve pod kapom HDZ-a i Bandića gdje se ima, od Darth Vadera do Marije Terezije i ljudi rade svoj poso.kolerik wrote:
Pa zato su i pravasi isli na preuzimanje adezeja od tvojih, kao ideoloski naboj i nadgradnja, za sve ostalo su lijeni i nesposobni. Onda su nesto drvili o lustraciji, poceli vaditi stanja na RBA racunima u poslovnici u Villachu, pa su se tvoji trgli. Naslo Tomeku da je prao lovu kao hawg! Putinu, i odmah je Buzin odlucio da Hrvatska ne moze bez HDZ-a.
A da HDZ-u treba novi predsjednik, po mogucnosti heroj EuroMajdana (''po mogucnosti'' je retoricka figura u Buzinu, znaci ''jos jucer'').
Nakon toga je sve bilo prebrojavanje glasova, elektronicka obrada, rezultati, pregovori i dogovori...operacionalizacija. Kakav Haso, jebote.
Guest- Guest
kolerik wrote:udba wrote:a SDP ljevicu, čeko sam osam godina pod SDP-om obnovu Jugoslavije, a dobijem EU i nešto Višegrada. Umjesto komunizma dobijem HNS koji će od prvog prvog subvencionirat švapske kapitaliste proizvođače vjetroelektrana s dvije milijarde kuna, zato smo se borili?marcellus wrote:zapravo bi se milanović i hase trebali ujediniti + ostali navedeni
Ne znam sto bi to bila ''ljevica'' u Hrvatskoj.
Politicki, ljevicari su danas lijevoliberalni globalisti (a to niposto nisu ljevicari, posve suprotno) i oni kojima je Tito manga, Juga super a Praxiten dorucak.
Socijalno, ljevicari bi trebali podrzavati rad i sprjecavati prekarijat rada, posebno mladih i zena, a ne ginuti za posebne interesne skupine.
Kao, jebes mrsicevce koji su najprije robovi, pa nezaposleni, dok imamo gay paradu i lovu za konzultantske ugovore u drzavnoj upravi. :)
Bar je u Hrvatskoj lako odrediti ljevicu i desnicu. Nema to veze s radničkim pravima, imaju za to sindikalisti i gradonačelnici ili nacionalnim interesima, o tome brine Brisel. Određuje te gravitiranje određenoj grupi koja vrti lovu, a ako nisi u biznisu onda neki stav tipa pro-anti-gay, Tito, Crkva i tako..
Yehudi wrote:marcellus wrote:ono nek su i ameri samo nek nije hase
A da ko je do sada bio nego Ameri
nego je sve sa tom ustašijom otišlo predaleko.......od karačmarka, hase, buljanca cepeš karikature i sl
Čekaj malo... De stani pa razmisli, pa ispeci, pa reci... Neovisni mediji nisu apriori ljevičarski... Ili ti misliš da jesu?abraham wrote:Hase bi po meni trebao biti ljevicarski idol. Stavlja financije na prvo mjesto sto je ljevicarska mantra(kada im odgovara). Zavrnuo pipu. Jest ali zavrnuo pipu pogresnim. Cekaj malo pa "njegovi" i nisu bili na pipi-sisi. Zato plac, jauk, lelek, skripanje zubima, zal za izgubljenim noviunarski-radnim mjestima i sl. DNRH zemlja sa vecinom polupismenog svijeta i najpopularnijim misnistrom kulture i placem za otpustanjem 250 novinara. Zivot ti jebem ako ovo neko moze posloziti.
Naime kaj... Npr. "Rakićkina" agencija pred kojom su Bujanec, Glogoški i potpredsjednik Sabora vikali "Za dom spremni", "Siđite dolje da vam ne dođemo mi gore", "Prodane duše", "četnička govna", "idi u Srbiju" i slično je toj istoj Z1 tv ove i lanjske godine isplatila ukupno nešto više od 1,6 milijuna kuna potpore kroz Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija, i to među ostalim za emisije koje sadržajem - pazi sad! - potiču ostvarivanje prava nacionalnih manjina u Republici Hrvatsko?!
Ista ta televizija je izdašno poduprta i iz proračuna Grada Zagreba, od kojeg je na natječajima za subvencioniranje proizvodnje i emitiranja audiovizualnih i radijskih programskih sadržaja od interesa za Grad Zagreb dobila nešto više od četiri milijuna kuna javnog novca: u 2014. godini nešto više od dva milijuna, a u 2015. oko 1,9 milijuna kuna.
Toliko o zavrtanju pipe "pogrešnima".
Plenki pada, šesta lička vrši security
Kakva nakupina retarda je to članstvo...SDP čine lumeni, čak i kada mašu trobojnicom sa šahovnicom
Kakva nakupina retarda je to članstvo...SDP čine lumeni, čak i kada mašu trobojnicom sa šahovnicom
2014-04-15
Blago rvatskom puku od dvije marke po kili kada se sada vrati svih 250, sto 300 novinara da ih izvjestava, obavjestava i skoluje u raznim muf-ovim, njuf-ovima, isl. Lijeva nasa domovino.
2014-04-14
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Obuljenka ipak ministrica kulture?
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 10 of 18