Drže li Plenkija ovim u šaci?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Drže li Plenkija ovim u šaci?
hdz-ova je jaca..jbg izborna baza je jacaNoor wrote:vuksadinare wrote:zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
a zakaj on nije u nekoj stranci prava? stalno naglašava kako je pravaš i slobodar...nema veze kaj je slobodu medija zgazil ko čik na pločniku.
pa nek bude šef pravaša...kaj, to mu smrdi? ili nije dost udobna foteljica??
evo, ima lepu priliku ujediniti ih sve i šefovati
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
Ne potcjenjivati Plenkija, ako je on Sanaderova škola, ima da Hase bude na čelu gay pride-a.
vuksadinare wrote:hdz-ova je jaca..jbg izborna baza je jacaNoor wrote:vuksadinare wrote:zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ne zaboravite....hasan ej najpopularniji unutar hdz-a...među obicnim clanstvom...i ja ga na jedan nacin vidim novim karamarkom unutar hdz-a prije dolaska na sefovsko mjesto hdz-a
a zakaj on nije u nekoj stranci prava? stalno naglašava kako je pravaš i slobodar...nema veze kaj je slobodu medija zgazil ko čik na pločniku.
foteljaš vulgaris!
Guest- Guest
udba wrote:Ne potcjenjivati Plenkija, ako je on Sanaderova škola, ima da Hase bude na čelu gay pride-a.
ionak mu trebaju štiklice za fotkanje
Guest- Guest
jbg....i fotelja igra ulogu....dovoljno ej da hase kaze..'plenki ej izdao tuđmanova nacela i pogoduje srpskoliberalnim udrugama'..i to ej to..tako je i karamarko krenuo na sefovsko mjesto hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:hdz-ova je jaca..jbg izborna baza je jacaNoor wrote:vuksadinare wrote:zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-aNoor wrote:
foteljaš vulgaris!
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
To su probali puno jači igrači sa Sanaderom, da je Srbin, peder i lopov, a on uopće nije bio Srbin. Sve ih je uštrojio da i danas ne mogu dalje od lokalnog ribičkog društva.vuksadinare wrote:jbg....i fotelja igra ulogu....dovoljno ej da hase kaze..'plenki ej izdao tuđmanova nacela i pogoduje srpskoliberalnim udrugama'..i to ej to..tako je i karamarko krenuo na sefovsko mjesto hdz-a
Hase leti na pritisak dugmeta. Dovoljno je da ga uslikaju na Ultri.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
vuksadinare wrote:jbg....i fotelja igra ulogu....dovoljno ej da hase kaze..'plenki ej izdao tuđmanova nacela i pogoduje srpskoliberalnim udrugama'..i to ej to..tako je i karamarko krenuo na sefovsko mjesto hdz-aNoor wrote:vuksadinare wrote:hdz-ova je jaca..jbg izborna baza je jacaNoor wrote:vuksadinare wrote:
zato jer mu ej cilj jednog dana postati sefom hdz-a
foteljaš vulgaris!
iskompleksiran je i neurotičan do bola, taj da ima priliku bio bi gori od firera
Guest- Guest
Ove izbore mi nisu slali reklame za stranke.
Dobio sam neki letak gdje je pisalo:
Izađi i reci: DOSTA JE BILO!!
Nema više isprika da ne postoji pravi partner!
Dođi k nama i upiši se u našu plesnu školu, rad s profesionalcima garantira uspjeh itd..
Dobio sam neki letak gdje je pisalo:
Izađi i reci: DOSTA JE BILO!!
Nema više isprika da ne postoji pravi partner!
Dođi k nama i upiši se u našu plesnu školu, rad s profesionalcima garantira uspjeh itd..
Pih... od smrti velikog vožda i vladaju oni koji nisu vidjeli rata uz asistenciju najdražih ambasada.marcellus wrote:jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
i trebaju mu predbacivati. Nelogično da zemljom koja je u ratu izborila neovisnost vladaju ljudi koji su bili minken bojna
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kaj je ovo? Skup partizančina?newuser wrote:Pih... od smrti velikog vožda i vladaju oni koji nisu vidjeli rata uz asistenciju najdražih ambasada.marcellus wrote:jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
i trebaju mu predbacivati. Nelogično da zemljom koja je u ratu izborila neovisnost vladaju ljudi koji su bili minken bojna
Guest- Guest
Koje?Eva wrote:Kaj je ovo? Skup partizančina?newuser wrote:Pih... od smrti velikog vožda i vladaju oni koji nisu vidjeli rata uz asistenciju najdražih ambasada.marcellus wrote:jastreb wrote:Ne znam,ali sam siguran kako će desno krilo HDZ-a ili šatoraši Plenkiju predbacivati što nije bio u ratu.
2015-09-09
Pa ti, Jastreb i Marčelo, vidim suze ronite za starim danima.
Guest- Guest
A to ti pokušavaš biti pametna ili što već... uglavnom slabo ti ide.Eva wrote:Pa ti, Jastreb i Marčelo, vidim suze ronite za starim danima.
2015-09-09
Da,ali ja suze ronim za starijim,a Marčelo za malo manje starijim vremenimaEva wrote:Pa ti, Jastreb i Marčelo, vidim suze ronite za starim danima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Netanyahu više ne može prekinuti krvoproliće u Gazi. Dva čovjeka drže ga u šaci!
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
» Cetnik Savo Dimitrijevic:'Imali smo Tita u saci.na Zlatiboru a onda su se Nemci umesali..
» Nizozemci se drže za ručice
» Albanci drže konce u Makedoniji
» iz HSS-a izašao jer ‘ne drže dovoljno do Crkve’
Page 3 of 3